2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kıslar....
öncelikle sel mağdurlarının Allah yard olsun... geçmişe baktım herkes iyi.... Aliye dışında....
aliyecim ben de eşime kızgınım..

kıslar canım çoooook sıkkın... dün gece eşimle çok kötü tartıştık.... aslında önemli bişiyyoktu ama bende bişiyler birikmişti... onun en ufak sözü yetti.... ve devamı geldi.... ben sesimi yükselttim hatta hakaret ettim.... önce o başladı ama sustu... ben susamadım.... bağıra bağıra konuştum... hıncımı alamayıp ağladım.... tabi bu arada pınar ıda uyutmaya çlışıyoz..... görseniz gözlerimi açamıyom... sabah yanıma gelmş yatmış eşim.... sarılmış falan.... ama kızgınlıkla kötü şeyler söylendi... kırıldm....
"birbirimize resmen katlanıyoz bööle olcaksa bitsin" dedi yaaaa.. offfffffffff çok üzgünüm....

şimdi gözlerim başım ağrıyo... pın da uyudu biras uzanayım... gene geliyom.... ha bu arada o geldiği zaman nete girmem kızdırıyomuş onu.....

geçmiş olsun canım umarım en yakın zamanda barışırsınız.... oluyodur evliliklerde böyle şeyler... çok fevri davranmamak gerekiyor ama ne yazikki insan sinirlenince oluyor canım sıkma canını düzelir...

ah bu eşler ahhhhh.klava:klava:klava:

canım çok geçmiş olsun ..... Zeynebede kendinede dikkat et ...

bu kadar zararlı olduğunu bilmiyordum açıkçası alıp özellikle t.v. Seyrettirmiyorum ama reklamların sesini tanıyor ve hemen kafasını t.v. çeviriyor bazen izin vermiyorum ama bazende izin veriyorum elbette kısa kısa bakmasında bir problem olacağını düşünmüyorum ama tabi ki daha dikkatli davranacağım ...

bu arada kayranın öksürüğü biraz azaldı şimdilik keyfi yerinde sabah şekeri gibi maşallah:)

canım geçmiş olsun arda hasta mı

allah yardımıcınız olsun tüm sel mağdurlarının allah yardımcısı olsun ....

canımcım sıkma canını her evde oluyo böle gerginlikler pazar günüde bizim evde ipler kopmuştu hakaret boyutunda değil ama insan kızınca hep olumsuz düşünüyo ve olumsuz konuşuyo takılma cümlelere ....

yok biz evi alalı 2 sene oldu.ama aldığımızdan beri çatı sorunlu. neyse o kısım uzun hikayede. geçen kış ben hamileyken de sorunlar oldu. yaza ilgilenicekti. çünkü tadilat için havanın kuru olması gerekiyor. ama kendisiyle işiyle o kadar meşgul ki koca bir yaz geçti hiçbir şey yapmadı. ilk yağmurda da böyle oldu. ne diyim ben şimdi sen söyle. Allah senin de gönlüne göre versin inşallah canım

aman canım ya.oluyo işte böyle şeyler. birikipte patlayınca istenmeyen sözler çıkıyo ağızdan.bak oda pişman olmmuş zaten. sende dinlen sakinleş biraz

kızlar eşlerle problmeler olmuş bence bebekler ufak diye oluyo bu problemler. kendimize eşimize zaman ayıramıyoruz. ilişki beslenmiyo şuan. bu süreyi az hasarla atlatmaya bakmalıyız emin olun seneye herşey daha farklı olacak.

sinemsin hastaydı canım 3 gündür çok zorlandık öküsrük burun tıkanıklığı hallsizlik vardı tabii huysuzluk oldu ama bugun biraz daha ii allaha şükür

bizde umut doğduğundan beri yabancılaştık sanki birbirimize ...eskiden eşim benim kucağıma yatar öyle tv izlerdi şimdi o bi koltukta ben bi koltukta bebiş uyuyunca bizde sızıyoruzz birbirimize daha az vakit ayırıyoruz cidden...arkadaşlarla dışarı çıkmıyoruz eskisi gibi uykusu bölünücek diye.. ve en ufak şeyden tartışabiliyoruz konusuda genelde umut oluyoo niye şunu şöyle yapmadın gibi...bi an önce büyüse şu afacanlarrr

bende çok sıkıldım ya ne bi tane arkadaşım yok burda sizde olmasanız napardım bilmiyorum anneme gidecektim o da kaldı ( sıkıldıımm

aynen cnm sanırım hepimiz aynıyız iki kişiyken herşey güllük gülistanlıktı tabi sorumluluk yok dert yok ama sanırım en önemlisi geçici bi dönem olduğunu bilip o şekilde düşünmek ama bazen bende ela büyüyene kadar iyice yabancılaşıp eskisi gibi olamayız bi daha diye korkuyorum

tuğba boşver hiçbişey yazma çok alınganlar topiklerinde dedikodumu yapmışlar birbirlerine özelden ismim atmışlar hehehe
niyekine ?? Çok üzgünüm çoook

ok. Acemiyim mutfakta. Eşimin doğum günü de
feridecim eşinin doğumgünü kutlu olsun birlikte nice mutlu yıllara...:Saruboceq:

