2009 Nisan Anneleri buraya

aliyecim gelin zaten ağustos ve temmuz da gelseydiniz geri dönerdiniz çoook sıcaktı şimdi en güzel zamanları zaten daha iyi
geldik canım ağustosta. bazı yerler gerçekten çok sıcaktı. bakalım ekimde nasıl olucak

yemedi kızlar ağzında tuttu öğürdü falan zorlamadım bende biberona mama hazırladığımı görünce öyle mutlu oldu ki yaramaz
sinem o diyete ben hayatta uyamam ya ama çok güzel kilo vermişsin
selende biberonu görünce inanılmaz seviniyor

göslerim yanıyor ekran karşısında..........bugün iftara misafirim var ama yemeğim yok:)) koyunvalide iel koyunpeder gelecek kızımda gelcek onnarnan.....dışardan sölicek beyimopuyorumnanaktan
aferin ona yani beyine

canım pastaya hayır demişsin ya yaparsın sen bu işi. kararlılık çok önemli.istediğin gibi olsun herşey

sürekli emmeleri gerekiyor tabiki maşallah demek hala sütün bol, benim başlarda öyle oluyordu artık iyice bitti gibi sütüm

Bana da ilk aylarda oluyordu,ama dün yine olunca başka birşey mi var acba diye düşündüm o yüzden,ne zamandır öyle dolu olmuyordu.

bir sorun da şu: insan hergün evinde et ya da köfte yapmıyor ya da her gün sebze yemegi
evet ordakilere uymakta zor kendine ayrı yapçan işte
çocuğa yaptığın sebze çorbasından içebilirsin bence ne yağ var ne tuz tam dieyetlik

Seher ve Sultan, geçti şekerler çok şükür,sabah inmişti şişlikler.
hade geçmiş olsun süt değilmiş o zaman

afedersin gaz gibi kokuyo o brokoli pişerken ben bile hiç yemem valla

saol canımumarın güzel olucak sonuçlar ...

kıslar öpüyorum hepinizi ben kaçar yarım saat sonra kızıma gidicem işleri bi toparlıyım da çıkıcam işte yarın görüşürüz inşallah ...

selam kızlarr ben 2 gündür giremiyyorum kayra hasta olduğu için mızmızlanıyo yavrum öksürüyo,burnu tıkalı ilaçları kullanıyoruz bakalım doktor perşembeye kadar geçer diyo hiç keyfi yok bebeğimin çok üzülüyorum uyuyo şimdi ama öküsürükten uyuyamıyoki ıhlamur veicem uyanınca bebeğime.

:)) eşinin doğum günü kutlu olsun cnm.çok mutluyum şu an hava kapattı yağmur yağacak sanırım size komik geliyo şimdi ama hava serin ilk defa ooh kurtulduk sıcaklardan kızımda bende :))

2010 anneleri yeni topik açmışlar bebeklerinimn cicileri için D
en büyüğü 8haftalık

merhabalarr..ecrini ayağımda sallarken uyumuşum tam 3 saat uyumuşuz kızçemle.

sultan bende kilo topiklerine koptm.dediğin gibi en fazla 8 haftalıklar yani aldıkları gramları yazıyolar hihihi

tuğba boşver hiçbişey yazma çok alınganlar topiklerinde dedikodumu yapmışlar birbirlerine özelden ismim atmışlar hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…