2009 Nisan Anneleri buraya

canim merhaba biz doktoruzmuza en basinda sorduk enfeksiyon kapilmamasi icin (biliyorsun bizimkiler pek hassas en ufak bir seyde hemen basliyorlar) prezervatif onerdi kendimiz korumamiz lazim

valla biz eşimle 4 aydır kardeş kardeş yatıyoruz.bizimki tüp bebek .doktor ilk 3 ay yasak demişti.sonra kanamam oldu.gene yasak dedi.biz de unuttuk zaten.:asigim:

canim merhaba biz doktoruzmuza en basinda sorduk enfeksiyon kapilmamasi icin (biliyorsun bizimkiler pek hassas en ufak bir seyde hemen basliyorlar) prezervatif onerdi kendimiz korumamiz lazim

Zararlı olduğunu düşünmüyorum ben
Zannetmiyorum zararı olacağını

Şirvan ilk senden duydum bir de böyle olduğunu

ay ne güsel hemen herkes öğrendi cinsiyeti darısı bana önümüzdeki hafta nasipse öğreneceğiz,herkes bebişini sağlıkla alsın kucağına inşallah herkese bir avazda çıkarmak nasip olsun hoş çoğumuz sezeryan ama olsun ben hala kararsızım bakalım dr ne diyecek

ya bu arada banada ticker konusunda yardım edin yapamadım bir türlü yahu bi daha deniim bakiim olmazsa bana yardım edin lütfennnn

bu cinsellik konusunda doktorum bana ilişkiyi yasaklamamıştı ama prezervatif kullanın dedi

ayıptır sölemesi ben kullanmıyorum çünkü hiçbişey anlamıyorum valla

canim öyle bişi olamaz yoksa ilişki yasak derler dr lar yada konu hakkında bilgi verirler merak etme. normal devam:)

ya bu arada banada ticker konusunda yardım edin yapamadım bir türlü yahu bi daha deniim bakiim olmazsa bana yardım edin lütfennnn
tickershack coma gir
pregnancy due data yı tıkla
1. basamaktan seçimini yap
2. basamaktan seçimini yap
3. basamakta your last mensturual period yazan yere selecte basarak son adet tarihini gir
create ticker bas

en altta image url yazan yeri profilindeki doğum takip çizelgesi yazan yere kopyala
bu kadar..

Selinay senden kopya çektim

canım Pregancy Baby Ticker Trendy Modern Pretty Cute Baby Pregnant Expecting Tickers bu adrese gir
Pregnancy Due Date Tickers burayı seç
ordan beğendiğin bir grafiği işaretle
2.adıma geç
ordan da bi resim seç
3 adıma geç
select yazan yerden son adet tarıhını gir
yazmak istedğini metinide aşağı kısma gir text yazan yere
gözat bölümünden grafiğie eklemek istedğin bi resim varsa ekle
sonra en altta create ticker yazan yere bas
Image URL burdakini kontrol paneline kopyalayıp yapıştırıyosun
kontrol panelinde imza bölümünü açık tutmayı unutma

nisan anneleri merhaba ben haziran annesiyim 9+5 hamileyim bugün dr gittim herşey yolunda bir ay sonra ikili test için gel dedi dr yanlız aklıma takıldı özele gittiğim için akşamları gidiyorum ikili test aynı gün bide kan alınması gerekmiyomu bu konuda bişey demedi dr ultrasonda bakaca dedi siz yaptırdınız nasıl oluyo söylermisiniz şimdiden teşekkürler

bebek ayrı bi suyun içinde bebege ulaşması imkansızz

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kan testi yapılcak canım
bir kaç tüp kan vereceksin tatlım

şemşamer kız bebegın hayırlı ugurlu olsun....

bana her gören senın göbegın oglan göbegıne benzıyor diyor

doktorda kesin demedi ya kızı bak artık strese girdim aralık 1 olsada ögrensek

selinay bebek sekeri gördüm bu pazar tahta bir beşik pembe boyanmış

ve tüllerle süslenmiş minik çikolatalar vardı bayıldım

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım öncelikle hayırlı osun. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
2li testte ; önce ultrasyonla üsten bakılıyor, sonra aynı gün kan testi yapılıyor.

bende c.tesi öğleden sonra gitmiştim. çok yoğundu. kan alan bölüm kapanmaıştı, doktorum hastanenin acil bölümünden kan aldırmıştı.

günaydın arkadaşlar ,

teşekkür ederim urlacım , evet ikimizin göbişi benziyodu.

kız anasu olacağız inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…