2009 Nisan Anneleri buraya

yok arkadaşım yok bu görümcelerede kaynanalarada yaranılmaz hep seni sinir edecek bahaneleri vardır mutlaka birde seni suçlar gibi konuşmaları yokmu allah ıslah etsin

sinem bence o zaten kafasında sinem ters bişiiler söyler diye kurmuş da ööle aramış yooksa gayet açık net ve kibar söölediklerin cnm

yok arkadaşım yok bu görümcelerede kaynanalarada yaranılmaz hep seni sinir edecek bahaneleri vardır mutlaka birde seni suçlar gibi konuşmaları yokmu allah ıslah etsin

öncelikle herkeze sağlıklı huzurlu günler diliyorum ben bayadır giremiyorum malum üç çocuk ve eş ramazan misafir falan derken zaman kalmıyo çok şükür oğluşumda bişi yok ama ben kötüyüm düm boynum ve belimden mr çektirdim bugün sonuçlarını alıcaz dua edin kızlar inş kötü bişi yoktur EYMN arkadaşım hoşgeldin nisan annelerine bu arada dikkatimi çekti sendede üç çocuk varmış oleyyyy yalnız değilim canım çocukların yaşları kaç acaba merak ettimde

onun canı yanlış anlamak istemiş ve senin anlayışın onu çıldırtmış bence kafana takıp hiç sinirlenme sen gayet normal ve olumlu cevap vermişsin o kendi ayıp etmişşş

boşver cnm sıkma canını yaa anlayışsız işte nolcakk sen ne demişsin o ne anlamışş ...

sinem bence o zaten kafasında sinem ters bişiiler söyler diye kurmuş da ööle aramış yooksa gayet açık net ve kibar söölediklerin cnm

YA VALLA KENDİMDEN ŞÜPHE ETTİM HAAA ACABA BEN Mİ HERŞEYİ PROBLEM HALİNE GETİRİYORUM KIZ ARAMIŞ FİKRİMİ SORUYO BEN Mİ MANYAKLIK YAPIYORUM DİYE AMA FİKRİMİ SORUYO AMA BENİM FİKRİME SAYGISI YOK AMAN YAAA NEYSE NE ..... YA SONRASINDA BEN SUÇLANIYORUM ANA KIZ KAFA KAFAYA VERİP KENDİLERİNİ AKLIYORLAR ANLAMADIM GİTTİ YALNIŞ BİŞEY SÖLEDİĞİMİDE ZANNETMİYORUM .... YANİ BUNLARA ŞEY LAZIM ....
AAA ÖLEMİ ANNEMLERİ ÇAĞRAMAYACAKMISINIZ O ZAMAN TAMAM GELMEYİN ÇAĞRABİLECEĞİNİZ ZAMAN GELİRSİNİZ BİZE YEMEĞE .... laelaelaelaelae

merhabalar

bende Subat annesıyım. onumuzdekı hafta sunnet ettırecem oglumu. sız yaptırdnız mı? nelerle karsılasdınız? nerede nasıl yaptırdınız?

bayanlar eşleri kafaya takmamak lazım. evet evlerde böyle sorunlar oluyor sıkmayın canınızı.ç erkeklerde çocuk değil mi?? ilgi azaldı onlara ondan kıskançlık yapıyorlar haklı olamayınca da altta kalmamak için ellerinde geleni arkalarına koymuyorlar. zamanla geçecek. bebişlerimiz büyüsün koca bebişlere daha çok aman kalsın sıkıntılarda azalacak.

canım oluyor böyle şeyler. gerçekten içinden gelerek söylememiştir seni tartmak için söylemiştir belki.. bu arada o gelince sen de nete girmeyiver.gerçekten net biraz ihmale sebep oluyor ister istemez.

öyle deme yaa insanın içinde hep ya hamileysem diye korku oluyodu ben sevindim valla olunca

ya asıl regl olmazken hamile kalma riskim yoktu emzirdiğim için de.şimdi regl oldum hamile kalma riskim arttı..

canım gayet acık ve net konuşmussun. bence oruc onun basına vurmus ya da içi fesat..

geçmiş olsun. umarım bir şey çıkmaz..

kıslar hepinize teşekkrler benim hissiyatımı paylaştığınız ve ilginiz için...
bizim zaten evliliğimizin ilk aylarından beri oluyo bööle tartışmalarımız.... şiddeti artınca da ben hep karamsar oluyom işte................. meraklıcım sorun da zaten bu aslında.... eşim son günlerde uyanıksa nette, nette değlse uyuyo.. (hakkını yemeyim ben iş yaparken ya da çok yorgunsam pın la ilgileniyo).. evde ben sürekli yalnızları oynuyom... o aman da ister istemez kendimi sanal dünyaya atıyom.... yaa hiç birlikte bişiy yapmıyoz.... bi kez dışarı çıktık gelince tartıştık.. neymiş sıkılmış... evlendiğimizden beri ne zaman dışarı çıksak 1. saatten sonra suratı asılır... hasılı pek bişiy paylaşmıyoz sanki... her konuda bana yardımcı ve şefkatlidir ama işte ben zaman istiyorum o da ayırmıyor.. offfffff... neyse başınızı ağrıttım kusura bakmayın....

