şenay ilkinde bende aldım herşeyini çok hevesliydim bunda biraz daha bekliyorum, beşiği fln 7. ayda alırım sanırım annemlerde 7 aya girmeden bişe alma diyolar ama çekmeceli dolap alacam bu hafta bebişin kıyafetlerini koymak için bebek arabasınıda chiconun bastonu var yatabilen ondan düşünüyorum 200 ytl civarı...
şemşamercim ne duygusallığı kız ikinci bebişler bizim duygusal olmamamız lazım,öbür bebişlerimizide düşünelim kocişin yoksa boşver biraz rahatına bak işte hehe.............
arkadaşlar merhabalr.perşembeden beri giremiyordum.bi sürü şey yaşadım.tüm yazılanları okuyamadım ama pırıl geçmiş olsun.
ben de cuma günü hastaneye yattım.kahverengi akıntım devam ettiği için yatırdı doktor.kontrol için.çok kilo verdiğim içi serum verdiler tüm testlerimi yaptılar.kan idrar falan.herşey normal çıktı.akıntının sebebini tam belirleyemediler.
bebek iyi görünüyor şükür.yatacak istirahat edeceksin yorma kendini falan dediler.2 ay daha rapor yazdılar.
cinsiyet belli değil.
hala bulantılarım devam ediyor(
arkadaşlar merhabalr.perşembeden beri giremiyordum.bi sürü şey yaşadım.tüm yazılanları okuyamadım ama pırıl geçmiş olsun.
ben de cuma günü hastaneye yattım.kahverengi akıntım devam ettiği için yatırdı doktor.kontrol için.çok kilo verdiğim içi serum verdiler tüm testlerimi yaptılar.kan idrar falan.herşey normal çıktı.akıntının sebebini tam belirleyemediler.
bebek iyi görünüyor şükür.yatacak istirahat edeceksin yorma kendini falan dediler.2 ay daha rapor yazdılar.
cinsiyet belli değil.
hala bulantılarım devam ediyor(
merhaba kızlar,
bende haftaya bursaya gitmeyi düşünüyorum alışverişe...bursa da bebiş mağazaları nerelerde var?ayrıca nerelerde uygun? bursalı arkadaşlar beni bilgilendirirseniz sevinirim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?