2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar özellikle ankaradaki kızlar biz hafta sonu ikiz arabası aldık hemde pisadakinin yarı fiyatına optimum avm de en üst katta chicco yu falan gecince medya markt a gelmeden bi ayakkabıcı var onun yanında ufaklık galiba adı arabalarda bayağı indirim yapmışlar graconun bile 600 milyonluk arabası 300 dü kaçırmayın derim ben aldım bebişlerimin arabasını kızımada elbise aldım koçiş çok güldü aynı öğretmen kıyafetine benziyo çocuğudamı kendin gibi giydircen diye bide hastane çıkışı aldım 10 parça 30 milyona chicodan baktım başka yerlerde hem parça az hem daha pahalı chicoda 70 milyon falan olanlarda var ama 30 luk olan benim hoşuma gitti malzemesi gayet kaliteliydi desenlerde sevimliydi ayyyyyyyyy çok heyecanlıyım çokkkkkkkkkkkkk

Arkadaşlar merhaba ismim çiçek bende nisan annesi olacağım inşallah. sizleri uzun süredir takip ediyodum bi yaziim dedim:) ticker eklemeye çalıştım ama başardımmı bilmiyorum. umarım hepimiz bebeklerimizi kazasız belasız nisanda kucağımıza alırız.

Son düzenleme:
Bu arada bir oğlumz olacağını öğrendik 3'lü testimizde iyi çıktı maşallah ama kasıklarım çok ağrıyor. doktor olabilir dedi ama çevremdekiler bi anlam veremiyor. bi fikri olan var mı acaba?

[

Son düzenleme:

canım hoşgeldin benimde kasıklarımda ağrılarım var görümem hamile ondada var ikimizin doktoru ayrı ikiside bi poblem olmadıgını rahim genişlediği için kasılmalar olabileceğini söledi meraklanma yani

cicek canım hosgeldin

hayır herseferinde yapıstırmıyorsun kullanıcı paneline bir kez eklediysen o cıkar sen bişi yapma
öptüm canım

merhaba kızlar ne zamandır giremedim hepinizi özlemişim umarım herşey yolundadır
yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz

bizde günlerimizi geçirmeye çalışıyoruz işte bebşin olduğu yerde her zaman bi ağrı söz konusu bende rahim genişliyo bebek büyüyor ondan diye yorumluyorum

merhaba bursasu canım nasılsın hangi doktora gidiyosun doktorunu değiştirdinmi benim ufaklık göstermio hala kendini sen öğrenmişsin ne güzeş

çiçek çiçek aramıza hoş geldin canı kasık ağrıların norma l rahim büyüdüğünden kaynaklanıyo kaana takma

merhaba!!
benimde kasıklarım çok ağrıyo hamileliğin başından beri.
ancak doktorum bebeğin kasıklara daha yakın yerleşimde olduğu için böyle olduğunu söyledi.ancak en son kontrolümde daha iyi konumdaydı.hergün olmasada bazı günler ağrılar devam ediyo.
korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum sen genede bi doktoruna sor bakalım

evet,evet benimde ağrılarım var ama artık alıştım gibi insan yinede tedirgin oluyor işte,herkese iyi haftalar arkadaşlarrrrrrrrrrr :)

iyiyim sengün sen nasılsın bi ara yoktun sitede seni merak etmiştim özel mesaj falan yazdım ama özel mesaj alman kapalıymış neyse seninki kızdır o zaman ya bak ben nerdeyse 1 ay oldu öğreneli kızlar göstermiyor derler ya...
ben pembemavide jale gürlüler e gidiyorum çok memnunum çok tatlı bi bayan

ben bugun sabah sol tarafımdan sag tarafıma donerken oyle bı agrı oldukı kasıgımda
sankı bsıeyelr koptu.bi süre kendıme gelemedım ama normaldır bence bunlar yoksa doktor demezmıydı bızlere bı hareket yaparken kasıklarınızda sıddetlı agrı hıssedıyosanız tehlıkelı fılan dıye..Sanırım normaldır bunlar orda bebek var sonucta:):)

kime diyorum ya bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnklava:senağlama

şenaycım slm iyi almışsın fiatlar çok iyi canım benim hep kayınvalidem almış kıyafetleri ben kıyafet almıycam hastane çıkışını oda chicodan almış sanırım,bende a city de chiconun outlet mağazası var ordan alışveriş yapmayı düşünüyorum fiatlar gayet uygun orayada bak eksiklerinn için istersen....

bu arada kızlar çarşambaya doktordan randevu aldım bebişin hareketlerini çok sık hissedemiyorum tedirginim ama bu zamanlarda oluyo böyle...

heyecanını anlıyorum ama sinir yapmana gerek yok cnm sonuçta insanlara zorla yazdıramazsın çoğu zaman bende yazıklarıma cvp alamıyorum olağan şeyler bunlar

arkadaşlar teşekkürler içim rahat etti biraz olsun. bu arada ben ticker ı hala kalıcı olarak koyamadım kullanıcı panelinden nereye eklemem gerekiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…