hadi ağlamayı bırakın , bana fikir verin canım arkadaşlarım.
AKŞAM EŞİMLE OTURDUK. İNTERNETTEN İSİM ARAŞTIRDIK.
KAĞAN BUĞRA (favori ismimiz)
GÖRKEM
BEDİRHAN
KIZLAR SİZCE NASIL YORUM YAPIN HADİ .
hadi ağlamayı bırakın , bana fikir verin canım arkadaşlarım.
AKŞAM EŞİMLE OTURDUK. İNTERNETTEN İSİM ARAŞTIRDIK.
KAĞAN BUĞRA (favori ismimiz)
GÖRKEM
BEDİRHAN
KIZLAR SİZCE NASIL YORUM YAPIN HADİ .
şirvan hayırlı olsun bebişin cinsiyeti beklli olmuş banada senin kız gibi geliyıordu demek erkek ya bende hep erkek hissediyorum acaba kız mı olucak benimde çok mrak ediyorum benim kontrole daha 1 hafta var. aslında 22 sinde gitmem lazım ama 20 sinde filan gidicem çok merak ediyorum.
selinay bebek şekerleri haa ablama yapmıştık tabi ben istanbulda oturuyorum ona eminönünden almıştık malzemeleri bi tanede kapı süsü aldık ordan çok ucuza gelmişti. ama bence çok erken 8. ayda filan alırım sanırım ben.
takvim hareketleri hissetmeye başlamışsın darısı benim başıma inşallah.
pırıl geçmiş olsun canım. inşallah bir önce düzelirsin.
megul kıyamam sana yaa hala bulantıların devam ediyor. kafamçokkarıştı seninde bir an önce geçsin inşallah çok zor. allah yardımcın olsun. :teselli:
bursa bebeişini gördüm oturur vaziyette çok farklı geldi hiç böle bi ultrason görmemiştim resmen oturuyor yaw maşallahh.ssengün glnm kvrck sizde öğrenenemişsiniz daha cinsiyetleri neyse bi dahaki aya inşallah. hepinizi öpüyorumm. :1hug:
şirvan oğluşun hayırlı olsun cnm ya nasılda oturmuş öyle çok şaşırdım ya çok tatlı maşşallah..
edacım oturan benim bebişim ama olsun farketmez....teşekkür ederiz....
günaydın nisan annneleri.gerçi öğle oldu ama. ya cinsiyet öğrenmeyen bi ben mi kaldım yoksa.ayın 29 unda randevum var.daha nerdeyse 3 hafta var.ebrar evet canım bulantılar hala devam ediyor.dün yine çıkardım.artık bununla yaşamaya alışmam gerekiyor heralde.
ama güzel haber en sona dün karnımda bi kaç kere göz seğirmesi gibi bişeyler hissettim.çok güzeldi.oturdum ağladım. yani urla ben de çok duygusalım canım ne olsa ağlıyorum.
Yok canım bi sen değilsin
Bende öğrenemedim henüz cinsiyetini:ecrin_bebek:
Hayırlısı olsun bakalım:Saruboceq:
Nisan anneleri nerdesiniz??sengözlerimebaksanab
Yok canım bi sen değilsin
Bende öğrenemedim henüz cinsiyetini:ecrin_bebek:
Hayırlısı olsun bakalım:Saruboceq:
Nisan anneleri nerdesiniz??sengözlerimebaksanab
ben bu bebek arabasını nakit alıcam nasıl yapıcam bılmıyorum
peki sipariş versem getırım ücretiyle ne kadar olur ki
anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?