2009 Nisan Anneleri buraya

armut falan işe yaramıyo mu sultan
bugün yedi armut 3gün önce patates havuç çorbası içmişti sanırım o yaptı

sultan özel üye olmuşsun hayırlı olsun
kerem emmiyor mu artık
ya puandan öle gösteriyo o puana gelen herkese o rütbe geliyo daha özel üye olamadık pro üyeolacaz inş. dimi seher
:))

kerem memeyi red ediyor o emmedikçe sütüm gitti zaten ırsi miş bizde süt olmaması buna bile şükür
şimdi uykusunda veriyorum memeyi su niyetine belki 10cc içiyo yada içmiyodur

bu arada bişey sorcam biberon kullanan anneler biberon emziğini değiştirdilermi kerem hala 0 aylık uçla içiyo yani diğerleriyle boğulacak gibi oluyor

bende günde 1 öğün veriyorum ben okuldayken eşim veriyor. bende ilk biberonu kullanıyorum suluğunda bile boğulacak gibi oluyorrr

[

kerem memeyi red ediyor o emmedikçe sütüm gitti zaten ırsi miş bizde süt olmaması buna bile şükür
şimdi uykusunda veriyorum memeyi su niyetine belki 10cc içiyo yada içmiyor

bence uykudada olsa emzir inşallah emer bırakmaz memeyi

bu arada bişey sorcam biberon kullanan anneler biberon emziğini değiştirdilermi kerem hala 0 aylık uçla içiyo yani diğerleriyle boğulacak gibi oluyor[/QUOTE]

ben dr browns 2 kullanıyordum ama artık avent 3 delikli kullanıyorum.

avent 3 delikli bende aldım o da fazla geldi

bu arada keremin çenesinde ufak bir siyah nokta var kendimi zor tututyorum töbe töbe yaa

kıslar ben çok üzgünüm yaaaa... babası pınar'ı oynatırken yemek masasındaki çiçekle... pınar çiçeğe doğru eğilmiş ve baiını tam alnını masaya çarpmış.... ayyy nasıl bağırdı yaaa.... bişiy olmaz demi bu düşme gibi mi yoksa... dr gitmeli miyim..... sol tarafı.....

selam kızlar,

emelcim çok geçmiş olsun pınara..bizimkide deli gibi kafayı bi sağa bi sola sallıyo artık dengesizce.çok dikkat etmek lazım artık.

sultan üzüldüm ne yalan söyliyeyim keremin memeyi bırakmasına..çünkü çok özeniyodum emzirenlere, helekide şirvana (maşallah diyeyim nazar değmesin) ! seninkide sorunsuz emiyodu ne güzel, neyse ya bu kadarına şükür..yinede pompan varsa sağıp vermeye çalış..10 cc bile gelse sağıp biriktir hem çoğalır yine belki.

kızlar ben allaha çok şükür bu süt olayı yüzünden kilo almadım, çok yiyorum hatta hamileyken yediğimden fazlasını yiyorum..geceleri bile kalkıp alpellanın rulo keklerinden yiyorum 2 tane :)) helva falan derken...alıp başını gidiyo valla! 1 cc süt üretebilmek için vücut 3 kalori harcarmış..ne kadar doğru bilmem ama kilo almıyorum ama veremiyorumda! acaba aranızda parafinli korse kullanan var mı? emziren anneler de kullanabiliyormuş..bu doğum sonrası sarkan göbeği falan da topluyormuş..gerçi ben normal doğum yaptığım için hemen doğumdan sonra sarmıştım karnım yok ama popo arkamda bir ben daha varmış gibi duruyoo! kullanan varsa memnun kaldımı bide yan etkisi falan oldu mu acaba?

dilekcim rüzgar la uyumunuz süper... diğer topiğin yorumu burda:)
saol canımmm
tembel bunlar
ben Öle dİyorum bİzİmkİne oo yan gel yat 2 kelİme Çıkarayım 2 emeklİyeyİm deme sen dİyorum..
annemde kızıyor ne yapcak Çocuk ÇalıŞcakmı dİyor:)
sorma ya geçen arkadaşlar geldi iftara bizimkinden 10 gün büyük emekliyo bizimki hala popoüstü yatmış lambalara bakıyoo:mymeka:

çıkarıyo..
bide sesizleşiyor boş boş bakıyor..
kesin bişeyler karıştırıyor bu diyo annem..
allahtan hiç kabızlık problemi çekmedik biz.

bide çiş yaparken gülüyo
aynen kakayaparken sessizleşiyo boş boş bakıyo yalnız ben kokudan bayılıyorum sizinkilerin de kokuyo mu?akannehir

hak,katen bizimkide gözler anlamsızlaşıyor bakışlar sabitlenip ıkınma başlıyor... bugun ilkdefa diğer günlere nazaran daha katı yaptı. şeftali yedirmişştim dün acaba ondan mıııcokacimcoook[/QUOTE]
ben de geçen şeftali verdim ilk kez katı yaptı ama çok zorlandı
avent 3 delikli bende aldım o da fazla geldi

bu arada keremin çenesinde ufak bir siyah nokta var kendimi zor tututyorum töbe töbe yaa
aventin değişken damlalısını aldım ben üzerinde çizgileri var tek çizgi yukardaysa az, 2veya 3 delikli ise daha yoğun akıyo biz herne kadar kullanamasakta tavsiye ederim,
sultan elleme sakın haaaaalmaz:

kızlar selaaaaaaaaaaam
selaaammmmm

çok geçmiş olsun canımm çok üzüldüm mafoldumben bence götür doktora, sonuçta kafasına darbe almış düşme gibi değerlendiriliyor,kusma falan yok di mi

sanmam cnm ya bişeycikler olmaz inş.düşme ile bir değildir kıyamam ya.....

kızlar selaaaaaaaaaaam

selammmmmmmbuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…