2009 Nisan Anneleri buraya

bende hayat hastanesine gidiyorum canım nigar hanıma memenunum şükür hem doktorum suda doğumda yaptırıyomuş sanki normal olursa öle yaptırmayı içime sindirdim gibi çok ilgili bi bayan sağolsun
valla karnımı gören erkek dio sivri sadece karnımda kilo var gerikalan yerlerde kilo alımı yok ama bizizm ufaklıkta göstermiyo ya ne yapcamı şaşırdım kızmı erkek mi die :))

kullanıcı paneli----profilim--profili düzenle
en altta kilo ve doğum takip çizelgesi yazıyor oraya bu tickerin urlsini yani linkini yapıştıracaksın ok

heyecanını anlıyorum ama sinir yapmana gerek yok cnm sonuçta insanlara zorla yazdıramazsın çoğu zaman bende yazıklarıma cvp alamıyorum olağan şeyler bunlar

senin hormonların benimkilerden feci sanırım . kimseye zorla yazdırmak gibi bi amacım olduğunnu sanmıyorum ilginç bi yorum seninki

sengunn bende normal istiyorum hayırlısıyla ama tabi yinede belli olmaz bazı çekincelerim var ya normal doğumla ilgili
kız erkek farketmez eninde sonunda öğrenirsin

şenaycım 8.30 da randevum canım sen kaçta gidicen karşılaşırız belki ...

senin hormonların benimkilerden feci sanırım . kimseye zorla yazdırmak gibi bi amacım olduğunnu sanmıyorum ilginç bi yorum seninki

seninle tartışmaya ne vaktim nede niyetim var lütfen bana cvp yazma
ben senin hormanlorına bilmem neyine bişey demedim
kusura bakma ..

hepinize selamlür arkadaşlar. bu gün çok duygusalım. eşim yok bir haftadır. daha bir hafta gelmeycek. annemlerde glmedi benlen. kendimi çok yalnız hissediyorum. gelen giden oluyor , dogru dürüst ağlayamıyorum bile

herkeze iyi alışverişler:))ben henüz bişey almadım bizim afacana
ancak sölediğiniz gibi ucuz bulunca kaçırmamak lazım.
ben buaralar bebek odası bakıyorum internetten..
bikaç tanesini beğendim.
modeli az çok kafamda belirledim.
6 ayı bi geçsin mobilyacıları dolaşmaya başlarız artık.

bende netten haidibaby diye bi yer buldum bebek mobilyası yapıyolarmış boya kimyasal falan kullanılmıyomuş sanırım almadan önce oraya bakıcam mutlaka

bende daha bişi almadım 7 aydan sonra almayı düşünüyorum gerçi cinsiyetinide bu gidişle zor öğrenicez :))

ne güzel işte yanlız kalmıyorsun biz varız ya nerden çıkarıyosun yanlız olduğunu:CüvCüv:
:teselli:

odanın dekorasyonu hep kafamda dönüyor ama araba konusunda bişey düşünmemiştim daha önce.
bir

kocişin nereye gitti şekerim üzülme bebişinide üzme hem niye ağlıcaksınki zaten güzelbi bebiş gelcek dünyaya ağlama vaktimi
kaydirigubbakcemile2

şenay ilkinde bende aldım herşeyini çok hevesliydim bunda biraz daha bekliyorum, beşiği fln 7. ayda alırım sanırım annemlerde 7 aya girmeden bişe alma diyolar ama çekmeceli dolap alacam bu hafta bebişin kıyafetlerini koymak için bebek arabasınıda chiconun bastonu var yatabilen ondan düşünüyorum 200 ytl civarı...

şemşamercim ne duygusallığı kız ikinci bebişler bizim duygusal olmamamız lazım,öbür bebişlerimizide düşünelim kocişin yoksa boşver biraz rahatına bak işte hehe.............

bende dayanamadım zıbın mıbın aldım ilk doğduğu zaman giyeceklerini aldım çok tatlılar bir görseniz
çok güzel oluyor alışveriş yapması ama gerçekten daha erken bişeyler almak için insan dayanamıyor işte

bende netten haidibaby diye bi yer buldum bebek mobilyası yapıyolarmış boya kimyasal falan kullanılmıyomuş sanırım almadan önce oraya bakıcam mutlaka

bende bir göz atayım bari..
internetten bakıyorumda sadece fikir edinmek için yoksa internetten sipariş etmem.
aydında yaşıyorum ben.
artık bigün izmire gideriz bütün mobilyacılara bakarız.
hem beğendiğimiz hem uygun bişey bulmaya çalışcaz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…