ah kıyamam canım yaaa.mafoldumben bizim de olmuştu artık kontrol ediyorum

çok geçmiş olsun canımm inşallah bebişe geçmez
bu arada mart annelerinde bebeği 6 aylık olan bir arkadaş yeniden hamile 6 haftalık...Allah yardımcısı olsun
hadi yaaa çok üzüldüm,Allah yardımcısı olsunmafoldumben
maaşallah kuzucuğa evet her doktor ayrı telden çalar çümkü başata öğretilen bişey vardır: hastalık yok hasta var diye .yani bebeğe göre değişiyor:ecrin_bebek:
geçmiş olsun canımma.s.
kızlar bu arada ben dün gece regl oldum dogumdan sonra ilk kez.. çok canım sıkıldı valla, ne güzel temiz temiz oturuyordum şurda 4,5 aydır...
öyle deme yaa insanın içinde hep ya hamileysem diye korku oluyodu ben sevindim valla olunca
geçmiş olsun canımm
üzülme canım ya herkese oluyoo ben de 2 gün önce yüzüne söyleyemediklerimi mail attım yoksa kırıyoruz birbirimizimafoldumben

hakveriyorum canımm sana vereliniortak

aliyecim geçmiş olsun.bende tv den izledim gerçekten çok kötü olmuş.bizim burdada dün çok yağdı ama bi hasar yok.şimdide güneşli bi hava var.

al bendende o kadarrrrr denizcim

kıslar canım çoooook sıkkın... dün gece eşimle çok kötü tartıştık.... aslında önemli bişiyyoktu ama bende bişiyler birikmişti... onun en ufak sözü yetti.... ve devamı geldi.... ben sesimi yükselttim hatta hakaret ettim.... önce o başladı ama sustu... ben susamadım.... bağıra bağıra konuştum... hıncımı alamayıp ağladım.... tabi bu arada pınar ıda uyutmaya çlışıyoz..... görseniz gözlerimi açamıyom... sabah yanıma gelmş yatmış eşim.... sarılmış falan.... ama kızgınlıkla kötü şeyler söylendi... kırıldm....
" birbirimize resmen katlanıyoz bööle olcaksa bitsin" dedi yaaaa.. offfffffffff çok üzgünüm arkadaşım oluyo evlilikte böyle şeyler sanırım dogumdan sonra çok duygusalım bendede durum aynı allah erkeklere anlayış versin düzelir inşallah [ bizede sabır ]

yaaa acayip sinirliyim zaten sorunsuz bir gün mümkün değil ya arkadaşlar sizle paylaşıyım siz bi akıl verin ben mi hatalıyım yoksa kıt akıllıyımda anlamıyormuyum bilmiyorum 10 dk önce görümcemle tlf konuştuk kendi annemler kayınvalidemleri iftara davet ettiler yarın akşam için tamam mı akşam kaynanam kendi cevap veremedi babanla felan konuşayım dönerim dedi bugünde görümce aradı bana diyor ki aynen yazıyorum " sinem abla yarın annenler bizi davet etmişler saolsunlar ama şimdi c.tesi ben yokum pazar başka yere hep birlikte davetliyiz (bizde gitcez hatta) haftaya perşembe tamer (nişanlısı) gelicek temizlik yapıcaz annemle haftaya biz bu durumda annenleri çağramıycaz o yüzden hepten iptal edelim gelmeyelim biz sen ne dersin " dedi dedim ki ya sizin durumunuzu annemler biliyor (haftaya çeyiz felan yayılcak) karşılık beklenmiyo sema hep birlikte bir iftar yapalım annem çağırdı diye siz çağırmak zorunda değilsiniz kendinizide işlerinizide zora sokmayın ama başka bir işiniz yoksa böle düşünerek gelmemezlik yapmayın maksat bir arada olmak sonra kayınvalidemlerde nasılsa bir araya gelir yemekler yenir illa karşılık olacak değil ya dedim ....
vay efendim ben çok alınganmışımda alıncağımı bilse sölemezmişte sadece fikrimi almak istemişte böle düşünceğimi bilse ağzını bile açmazmışta tamam mış geliyorlarmış onlarda kendilerini sıkıştırır çağırırlarmış bir aralıkta tepemin tası attı benimde
dedim ki ben alınganlık yapmıyorum aptal değilim yalnışta anlamıyorum bana fikrimi sordunuz bende söledim bence yalnış düşünüyorsunuz maksat birlikte iftar etmek orası olmuş burası olmuş farketmez işiniz yoksa gelirsiniz istemesseniz siz bilirsiiniz kendinizi zora sokupta onlar çağırdı diye siz çağırmayın gerek yok nasılsa birbirimize gelir gideriz bu kadar problem yapmamnın alemi yok isterseniz gelirsiiz istemesseniz gelmessiniz bu kadar ..... bana demez mi bu konuşmanın sonu başka yerlere gidiyo böle konuşcağını bilsem hiç aramazdım diye iyce dellendim kapattık telefonu ama hala ben kendime gelemedim yani sinir şey ya bende kabahat ama banane gelmezlerse gelmesinler yaniiii çokta dertti sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…