2009 Nisan Anneleri buraya

tuğbiş sen alınma bazıları bizleri kullandı
ve bebeği olunca hiç gelmedi yada soru sorup çıkıyordu
birde hiç tanımadığım görmediğim kişiler nisan bebeklerine resim ekliyolar sinir oluyorum yani

çarşamba günü istemiştim.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
süperrr cabuk gelmıs

anladım cnmcımm sımdı rahatladımm kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

İlahi geda)) ne burcusun sen,Oğlak mı,ben Oğlağım ve bende de vardır biraz merak da,ondan dedim.
Ay ben bunu kaçırmışım valla,helal olsun sana Sultan kıııızzzzzzkaydirigubbakcemile3

Güle güle kullanın,inş Yasemin sever de paketlerini alırsınız.
Ben de yazdım ama gönderilecek diye cvp gelmedi,sana gelmiş miydi İpek,yoksa direkt numune mi geldi?Hero dan bana 2 tane Organic 4.ay geldi,bir de bisküvi 4.ay,kavanoz mamsı da 4 aydı sanırım.

tşkler cnm
kıyamammmmmmm geçmiş olsun cnm aman aman ya annecikler bebişler artık büyüdü onları yalnız bırakırken biraz daha temkinli davranalım valla ben sürekli yanındayım ben yoksam babası o da yoksa anneannesi sülale geniş bizdekaydirigubbakcemile3
hadi bakalım başarılarrrr
sen öyle saaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ciciiimmmmmm
bizimkini emzirmek bir ölüm
aynen bende senin gibi meme saati geldiğinde yine emmicek diyerekten yaklaşıyorum ve hep aynı şey oluyoooo
emzirmek daha zor yaamafoldumben

ben 40 ı çıktığından beri odasında yatırıyorum emzirirken 0 da gazı rahat çıkıyor diye kendi odamıza getiriyorum saat bası kalktığım için her yere vura vura gidiyorum her yerim morardı:roflol:

bugun mu
aaa ben bı dun mu öncekı gun mu ne bırını kutlamıstım muge dıılmıydı o
neyse bı daha kutlımm
mugecımmm
nıce uzun yıllara

Son düzenleme:
yaaaaaaaaa bebişler uyumadı ya da herkes iftara yemeğe gitti ve ya misafir aldı ben hiç burayı bu kadar bomboş görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…