2009 Nisan Anneleri buraya

Günaydın nisan anneleri
Dünde bizim kontrolümüz vardı
3lü testimizi yaptırdık
Bizim bebiş bacaklarını kapatmış göstermiyor cinsiyetini:)
Çok şükür herşey yolunda
Bakalım Allah'tan hayırlısı
Herkese güzel bir gün diliyorum
:)))

sositosositosositosositosositososito
kızlar bebek şekeri yapmak istiyorum malzemeleri nerden alabilirim fikri olan varmı ankardayım biliyosunuz....

daha erken degilmi selinay bende istıyorumda

şirvancım sevındım ogluşuna hayırlısını allahtan..........

glnm_kvrck ve takvım ohh maşallah hadi hayırlısı saglıkla...

megulcum çok geçmiş olsun...........

günaydın nisan anneleri. megulcüm geçmiş olsun.
şirvan öğrenmişsin cinsiyetini hadi hayırlı olsun.

bizimki göstermedi. kapatmış bacaklarını ayaklarını da ayaklarının üstün atmış. ilk kez bu kadar net gördüm. pek tatlıydı maşallah. doktor bacak aralarına baktı baktı. eğer ekrek olsaydı burda bi çıkıntı görürüdük, net değil ama büyük ihtimal kız dedi.
oğlum bu habere çok sevindi. ismini bile ayarladı. bu ara hep, birinci sınıf kıtaplarında ela, lale, rana isimlerini görüyo ya , ela dedi beğenmedim, lale dedi beğenmedim. iyi o zaman rana olsun dedi.
benim en büyük derdim, yalnızlık ve yemek sorunu. doğru dürüst bişey yiyemiyorum. izinde alamadım. offf, offf. dört gözle izne ayrılacam günleri bekilyorum. hayırlısı bakalım.
hepinizi öpüyorum.a.s.

kızlar herkese merhaba;
dün giremedim. şirkette internette problem vardı.
size ulaşamamak çok kötü, hele de size güzel haber verecekken .....
bu arada birkaç gün yoktum. nasılsınız. herkes iyidir umarım. kötü bir şey yoktur.

Günaydın nisan anneleri.Şirvancım tebrik ederim oğlun olacakmış.Benimde erkek demişti doktorum.Ama eşim hala inanamıyo.haftaya gidicem kontrole bu seferde erkek derse inanacakmış.Allah hayırlısını versin artık.

günaydın kızlar nasılsınız bu gün...................
urlacım malzemeleri ağırlaşmadan alıyım dedim şeker hariç canım bende sonra yaparım...

şemşamer çok sevindim canım benim gözün aydın....
günaydın şengün.............

Günaydın Şirvan,ebrartuba, sengün selinay
Selinay canım bebek şekerlerini nasıl yapıyorsun?
Merak ettim bak şimdi:1shok:

günaydın kızlar herkese.....bende benim küçük adamımın son vesikalığını ekliyim size :)) anlayamayanlar için şimdiden söyliyim.....sağdaki oturan kişi kendisidir.....oturuyor evet....kolları karşıya açık.....kulağı görün önce,sonra göz çukurlarını....işte suratımız ortaya çıktı..zaten 3/2 si yanaktan ibaret kuzumun.....puzzle gibi oldu...işte bay yanakkkkkk........
[/IMG]

Maşallah canım ya
Bende dün dr. gittim
3 lü test için
Ultrasonda göremedim kuzumu
Resminide aldım ama belli değil hiç bir yeri
Bebişimiz bize küstümü
Babasıda diyoki ;bu bebek senin gibi değil diyo
Nedenmiş o dedim
Bebişte benim gibi fotoğraf çektirmeyi sevmiyo
Eğer senin gibi olsaydı ne pozlar verirdi diyo
ne güldüm yaaakaydirigubbakcemile3

rumelili maşallah

benim bebişimde en son annesi gibi yatıyordu..............:)

anasının kızı olucak :)

valla baka baka anlıyorum artık....ilk bakışta kimin eline versem aaaa nerde bebek diyor....sonra tarif edince aaa evet orda bebek var falan gibi tepkiler.....bu pozu verirken esnemesi yeni bitmişti küçüğümün....aman allahım dedim birde esniyor.....allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

canım maşallah allah nazarlardan saklasın.
bizimkininde boy boy pipi resimleri var.
dün çok komiktik . doktor ne istiyorsunuz dedi, eşimle ben aynı anda kız dedik. doktor baktı baktı sonra erkek demezmi , eşim olduğu yerden fırladı. öğle sevindiki , sanki iki dak. önce kız değen o değildi. beni kandırmış , benim surat asıldı. doktora diyorum kordan falan olmasın . kadıncağız. yok yok diyip durdu , baktı yeniden . tek tek gösterdi, kordan burda pipi burda diye ,; size resim verim dedi, pipisinin resimlerini çekti verdi.

kendimi o kadar kıza alışırmısımki , birden inanamadım. ama şimdi mutluğum bebeğim sağlıklı önemli olanda bu ; sonuçta ilk bebişim,
eşimde üzülme karıcım ikinciye kız olur demezmi , beni kızdırıyor... keyfi yerinde tabiii .
ay biraz uzun oldu galiba .... ama ne yapim sizle paylaşmak güzel

en bu gunlerde cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk duygusalım

bu yazılara bile gözlerim doluyor
herseye aglıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…