2009 Nisan Anneleri buraya

Oyy kıyamam ben ona,inşallah çabuk atlatırsınız.

kızlar hero baby den numune gelenler vardı aranızda. ne kadar sürdü gelmesi? bir de 4. aydan itibaren olan numuneler var mıydı içinde? sabah da sordum cevap alamadım???

İpek ben yazmıştım öğlen,çıkmadı mı ki mesaj?

bursasu, arzuer06+, ceyo16+, chveneburi, denizela, gulshenidil, merakli_misafir, roseberry, sev_rey, ssengun+, zeyno5, zeyra

puanınmı düşmüş bak bakalım kullancı kontrol paneline sayfanın aşağısında kimin puan verdiği yazıyo kırmızı kutucuk varsa( - )puan almışın demektir ama öle olsa bile puanının düşmemesi gerek

Daha önce yazmıştım ama yine aldım elime paketi.
1 paket İyi Geceler Sütlü Bisküvi
1 kavanoz Karışık meyveli
1 paket Organic İyi Geceler Sütlü İrmikliMuhallebi
1 paket Organic Kahvaltı Sütlü Pekmezli(Miray hiç sevmedi)
1 paket Kahvaltı Saati Sütlü Bisküvili Muzlu
1 paket İyi Geceler Sütlü İrmikli 8 Tahıllı (5 ay)
Diğerleri hep 4. aydan itibaren.
Sanıyorum 1 haftayı bulmamıştır gelmesi.
Bana da Bebelac ve Milupa dan mail geldi ürün gönderilecek diye.

merhaba kızlar...1 aydır giremiyorum bilg.bozuldu.tamirden yeni geldi.umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir

Bugün öğlen Miray ı uyutup yatak odasına yatırmıştım,ben de oturma odasına yattım,telsiz kurulu diye rahat rahat uyuyordum.sonra bir baktım ağlama sesi geliyor,hiç de üstüme alınmıyorum nasılsa telsiz var ya,ama bir dinledim ki,Miray ağlıyor,hemen koştum yanına,yavrum uyanmış,nasıl ağlıyor,gözleri kıpkırmızı olmuş,hemen aldım emzirdim falan,ama çoook üzüldüm ya.:gitme:Meğer annem telsizi kapatmış,ama takılı durduğu için ben bakmamıştım çalışıp çalışmadığına.

ay kıyamam Miraya bide baya ıh ıh yapmıştır dimi bizimki geç gidince fırça atıyo bize...

kızlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim,evde fazla zarar yok ......

kızlar başımda saç kalmadı ben hep kansızlıkla mücadele eden biriydim yine kansızlık başladı hemde çok fazla yarın tahlil yaptırcam çok kötüyüm soğuk soğuk terliyorum başım ağrıyor ....

sultan saol cnm yaa nerden bakacağımı öğrendim bahaneyle :) yok kırmızı kutu herkesin yeşil ama puanım 244 tü..

Selam kızlar ben taşındım ve yerleştim yeni evime ama malesef internet bağlanmadı halaa o nedenle pek giremiyorum aslında çokda merak ediyorum sizi umar ım herkes iyidir geçmişi okuyamadım kayınvalidedeyim şimdi fazla kalmıyacağım bu arada çok hastayım kızlar yaa nezle oldum ve oğluma geçmemesi için dua etmekten başka çarem yok kayınvalidemle evim çok yakın öyle olmasına rağmen getir çoçuğa bakım demiyor yaa ne vicdansız bi gelim de hastaymışsın neyin var bile demedi kendimden geçtim bari torununa bak yaa neyse sinirlrim bazuk yani anlıyacağınız

ay banada olmuştu öyle ya bende balkonda oturuyodum telsiz de açıktı ama kanalları karışmış işim vardı bi içeri girdimki çocuk ağlamaktan helak olmuş nasıl iç çekiyor çok kötü bir durum gerçekten

merhaba kızlar...1 aydır giremiyorum bilg.bozuldu.tamirden yeni geldi.umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir

hoşgeldin aklıma gelmiştin

İpeeeeek öğlen yazmıştım bunu,sen görmemişsin sanırım,yine kopyaladım.

canım çok teşekkür ederim. ben geçen çarşamba göndermiştim haftası olacak hala gelmedi. gelir inşallah. bekleyeyim o halde biraz daha almayayım da gelenlerden deneriz. şu sütlü bisküvili muzlu yu merak ediyorum özellikle.

ah bu anneler.. kimbilir ne akla hizmet kapattı?.. sana söylemeyince de böyle olmus işte.. üzülme canım, memeyi emince unutmustur bile o..

allah sana güç versin cnm kimseye de muhtaç etmesin hiçbirimizi inşallah geçmez bebeğe de bir an önce atlatırsın
bu arada sultan yeni puan vermişsin bana daha da artması lazımdı alla alla :uhm:

kız denız komplo kurmasınlar sana anacım
arzuer geömiş olsun inşallah bebeğine geçmemiştir

Ay ben bir dahayeni mama denemeye korkuyorum,pekmezliyi sevmedikten sonra 2 gün birşey yediremedim,şimdi de oyun yaparak yediriyorum.O yüzden diğer gelenleri denemedim.

merhaba canım.

geçmiş olsun canım. bozma sinirini. bazıları nezleyi hastalıktan saymıyor. nezle deyince sen anlatayım hemen, geçen gün kayınvalidemlere gittik iftara, 7 gibi gittik, bizi daha erken bekliyorlarmış, görümcemin küçük kızı da beklemiş beklemiş biz gelecegiz diye, sonra aglaya aglaya gitmiş,annesi almış. çok bekledi sizi yasemin i görecegim diye ama gelmediniz dedi kayınvalidem. napıyor iyi mi diye sordum, dedi ki iyi iyi napsın kosup duruyor işte,bu arada üşütmüş heralde havuzdan hapşurup duruyor dedi. dedim isabet olmuş gitmesi o zaman hastaysa. yok yok hasta değil de hapşuruyor üşütmüş dedi! hapşurmayı hastalıktan saymıyor yani, sayıyor da bulaşabilecegini düşünmüyor. üşütmekten hapşuruyormus gibi. halbuki üşütünce mikroplar buruna yerleşiyor onlar hapşurtuyor. sinir oldum sinir! çocugu hasta edeceklerdi! hastanın girip çıktıgı eve bile girmemesi lazım esasen bebegin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…