günaydın arkadaşlar ,
teşekkür ederim urlacım , evet ikimizin göbişi benziyodu.
kız anasu olacağız inşallah:Saruboceq:
Günaydın herkese.Kıslar bugün çok mutluyum öğleden sonra bebişimi görücem inşallah.Özel bi hastaneden randevu aldım.Kızımıda dişindeki çürükler için götürücem aynı hastaneye.Allahım herşey yolunda gider inşallah.Bebişim ne kadar değişti acaba.. Dün öğleden sonra tekme atıyodu ve dışarıdan farkedebiliyodum çok güzeldi.Artık baya güçlendi demekki :))
endişelenme canı ya . daha çok erken. bir arkadaşımıda aynısını söylemeşti. kız erken doğum yaptı ve bebeği 2,500 doğdu. bunları konuşmak için çok erken bence.günaydın kızlar doktora gittim bu gün bebişimi gördüm 296 gr olmuş biraz önden gidiyomuş,doktor böle giderse normal doğumu zor yaparsın dedi ben sezeryandan korkuyorum ama ya ,inşallah bi sorun çıkmaz hayırlısı bakalım...............
günaydın kızlar doktora gittim bu gün bebişimi gördüm 296 gr olmuş biraz önden gidiyomuş,doktor böle giderse normal doğumu zor yaparsın dedi ben sezeryandan korkuyorum ama ya ,inşallah bi sorun çıkmaz hayırlısı bakalım...............
Günaydın herkese.Kıslar bugün çok mutluyum öğleden sonra bebişimi görücem inşallah.Özel bi hastaneden randevu aldım.Kızımıda dişindeki çürükler için götürücem aynı hastaneye.Allahım herşey yolunda gider inşallah.Bebişim ne kadar değişti acaba.. Dün öğleden sonra tekme atıyodu ve dışarıdan farkedebiliyodum çok güzeldi.Artık baya güçlendi demekki :))
hadi hayırlısı canım, ee gittiçe büyüyorlar. artık sık sık tekmelerler
Evet şeşamercim artık kıpır kıpırız dün akşam öyle bir hareket yaptıki sanırım takla attı içeride küçük bi çığlık attım yine.Meyve getirmiştim tam oturdum sol tarafıma doğru yan bi şekilde sanırım oda sol taraftaymış rahatı bozulsa gerek sanki karnımın içinde bi yumruk attı bana:) kızımda korktu noluyo diye.Allahım sağlıcakla kavuştursun hepimizi bebeklerimize.
bide ben hissedebilsem minik kuzumu
Günaydın herkese.Kıslar bugün çok mutluyum öğleden sonra bebişimi görücem inşallah.Özel bi hastaneden randevu aldım.Kızımıda dişindeki çürükler için götürücem aynı hastaneye.Allahım herşey yolunda gider inşallah.Bebişim ne kadar değişti acaba.. Dün öğleden sonra tekme atıyodu ve dışarıdan farkedebiliyodum çok güzeldi.Artık baya güçlendi demekki :))[/QUOTE
KAÇ HAFTALIKSIN EBRARTUBA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?