adaşım ağlama yavv üzüldüm bak üstüne alınacağın bişey yok.burda sonradan dahil çok kişi var biz sohbete katılmadan sadece tekmil verip gidenleri kastediyoruz :1hug:
istedıkten kac gun sonra geldı numuneler bızde ıstedıkte kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkisçarşamba günü istemiştim.
tuğbiş sen alınma bazıları bizleri kullandı
ve bebeği olunca hiç gelmedi yada soru sorup çıkıyordu
birde hiç tanımadığım görmediğim kişiler nisan bebeklerine resim ekliyolar sinir oluyorum yani
İlahi gedakıslar çoook teşekkür ediyorum.... özellikle ceyocum sana:) yormadın beni... ohh beeee.... ama üzüldüm ilaydaya.... Allah yard etsin... kimseyi şaşırtmasın özellikle eşlerimizi.... artık dışarı çıkabilirim....inanmıcaksınız ama meraktan çıkamadım......
Ay ben bunu kaçırmışım valla,helal olsun sana Sultan kıııızzzzzzkaydirigubbakcemile3ben çoğunu hatırlamıyorum bile.girip listeye adını yazdırıp gidenlerde vardır.hani oluyor ya merhaba bende nisan annesiyim falan bidaha ses yok..doğumlar başladığında da tanımadığımız birileri girip şu gün şu saatte doğurdum yazıyodu.
sultan sen bikere iyi doğurduysan doğurdun nüfus memurumuyuz demiştin ne gülmüştüm dobra insanları severim
kızlar milupa dan geldi numuneler
2 paket sütlü pirinçli kaşık maması(zaten kullanıyorum)
2 paket sütlü karışık sebzeli çorba
1 paket 8 tahıllı ballı kahvaltı
1 paket sütlü bisküvili gece kaşık maması
1 adet önlük
1 adet kitapçık
yaa bu arada bebelac tan gelenler de milupa dan gelenler de hep 5-6. aydan itibaren kullanılacak olanlar. gelmedi bir 4 aylık numune sütlü pirinçli harici. hero baby de umudum. onun irmikli 5 meyvelisi var 4. aya uygun. onu bekliyorum.
tşkler cnmmügecim nice mutlu yıllara..a.s.
ya bursalı annecikler sultan seher elif spor salonuna gitmek istiyorumkaydirigubbakcemile2 sizin bildiğiniz iyi bir yer var nı,, beyge var ama fiyatını falan bilmiyorum sayfası da açmıyor, bir de fit24 diye konak caddesinde bir yer var ordan mail gelmş eşime bir fikriniz var mı siz gidiyorsanız veya çevrenizde giden varsa
kıyamammmmmmm geçmiş olsun cnm aman aman ya annecikler bebişler artık büyüdü onları yalnız bırakırken biraz daha temkinli davranalım valla ben sürekli yanındayım ben yoksam babası o da yoksa anneannesi sülale geniş bizdekaydirigubbakcemile3günaydın herkese dün gece çok kötüydü her zamanki gibi kayra yı kendi yatağımıza yatırdım ordan alıp emziriyorum biz yatana kadar bizim yatakta yatıyo geniş geniş bizde tv ye bakıyoduk.sonra bi öksürme sesi geldi hemen fırladım ama hızlı adımlarla tam yatak odasının kapısındayıp güm diye bi ses ve çığlık çılığa ağlama oraya nasıl gitti bilmiyorum kızlar yatağın taa öbür ucundan düştü kuzum sırt üstü düşmüştü kafasının üstüne katıla katıla ağladı susmuyodu birden öğürmeye başlayınca panikledim çünkü böyle durumlarda kusmaması lazım biliyorum babası ve ben ağlıyoruz resmen kendimizi nasıl hastaneye attık hatırlamıyorum.kafa filmi çekildi hemen şükür temiz çıktı kafasının arkasında şişlik var biraz.bütün gece 2 saate bir uyandırdım allaha şükür ii sabah gülücükler saaçarak uyandı.ama benim ömrümden ömür gitti kendimi suçladım hep
hadi bakalım başarılarrrrslmm kızlarrrrrrr biraz önce geldimmm sınavdan hukk güsel geçiiiiii muhasebeyi seneye bıraktımm çünkü anlamıyorumm ya hoca tutcz yada halkegitime falan giderim yarında iktsat varr kızlar bunuda atlattm mı okkkk
sen öyle saaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ciciiimmmmmmgünaydınlar kızlar .....
çok kötü bir gece geçirdik sabaha kadar ıhh ııhhh sürekli kalktım ağzından memeyi atıyor başlıyor ağlamaya 3,5 fitil attım hiç değişiklik olmadı,yatmadan 50 cc süt vermiştim sabah 80 cc yi zar zor içirdim sonra bebe bisküvisine devam aması koydum nafile ağzında 10 dakika tutuyo ama yutmuyor çok hayret bişey yaptığı şeyi normalde 2 yaşında falan yapıyorlar zamane çocukları allah günah yazmasın yemek saatlerinde çocuğumdan soğuyorum çünkü ona 1 yudum birşey içirmek çooooooooook zor emmeyen bebeği büyütmek çok zormuş allah yardımcımız olsun.
burcu arda,canım çook geçmiş olsun okurken gözlerim yaşardı meleklerimizi allah korusun zaten onları koruyan melekler var allah bir daha yaşatmasın böyle şeyler.
yaa tuğbacım aynen bizim yaramazda alıştı galiba bizim yatağımıza bunu yazdığın iyi olmuş cnm hemen müdahele ediyim...kıyamıyorum kendi yatağı dar geliyo artık...Kızlar bu arada ben umutu kendi odasına geçirmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum zor olurmu?? bebişlerle odayı ayıran varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?