evet cnm amin şükürler olsun...uykusuz bi gecenin sonuna günaydıın.
gece fecii bi fırtına vardı hala yağmur yağıyor.gök gürültüsünden uyuyamadım.gözüm hep ecrinin üstündeydi acaba korkarmı uykusundan korkarak uyanırsa hemen kucağıma alıp sarılmak için..velhasıl hiç uyuyamadık kociş de ben de.Rabbim sel madurlarının yardımcısı olsun biz sıcacık evimizdeydik onlar nasıl geçirdi geceyi kimbilir
herkese geçmiş olsun. durum baya vahim gözüküyor.
semt olarak bizde bişey yok ama benim evimdubleks.çatı su aldı ve alt kat salonuma kadar geçmiş dün gece.doğuma yaptırdığım boya badana mahvolmuş durumda.kime kızıyım bilmiyorum. neyse moralim çok bozuk
kızlarrr az önce 2010 nisan bebeklerinin cicilerine bakayım dedim ve bizi kastederek laf sölemişler.
onlara takmışız diye yazmışlar.
günaydın kıslar....
öncelikle sel mağdurlarının Allah yard olsun... geçmişe baktım herkes iyi.... Aliye dışında....
aliyecim ben de eşime kızgınım..
kıslar canım çoooook sıkkın... dün gece eşimle çok kötü tartıştık.... aslında önemli bişiyyoktu ama bende bişiyler birikmişti... onun en ufak sözü yetti.... ve devamı geldi.... ben sesimi yükselttim hatta hakaret ettim.... önce o başladı ama sustu... ben susamadım.... bağıra bağıra konuştum... hıncımı alamayıp ağladım.... tabi bu arada pınar ıda uyutmaya çlışıyoz..... görseniz gözlerimi açamıyom... sabah yanıma gelmş yatmış eşim.... sarılmış falan.... ama kızgınlıkla kötü şeyler söylendi... kırıldm....
"birbirimize resmen katlanıyoz bööle olcaksa bitsin" dedi yaaaa.. offfffffffff çok üzgünüm....
şimdi gözlerim başım ağrıyo... pın da uyudu biras uzanayım... gene geliyom.... ha bu arada o geldiği zaman nete girmem kızdırıyomuş onu.....
canım benim büyük oğlum 3.11.1998 diğeri 10.5 2004 lü malum küçükte 20.4. 2009 benim üçüde erkek seninkiler inşl arada senin bi kızın olmuştur
çalışanlar için çok zor ben annemlere bırakıyorum bazen kalıyoruz orda.. bütün işler hafta sonuna kalıyor...
2010 modeller bize diyorlar ama kendileri de bizim topikten çıkmıyorlar,yoksa nereden bilecekler biz ne dedik dimi ama?
Oysa ki biz onlar daha gelmeden o topikte çok güzel dileklerde bulunmuş,heyecanlarını paylaşmıştık!
tmm canım çalışanlar için durum farklı ama evde olan arkadaşlarımız için dediğimi yapabilirler.
yuhh yani görümcene sinem bir laf bu kadar po.....dan anlanıır...ama kızlarında dedikleri gibi o zaten o amaçla aramış....keşke deseydin güzelim hakikaten siz bilirsiniz diye.....aman salla boşver üzülme
onlar dağın eteklerinde oturuyolar teleferik civarında ama bahçe katı büyük bi apartman üst taraftaki sağlık ocağının ağaçlarının kökleri uzamış giderleri tıkamış sular gitmryine eve dolmuşsultancım annenlere gecmiş olsun canım nerdekı onlar öyle suda kaldılar
bencede çok haklısın sürekli bizim topikteler yaa hamilelik merakta yapıyormuş meğer...biz hamileyken 2008 annelerine hiç bakmazdık bile2010 modeller bize diyorlar ama kendileri de bizim topikten çıkmıyorlar,yoksa nereden bilecekler biz ne dedik dimi ama?
Oysa ki biz onlar daha gelmeden o topikte çok güzel dileklerde bulunmuş,heyecanlarını paylaşmıştık!
saol cnm yaSultan annenlere de çok geçmiş olsun,dün Bursa da da çok yağdı yağmur,şehir merkezi daha da fazla olmuştur tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?