kızlar bebek şekeri yapmak istiyorum malzemeleri nerden alabilirim fikri olan varmı ankardayım biliyosunuz....
günaydın kızlar nasılsınız bu gün...................
urlacım malzemeleri ağırlaşmadan alıyım dedim şeker hariç canım bende sonra yaparım...
şemşamer çok sevindim canım benim gözün aydın....
günaydın şengün.............
günaydın kızlar herkese.....bende benim küçük adamımın son vesikalığını ekliyim size :)) anlayamayanlar için şimdiden söyliyim.....sağdaki oturan kişi kendisidir.....oturuyor evet....kolları karşıya açık.....kulağı görün önce,sonra göz çukurlarını....işte suratımız ortaya çıktı..zaten 3/2 si yanaktan ibaret kuzumun.....puzzle gibi oldu...işte bay yanakkkkkk........
Rumelili çok tatlı bebişin.Bende bu ultrasonları pek anlayamıyorum ama benim oğluşumda son kontrolde annesi için özel pozlar vermişti.Bacak bacak üstüne atıp uzanmış keyif yapıyodu.Çok tatlılar yaa insan sürekli izlemek istiyo.
Maşallah canım yagünaydın kızlar herkese.....bende benim küçük adamımın son vesikalığını ekliyim size :)) anlayamayanlar için şimdiden söyliyim.....sağdaki oturan kişi kendisidir.....oturuyor evet....kolları karşıya açık.....kulağı görün önce,sonra göz çukurlarını....işte suratımız ortaya çıktı..zaten 3/2 si yanaktan ibaret kuzumun.....puzzle gibi oldu...işte bay yanakkkkkk........
günaydın kızlar herkese.....bende benim küçük adamımın son vesikalığını ekliyim size :)) anlayamayanlar için şimdiden söyliyim.....sağdaki oturan kişi kendisidir.....oturuyor evet....kolları karşıya açık.....kulağı görün önce,sonra göz çukurlarını....işte suratımız ortaya çıktı..zaten 3/2 si yanaktan ibaret kuzumun.....puzzle gibi oldu...işte bay yanakkkkkk........
[/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?