heyecanını anlıyorum ama sinir yapmana gerek yok cnm sonuçta insanlara zorla yazdıramazsın çoğu zaman bende yazıklarıma cvp alamıyorum olağan şeyler bunlar
bu arada bazıları 6 aydan evvel alınmaz bebeğe herşey falan dio ama bende bebek arabalarına bakmaya başladım şimdiden şenay.
senin hormonların benimkilerden feci sanırım . kimseye zorla yazdırmak gibi bi amacım olduğunnu sanmıyorum ilginç bi yorum seninki
şenaycım 8.30 da randevum canım sen kaçta gidicen karşılaşırız belki ...
aslına bakarsan bende biraz vakit geçmeden pek bişi almayı düşünmüyodum ama ikiz arabası için çok düşük bi fiyattı kaçırmak istemedik
herkeze iyi alışverişler:))ben henüz bişey almadım bizim afacana
ancak sölediğiniz gibi ucuz bulunca kaçırmamak lazım.
ben buaralar bebek odası bakıyorum internetten..
bikaç tanesini beğendim.
modeli az çok kafamda belirledim.
6 ayı bi geçsin mobilyacıları dolaşmaya başlarız artık.
hepinize selamlür arkadaşlar. bu gün çok duygusalım. eşim yok bir haftadır. daha bir hafta gelmeycek. annemlerde glmedi benlen. kendimi çok yalnız hissediyorum. gelen giden oluyor , dogru dürüst ağlayamıyorum bile
hepinize selamlür arkadaşlar. bu gün çok duygusalım. eşim yok bir haftadır. daha bir hafta gelmeycek. annemlerde glmedi benlen. kendimi çok yalnız hissediyorum. gelen giden oluyor , dogru dürüst ağlayamıyorum bile
bende netten haidibaby diye bi yer buldum bebek mobilyası yapıyolarmış boya kimyasal falan kullanılmıyomuş sanırım almadan önce oraya bakıcam mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?