cnm sen yazdıktan hemen sonramı msj geldi bana niye göndermiyorlar hem de üyeyimmilupadan mesaj gelmiş bana numune gönderimi yapılacaktır diye ne kadar zaman sonra geliyor...bu arada herobaby için sitesinden mi yazıcaz yoksa yine kendi adresimizden mi isticez....
geldik canım ağustosta. bazı yerler gerçekten çok sıcaktı. bakalım ekimde nasıl olucakaliyecim gelin zaten ağustos ve temmuz da gelseydiniz geri dönerdiniz çoook sıcaktı şimdi en güzel zamanları zaten daha iyi
selende biberonu görünce inanılmaz seviniyoryemedi kızlar ağzında tuttu öğürdü falan zorlamadım bende biberona mama hazırladığımı görünce öyle mutlu oldu ki yaramaz
sinem o diyete ben hayatta uyamam ya ama çok güzel kilo vermişsin
aferin ona yani beyinegöslerim yanıyor ekran karşısında..........bugün iftara misafirim var ama yemeğim yok:)) koyunvalide iel koyunpeder gelecek kızımda gelcek onnarnan.....dışardan sölicek beyimopuyorumnanaktan
canım pastaya hayır demişsin ya yaparsın sen bu işi. kararlılık çok önemli.istediğin gibi olsun herşeycanımcım sende benim gibi doğumdan sonra 93 lerde kalıp kilo veremeseydin öle bi yapardın ki ...... kaydirigubbakcemile2 çok teşekkür ederim ilk zamanlar hızla verdim kiloyu evet inşallah bölede devam eder....
biliyormusunuz hiç hayır diyemiyeceğim şey çikolatalı pasta geçen bir yere gitmiştik ben seviyorum diye almış hemde arkadaşım ve ben hayır dedim yiyemedim mafoldumben en çok içime o oturdu ...............
sürekli emmeleri gerekiyor tabiki maşallah demek hala sütün bol, benim başlarda öyle oluyordu artık iyice bitti gibi sütüm
evet ordakilere uymakta zor kendine ayrı yapçan iştebir sorun da şu: insan hergün evinde et ya da köfte yapmıyor ya da her gün sebze yemegi
hade geçmiş olsun süt değilmiş o zamanSeher ve Sultan, geçti şekerler çok şükür,sabah inmişti şişlikler.
afedersin gaz gibi kokuyo o brokoli pişerken ben bile hiç yemem vallaya bu çok konuşanlar nassı steril bir şekilde yetiştiriyorlar merak ediyorum....her yapılana söyleyecek bir lafları var saolsunlar.....herkes bişeyler yedirmek için takla atıyor işte ne yapalım.....sultan yemezse üzülme canım ya güzel bişey değil zaten....keremde bilir ağız tadını şöle versen tavuk suyuna şehriye bak nasıl yicek...sabretsin 1 aycık daha
geldik canım ağustosta. bazı yerler gerçekten çok sıcaktı. bakalım ekimde nasıl olucak
selende biberonu görünce inanılmaz seviniyor
aferin ona yani beyine
canım pastaya hayır demişsin ya yaparsın sen bu işi. kararlılık çok önemli.istediğin gibi olsun herşey
hero baby e sitesinden gönderiliyor.
cnm sen yazdıktan hemen sonramı msj geldi bana niye göndermiyorlar hem de üyeyimklava:
2010 anneleri yeni topik açmışlar bebeklerinimn cicileri içinD
en büyüğü 8haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?