2009 Nisan Anneleri buraya

hoşgeldinizz herkes uyuyor sanırım

buradada hava yagmurlu sıcacık yat uyu vallaa
ama ben malesef işdeyim...............

Günaydın herkese.Kıslar bugün çok mutluyum öğleden sonra bebişimi görücem inşallah.Özel bi hastaneden randevu aldım.Kızımıda dişindeki çürükler için götürücem aynı hastaneye.Allahım herşey yolunda gider inşallah.Bebişim ne kadar değişti acaba.. Dün öğleden sonra tekme atıyodu ve dışarıdan farkedebiliyodum çok güzeldi.Artık baya güçlendi demekki :))

günaydın kızlar doktora gittim bu gün bebişimi gördüm 296 gr olmuş biraz önden gidiyomuş,doktor böle giderse normal doğumu zor yaparsın dedi ben sezeryandan korkuyorum ama ya ,inşallah bi sorun çıkmaz hayırlısı bakalım...............

hadi hayırlısı canım, ee gittiçe büyüyorlar. artık sık sık tekmelerler

endişelenme canı ya . daha çok erken. bir arkadaşımıda aynısını söylemeşti. kız erken doğum yaptı ve bebeği 2,500 doğdu. bunları konuşmak için çok erken bence.

selinaycım sanırım erkek bebekler biraz iri oluyomuş.Bizim mahlleden bi kadın 2-3 hafta önce doğum yapmış oğlu olmuş tam 4.300gr şok oldum yani.Senin ilk oğlun kaç gr doğmuştu.

oy canım gör bakalım bebişini:)

selinay hay maşallah tombiş bi bebek gelir inşallah saglıklı olsunda:dance::dance:

kızlar benimde eşiminde bogazları şişmiş bu sabah kaldık ikimizde yutkunamıyoruz

demekki aynı şeyden üşüttük:)

ben şuan adacayı çayı içiyorum offffffffffffffffff

bide ben hissedebilsem minik kuzumu

Urlacım seninle aynıyız bende 18+3 üm (burdaki takvimde 18+2 yazıyo ama ultrasonda 1 gün fazla çıkıyo) senin ilk bebek galiba o yüzden geç hissedebilirsin.Benim ikinci olduğu için daha erken hissediyorum.şuan bile hafif öne doğru eğilerek yazı yadığım için kıpır kıpr kasıklarımda hareket ediyo.Allah hepinize tez zamanda hissettirsin çok güzel bir duygu.:CüvCüv:

Benim bebeğim 17+4 oldu henüz tekme hissedemedim inşalalh yakında hissederim :)
ama bebeğimin cinsiyetini öğrendim bebeğim Erkekmiş
herkes bir tahminde bulunuyordu sıkılmaya başlamıştım artık sonunda cinsiyeti öğrendim ve rahata kavuştum.
şimdide içim kıpır kıpır gözüm alış veriş sitelerinde. eee çalışınca öyle mağazaları istediğin gibi gezemiyosun bizde ne yapalım sanaldan bakıyoruz.

ebrartuba evet ilk bebegim

ayem2007 aynen canım sanaldan bakınıyoruz

hafta sonlarıda görüyorum ama almıyorum daha erken diyeee

kızlar ben bu gun agda için gidicem cok heyecan yaptım yine göbek kocaman yaa maşallah

bende tam olarak kendimi inandıramadım hala kız olduğuna o yüzden bakmaya bile korkuyom. hadi kız değilse, hadi erkekse diye .

halbuki ne kadarda şeker cicileri.:CüvCüv:

şemşamer mrb... 17 haftalıgım erkek miş bebegım sen kac haftalıksın ? erkekse hemen bellı olurmus kızsa , 6 . aya kadar surebılırmıs merak ettım seni???

ilk bebeğim 3.5 kilo doğdu kızlar normal doğdu hayırlısı bakalım,bu arada ben tam 4,5 kilo aldım ya dktor normal dedi kızlar sizde yazın ne olur kiloları ya ben çokmu alıyom korktum valla...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…