sinemcim görümceni takma.... (demesi kolay deme) benim kaynana da lafı hep k...ından anlayıp surat yapar ve ona göre konuşur... son gelişinde kulak aSMadım muhatab olmadım bile çok...

sürekli evde olmaz kızlar ya......
egenin düzenini bozmadan gece de dışarı çıkıyoruz hafta sonuda.
gece 9:30 da ege uyuduğu için o saate kadar eve geliyoruz.
bize misafir geliyorsa yatağına yatırıyorum kapıyı çekiyorum o uyuyor.
hafta sonu biryerlere gidiceksek arabasını da alıyoruz biz gezerken o uyuyor yada bakınıyor.
artık hafta içi bir şekilde temizliğimi,ütümü yapıyorum ki hafta sonu eşimle ve egeyle zamanımı geçireyim.
bebişler uyuyunca eşinizle zaman geçirin.
onlarda ilgi bekliyor..
bebeğimiz var diye sorun haline getirmektense hayatın artık daha güzel olduğunu ve bu şekilde de mutlu oluncağını görelim.
süper anne,süper kadın olalım demiyorum ama birde empati yapıp eşlerimizin yerine kendimizi koyalım.

geçmiş olsun canım allah şifa versin .evet çok sevindim ben tekim sanıyordum büyük oglum 25.08.1999 digeri11.07.2002 li arkadaşım seninkiler kaç yaşında

sinemcim takma canım ya görümceni tartışmaya bıle değmez gelen gelir gelmeyen gelmez
hepiniz eşiyle bırlıkte zaman gecırememekten bahsetmişiniz biz de tam tersi bitişik yaşıyoz ben yatmadan yatmaz dibimden ayrılmaz bı selen bı o nereye gıtsek beraber banada bundan fenalık geldi az bı rahat bıraksalar babakız

benim eşimde aynısı şu anda uyuyor mesala iftara anca kalkar sabah 6 da yatmış tabi nette film izlio yada takılıo tabi ben ve çocuklar sabah kalkıoz o yatıo akşama kadar herşeyle ben ilgileniom sora beyfendi iftara kalkıo yemeği hazır çayı demlenmiş ohhhh uykuda oruç sora biraz dışarı çıkıo hava alıcam dio gldiğinde ise saat geç olmuş oluo çocuklar uyumuş oluo hemen nete girio kör şeytan git beşımdan diiip yanına gidiom bişiler soruyorum hani muhabbet olsun die beni duymuyo bile bende kızıp hadi allah rahatlık versin diiip ömerimi yanıma alıp yatıyorum tabiii sinir küpü oluorum ve mutsuz hissediyorum kendimi ve hep sinirliyim oda dioki neden böle tahammülün yok hiçbişeye hehehh utanmadan bide soruyo adama bak ya hiçç diyorum artık anlatmaktan yoruldum hiç bişey için ısrar etmiyorum yada hadi şuraya buraya gidelim demiyorum çünkü bunaldım uğraşmaktan o nederse o bakalım nereye kadar ohhhhhh içimi döktüm birden kızlar hakkınızı helal edin kafanızı şişirdim ama rahatladım sanki anlatınca

senin sölediğin gayet açık canım o yanlış anlamak istemiş.. sıkma canını..

Merhaba!
Sinemcim hiç takma kafana sen en olması gereken hatta herkesin vermeyeceği bir cevap vermişsin görümcenin yaptığına bak,bu insanlara yaranılmaz.

geçmiş olsun canım allah şifa versin .evet çok sevindim ben tekim sanıyordum büyük oglum 25.08.1999 digeri11.07.2002 li arkadaşım seninkiler kaç yaşında

canım benim büyük oğlum 3.11.1998 diğeri 10.5 2004 lü malum küçükte 20.4. 2009 benim üçüde erkek seninkiler inşl arada senin bi kızın olmuştur

Bir sürü şey okudum ne yazacağımı unutmuşum ama sanırım kocişlerle problemler var,en iyisi sorunları o anda söyleyip rahatlamak,içe ata ata daha büyük sorunlar oluyor bir anda patlak veriyorlar.Ben de açıkçası eşimle çok fazla ilgilenmiyorum itiraf edeyim.Bizimki de topluyordur yağmur bulutu gibi,bakalım nereden patlayacak?

merhabalar

bende Subat annesıyım. onumuzdekı hafta sunnet ettırecem oglumu. sız yaptırdnız mı? nelerle karsılasdınız? nerede nasıl yaptırdınız?

canım ben digerlerini yaptırdım artık eskisi gibi yapmıyolar en azından benim yaptırdıgım hastanede amaliyathaneye almadan önce bir şurup verdiler 10 dakka bekledikten sonra aldılar çocuklarla konuşa konuşa yapmışlar sünneti hiç bi şey anlamamış çocuklar 2 gün sonra ayaktaydılar doktordan ve hastaneden çok memnun kalddım ayrıca benimkiler büyüktü

çalışanlar için çok zor ben annemlere bırakıyorum bazen kalıyoruz orda.. bütün işler hafta sonuna kalıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…