2009 Nisan Anneleri buraya

3 lü taram testim sonucu güzel cıktı cok şükürr

Stork Novita Baston Bebek Arabası Yeşil | Pusetler | BEBECOCUK.com

pastonlu bebek arabası

peşin 75 ytl süper fiyat

hayırlı olsun urlacım.bebek arabası iyi fiyat.ben daha hiçbişey almadım bebişime.7. ayı beklicem inşallah.ama annemler izmirdeler.habire örüyorlar alıyorlar.acele etmeyin bari cinsiyetimiz belli olsun diyorum ama biz 8 senedir bu günleri bekledik sen karışma bize diyorlar.

kızlar banada yardım edin ya bizde
kerem ismini düşünmüştük şimdi de Kuzey ismini düşünüyoruz nasıl ve
aras ,yaman nasıl isimler tek olarak

megul teşekkürler oy kıyamam bende daha bişey almadım bi battanıyesi aldı annanesi bide takım ördü

cankuşa ve şirvan teşekkürler

kızlar aradım ama stoklarda kalmamış

nakit olarakta havele yapıcakmışım ve kargo ücretide yokmuş ama kalmamış

aras cok güzel isim bence bide soyisimmlerinize uydurun kızlar

balım bizim soyismimiz

ben nazlı yada nazlım balım istemiştim iil herkes soguttu beni isimden

valla soy ismimize pek bi isim uymuyor bizim soyismimiz yürekle bitiyor ki ondan önecede 3 harf var
uzun bir soy isim sizce ne uygun olur ben hiç bulamadım

Urla Nazlım ismi çok güzel
Senin içine siniyorsa başkalarını düşünme bence
Nazlım Balım
Çok güzel
Ve de çok yakışıyo adı ve soyadı:))

urla bıuldum senin soy ismine göre bi kız ismi
isim canım koy soyadınızda balım nasıl ama
canım balım : ilerde erkek arkadaşları canım balım die sever hihihhi

isim konusu benimde cok kafami kurcaliyor esim kisa isim istiyor soyismimiz uzun diye oyleki bazen dort harfli isimlere bile uzun diyor ve cok modern isimleri hic istemiyor ornek olarak derin alya vs gibi bende sasirdim iyice

nazlım çok güzel isim ya. bendemi düşünsem

bu arada benimde kızım oluyo dedim ama , selinaydan başka kimseden ses çıkmadı:çok üzgünüm:

gene aradamı kaynadı:çok üzgünüm:

nazlım çok güzel isim ya. bendemi düşünsem

bu arada benimde kızım oluyo dedim ama , selinaydan başka kimseden ses çıkmadı:çok üzgünüm:

gene aradamı kaynadı:çok üzgünüm:

Gözünaydın canım
İlki erkekti di mi senin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

kızlar banada yardım edin ya bizde
kerem ismini düşünmüştük şimdi de Kuzey ismini düşünüyoruz nasıl ve
aras ,yaman nasıl isimler tek olarak

söylediğin isimler arasında aras hoşuma gitti;

kızlar bu arada isim seçerken çoçukların okul zamanlarında dalga geçebilecek isimler olmamasına dikkat edin.

benaklima gelen bzi isimleri sayayim belki birinizin hosuna gider begum acelya iclal ozgul nilay mercan beyza nisa ece onur sarp kaan metehan ceyhun simdilik bu kadar

herkese merhabalar kızlar size çekinerek bişey sorcam hamilelikte cinsellikte korunmak gereklimi yani spermlerin bu durumda vücudumuza girmesi zararlımıdır eşim öyle düşünüyoda bişeyler söyleyin kimseye soramam bunu

ben zararlı olduğunu düşünmüyorum ;
birde doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama ; yeni doğan bebeklerin üstünde sarı sarı bazen bişeyler olurmuş, onlar sperm diye duymuştum. tabii ne kadar doğru bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…