Bu arada bir oğlumz olacağını öğrendik 3'lü testimizde iyi çıktı maşallah ama kasıklarım çok ağrıyor. doktor olabilir dedi ama çevremdekiler bi anlam veremiyor. bi fikri olan var mı acaba?
Bu arada bir oğlumz olacağını öğrendik 3'lü testimizde iyi çıktı maşallah ama kasıklarım çok ağrıyor. doktor olabilir dedi ama çevremdekiler bi anlam veremiyor. bi fikri olan var mı acaba?
[
merhaba bursasu canım nasılsın hangi doktora gidiyosun doktorunu değiştirdinmi benim ufaklık göstermio hala kendini sen öğrenmişsin ne güzeş
çiçek çiçek aramıza hoş geldin canı kasık ağrıların norma l rahim büyüdüğünden kaynaklanıyo kaana takma
kızlar özellikle ankaradaki kızlar biz hafta sonu ikiz arabası aldık hemde pisadakinin yarı fiyatına optimum avm de en üst katta chicco yu falan gecince medya markt a gelmeden bi ayakkabıcı var onun yanında ufaklık galiba adı arabalarda bayağı indirim yapmışlar graconun bile 600 milyonluk arabası 300 dü kaçırmayın derim ben aldım bebişlerimin arabasını kızımada elbise aldım koçiş çok güldü aynı öğretmen kıyafetine benziyo çocuğudamı kendin gibi giydircen diye bide hastane çıkışı aldım 10 parça 30 milyona chicodan baktım başka yerlerde hem parça az hem daha pahalı chicoda 70 milyon falan olanlarda var ama 30 luk olan benim hoşuma gitti malzemesi gayet kaliteliydi desenlerde sevimliydi ayyyyyyyyy çok heyecanlıyım çokkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?