ok. Acemiyim mutfakta. Eşimin doğum günü de
kızlar bzim uyku düzenimiz normal mi bakın yazıyorum en geç 11 de yatar hadi deyin 12
sonra yatıyoruz keremle 6 da kalkıyor mama yiyor yine uyuyoruz sarılıyoruz birbirimize)sonra 10buçuk gibi mama yemeye kalkıyor sonra yinr yatıyoruz 12 1 gibi kalkıyoruz heheh
ama benim hala uykum var ve şu an keremde uyuyor
kızlar bzim uyku düzenimiz normal mi bakın yazıyorum en geç 11 de yatar hadi deyin 12
sonra yatıyoruz keremle 6 da kalkıyor mama yiyor yine uyuyoruz sarılıyoruz birbirimize)sonra 10buçuk gibi mama yemeye kalkıyor sonra yinr yatıyoruz 12 1 gibi kalkıyoruz heheh
ok. Acemiyim mutfakta. Eşimin doğum günü de
tuğba boşver hiçbişey yazma çok alınganlar topiklerinde dedikodumu yapmışlar birbirlerine özelden ismim atmışlar hehehe
kolay gelsin sana. eşinin de dogum gününü kutla bizim için. nisan anneleri kutladı dersin :) alkisalkisalkis
Bana hiçbir şey gelmedi. Tekrar mesaj attım. Milupa'dan aradılar söylediklerini yazmıştım zaten.kızlar hero baby den numune gelenler vardı aranızda. ne kadar sürdü gelmesi? bir de 4. aydan itibaren olan numuneler var mıydı içinde? sabah da sordum cevap alamadım???
eşinin doğumgünü kutlu olsun feridecim nice yıllara.....
:))amin inşallaaaaaaaahnormal normal maşallah yani kıçınızı falan kaşıyın.........böle uyku düzenine kurban olayım hatta bende isteyeyim rabbimden bizide görsün
yaa bide birbirimize sarılıyoruz yazmışsın sultan çok kıskandım benimde en çok istediğim şey ecrine sarılıp uyumak ama 2 dk durmaz öyle rahatına düşkün ki kollarını bacaklarını yaya yaya uyuyacak uyanıkkende sarılıyorum yanına uzanıp 1 dk sürmüyor bağırmasıçok şey mi istiyorum sadece sarılıp kokusuyla uyumak istiyoruuum
bize ulaşından mı hangi adımlar elif
dün yazdım canım bugün geldi mesaj bende ilk ona üye olmuştum idil doğar doğmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?