2009 Nisan Anneleri buraya

hadi ağlamayı bırakın , bana fikir verin canım arkadaşlarım.

AKŞAM EŞİMLE OTURDUK. İNTERNETTEN İSİM ARAŞTIRDIK.

KAĞAN BUĞRA (favori ismimiz)
GÖRKEM
BEDİRHAN

KIZLAR SİZCE NASIL YORUM YAPIN HADİ
.

şirvancım: bedirhan ismini çok seviyordum ancak , tv deki bedirhan gökçeden sonra gıcık oldum onun için onu eliyorum. ,
görkem hoş ama biraz kız ismi gibi
kağan buğrada ikisi yan yana olmamış bence. ikisnide de Ğ var boğuyo birbirini. ayrı ayrı farklı isimlerle kullanablirsin. ilkokulda bir arkadışmın ismi kadir buğra idi , bayılıyordum. ismede , çocuğada :)

benim oğlumun ikci ismi HAKTAN, BELKİM FİKİR OLUR. a.s.

şirvan hayırlı olsun bebişin cinsiyeti beklli olmuş banada senin kız gibi geliyıordu demek erkek ya bende hep erkek hissediyorum acaba kız mı olucak benimde çok mrak ediyorum benim kontrole daha 1 hafta var. aslında 22 sinde gitmem lazım ama 20 sinde filan gidicem çok merak ediyorum.
selinay bebek şekerleri haa ablama yapmıştık tabi ben istanbulda oturuyorum ona eminönünden almıştık malzemeleri bi tanede kapı süsü aldık ordan çok ucuza gelmişti. ama bence çok erken 8. ayda filan alırım sanırım ben.
takvim hareketleri hissetmeye başlamışsın darısı benim başıma inşallah.
pırıl geçmiş olsun canım. inşallah bir önce düzelirsin.
megul kıyamam sana yaa hala bulantıların devam ediyor. kafamçokkarıştı seninde bir an önce geçsin inşallah çok zor. allah yardımcın olsun. :teselli:
bursa bebeişini gördüm oturur vaziyette çok farklı geldi hiç böle bi ultrason görmemiştim resmen oturuyor yaw maşallahh. ssengün glnm kvrck sizde öğrenenemişsiniz daha cinsiyetleri neyse bi dahaki aya inşallah. hepinizi öpüyorumm. :1hug:

günaydın nisan annneleri.gerçi öğle oldu ama. ya cinsiyet öğrenmeyen bi ben mi kaldım yoksa.ayın 29 unda randevum var.daha nerdeyse 3 hafta var.ebrar evet canım bulantılar hala devam ediyor.dün yine çıkardım.artık bununla yaşamaya alışmam gerekiyor heralde.
ama güzel haber en sona dün karnımda bi kaç kere göz seğirmesi gibi bişeyler hissettim.çok güzeldi.oturdum ağladım. yani urla ben de çok duygusalım canım ne olsa ağlıyorum.

edacım oturan benim bebişim ama olsun farketmez....teşekkür ederiz....

şirvan oğluşun hayırlı olsun cnm
rumelili ya nasılda oturmuş öyle çok şaşırdım ya çok tatlı maşşallah..

Son düzenleme:
şirvan oğluşun hayırlı olsun cnm ya nasılda oturmuş öyle çok şaşırdım ya çok tatlı maşşallah..

saol bitanem
hafta sonu gittinmi inegöle;
ben cumartesi 5:30 - 6 gibi ordaydım.değişik bebek mobilyası yoktu. müthiş salon takımları vardı.

zaten bebek odası almaktan şimdilik vazgeçtim (tabii fikir değiştirmezsem)
eşim de istemiyordu. direk genç odası tarzında bişey alacağız. yatak yerine uzayan yataklardan yaptırmaya karar verdim.
gittiysen fuara ; dolap kapakları renkli bir genç odası vardı. yeşil , truncu, lila , kare kere olan ; onu düşünüyorum. fiyatıda 1500 ytl

yok şirvancım ya ben gidemedim internetten baktım ben fuarın konusuna bebek mobilyası yazmıyordu ondan gitmedik
ben bebek odası almayı düşünüyorum kısmetse ama öyle inciklki cincikli almıcam beyaz alıcam sade duvarları süsleyince stikerlarla bebek odasından daha güzel oluyo arkadaşımda öyle yaptı çok güzel oldu o da uzayan yataklardan aldı bende öyle almnayı düşünüyorum

meraba kızlaaar

sirvan canım hayırlı olsun benim eşimin ismi GÖRKEM tavsiye ederim siddetle:::)))))

megül canım cok gecmiş olsunnn
kocaman öpüyorum sizleriiii

buarada cinsiyeti belli olan tüm annelere hayırlı olsun ve saglıkla gelsin bebişlerr

Yok canım bi sen değilsin
Bende öğrenemedim henüz cinsiyetini:ecrin_bebek:
Hayırlısı olsun bakalım:Saruboceq:

Nisan anneleri nerdesiniz??sengözlerimebaksanab

bu haftaya kadar merak etmiyordum ama herkesin ki belli olnca ben de merak etmeye başladım yavş yavaş. heralde en sona ikmiz kaldık.:CüvCüv:

ya arkadaşlar karnım çıkmıyo falan diyordum ya 2 hafta öncesine kadar.şimdi resmen koca bi karnım var.benden önce gidiyo heryere :CüvCüv: ama nasıl hoşuma gidiyor bi bilseniz.göbekli olacağıma sevineceğim hiç aklıma gelmezdi.:dance:

ŞİRVAN, cankuska, demet1, dozkan, megul, oslem1907, urla+

biz burdayızda sen nerdesin kıvırcığım benim . a.s.:1hug:

ben bu bebek arabasını nakit alıcam nasıl yapıcam bılmıyorum

peki sipariş versem getırım ücretiyle ne kadar olur ki
anlamadım

selam arkadaslar umarim herkez iyidir yine cinsiyetler belli olmus tebrik ederim ogrenemeyenlerde uzulmesinler hepimize supriz yapacak bebekleri kiz erkek farketmez Allahim hepsini saglikli sihhatli olarak kucaklarimiza almayi naspi etsin

ben bu bebek arabasını nakit alıcam nasıl yapıcam bılmıyorum

peki sipariş versem getırım ücretiyle ne kadar olur ki
anlamadım

canım sitede tel numarası var. 0212 428 16 34 başka numaralarda var.
aç sor istersen izmire kargo ücreti ne kadar diye ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…