herkese merhabalar kızlar size çekinerek bişey sorcam hamilelikte cinsellikte korunmak gereklimi yani spermlerin bu durumda vücudumuza girmesi zararlımıdır eşim öyle düşünüyoda bişeyler söyleyin kimseye soramam bunu
Zararlı olduğunu düşünmüyorum benherkese merhabalar kızlar size çekinerek bişey sorcam hamilelikte cinsellikte korunmak gereklimi yani spermlerin bu durumda vücudumuza girmesi zararlımıdır eşim öyle düşünüyoda bişeyler söyleyin kimseye soramam bunu
herkese merhabalar kızlar size çekinerek bişey sorcam hamilelikte cinsellikte korunmak gereklimi yani spermlerin bu durumda vücudumuza girmesi zararlımıdır eşim öyle düşünüyoda bişeyler söyleyin kimseye soramam bunu
canim öyle bişi olamaz yoksa ilişki yasak derler dr lar yada konu hakkında bilgi verirler merak etme. normal devam:)
tickershack coma girya bu arada banada ticker konusunda yardım edin yapamadım bir türlü yahu bi daha deniim bakiim olmazsa bana yardım edin lütfennnn
ya bu arada banada ticker konusunda yardım edin yapamadım bir türlü yahu bi daha deniim bakiim olmazsa bana yardım edin lütfennnn
nisan anneleri merhaba ben haziran annesiyim 9+5 hamileyim bugün dr gittim herşey yolunda bir ay sonra ikili test için gel dedi dr yanlız aklıma takıldı özele gittiğim için akşamları gidiyorum ikili test aynı gün bide kan alınması gerekmiyomu bu konuda bişey demedi dr ultrasonda bakaca dedi siz yaptırdınız nasıl oluyo söylermisiniz şimdiden teşekkürler
nisan anneleri merhaba ben haziran annesiyim 9+5 hamileyim bugün dr gittim herşey yolunda bir ay sonra ikili test için gel dedi dr yanlız aklıma takıldı özele gittiğim için akşamları gidiyorum ikili test aynı gün bide kan alınması gerekmiyomu bu konuda bişey demedi dr ultrasonda bakaca dedi siz yaptırdınız nasıl oluyo söylermisiniz şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?