2009 Nisan Anneleri buraya

valla ben arabaları bayagı ucuz buldum orada biz nerden baksan 150 ytl falan kar ettik her markanın arabasıda vardı ikiz arabasını 179 a aldık tek arabalar bile bundan fazla üstelik özellikleride çok güzel istediğim herşey var sunnybaby twins kendi sitesinde 300 ytl idi kargo hariç

amannnn gene pazartesi sendromu yaşıyorum
bir türlü işe konsantre olamıyorum..
sabah sabah 2 saat toplantı yaptık kimseyi dinleyemiyorum ki ben yaaa!!!

kızlar bebek şekeri yapmak istiyorum malzemeleri nerden alabilirim fikri olan varmı ankardayım biliyosunuz....

selinay yaaa ankara deyip durmayınnn
ben 5 sene kaldım bilkentte aahhh aahhhh

özledim valla siz dedikce
belki bayramda geliriz tatilde hem alısveriş yaparız hem size bayrama:::))))))

merhaba kızlar,
bende haftaya bursaya gitmeyi düşünüyorum alışverişe...bursa da bebiş mağazaları nerelerde var?ayrıca nerelerde uygun? bursalı arkadaşlar beni bilgilendirirseniz sevinirim. :)

istersen tekrar yazayım
ben aslında karstayımda erzurumluyum ailemde orada burda pek imkan olmadığından her fırsatta orada kontrole gidiyorum

arkadaşlar merhabalr.perşembeden beri giremiyordum.bi sürü şey yaşadım.tüm yazılanları okuyamadım ama pırıl geçmiş olsun.
ben de cuma günü hastaneye yattım.kahverengi akıntım devam ettiği için yatırdı doktor.kontrol için.çok kilo verdiğim içi serum verdiler tüm testlerimi yaptılar.kan idrar falan.herşey normal çıktı.akıntının sebebini tam belirleyemediler.
bebek iyi görünüyor şükür.yatacak istirahat edeceksin yorma kendini falan dediler.2 ay daha rapor yazdılar.
cinsiyet belli değil.
hala bulantılarım devam ediyor (

cok gecmiş olsun megul ALLAH SANADA PIRLADA YARDIMCI OLSUN
cok gecmişler olsun

Megul geçmiş olsun canim umarim bir daha sorun yaşamazsin
arkadaşlar doktoruma soracam ama ulaşamiyorum bir türlü kendisine
önümüzdeki hafta uçakla seyahat edecem internetten araştidim ama içim rahat etmyor thy sitesine baktim 27 haftaya kadar normal deniliyor ama sizlerinde bilgisi olan varsa paylaşirsa sevinirim

megulcüm geçmiş olsun canım benim.............

didemcim gel valla bekleriz canım ankara gibisi yok demi ama hehe......................

merhaba güzel nisan anneleri.umarım hepiniz çok iyisinizdir.üçlü testimi yaptırdım normal çıktı.ama doktor hiçbirşeyin garantisi yoktur dedi.benimde çok akıntım var.doktor ilaç yazdı ama tedirginim.fitil gibi birşey.herhangi bi sakıncası yokmuş ama yinede kullanmak istemiyor canım.çok fazla kaşıntılarım oluyor merhemle geçirmeye çalışıyorum.bu arada karnımda kelebeğin kanat çırpışı gibi bişey oluyor.bebişim hareketlendi sanırım.cinsiyeti hala belli değil.ben bir hafta yokum.kardeşimin düğünü var.oraya gitcem.inşallah yolda bi aksilik çıkmaz.hepinizi kocaman öpt.

megul geçmiş olsun cnm yaa çok üzüldüm bebeğinin ve senin iyi olmana çok sevindim en kısa zamnda acil şifalar dilerim

merhaba kızlar,
bende haftaya bursaya gitmeyi düşünüyorum alışverişe...bursa da bebiş mağazaları nerelerde var?ayrıca nerelerde uygun? bursalı arkadaşlar beni bilgilendirirseniz sevinirim. :)

tüley uygun dersen çarşıya git hem çok güzel şeyler var vede çok uygun bakırcılar çarşısına gidin tamam orda bir sürü bebek mağazaları var ve çok uygun

desteğiniz için hepinize çok teşekkürler arkadaşlarım.inşallah hepimizin bundan sonrası çok daha güzel geçer.dualarım hepimizle.kendinize iyi bakın öpüyorum tün nisan annelerini.a.s.

KIZLAR HERKESE MERHABA;
BUGÜN DOKTOR KONTROLÜMÜZ VARDI.
3LÜ TESTİMİZ YAPILDI. BEBİŞİMİZİN SAĞLIĞI ALLAHA ŞÜKÜR İYİ;
BEBEĞİN CİNSİYETİNE GELİNCE ÖĞRENDİK.
BENİM BEBİŞTE ERKEK,
ÇİN TAKVİMİ YALAN OLDU. URLACIM SENİN TAHMİNDE TUTMADI.
BENİM KIZ HAYALLERİN BİDAHAKİ SENELERE KALDI İNŞALLAH ...
ÖNEMLİ OLAN BEBİŞİN SAĞLIĞI , DOKTORUMUZ ŞİMDİDEN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN DEDİ, ÇOK YARAMAZ BİR ERKEK GELİYOR.

YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE (tabii şirketteki internet düzeldiyse)

tüley cim, eşim tekstilci, onun tecrubesine dayanarak sordum. bursa - ankara istikametine giderken sok tarafta yıldırım mahallesinde ; bütün üreticiler ordaymış, fiyatlarda daha uygun dedi. ama hafta içi gidilmesi gerekiyormuş, hafta sonu kabalı oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…