Günaydın herkese.Kıslar bugün çok mutluyum öğleden sonra bebişimi görücem inşallah.Özel bi hastaneden randevu aldım.Kızımıda dişindeki çürükler için götürücem aynı hastaneye.Allahım herşey yolunda gider inşallah.Bebişim ne kadar değişti acaba.. Dün öğleden sonra tekme atıyodu ve dışarıdan farkedebiliyodum çok güzeldi.Artık baya güçlendi demekki :))[/QUOTE
KAÇ HAFTALIKSIN EBRARTUBA
18+3 haftalığım canım.
Herkese merhaba
Nasılsınız kızlar
Selinay canım aldığın kilo iyi bence
Ben daha çok aldım gibime geliyo
egehan düşündüm canım 19 haftalığım sen kaç haftalıksın...
Canım bende yediklerime dikkat ediyorum amaglnm_kvrck Bende çok kilo aldım sanırım.58.500gr la başladım 3.ayımda 62 oldum sanırım 3-4 kilo daha aldım( napıcam ben yaa.İnşallah doktor çok almışsın demez çok acıkıyorum napim.hamur işi tatlı falan sevmemde yememde ymeklerdede aşırı yemiyorum ama atıştırıyorum aralarda meyve bisküvi falan.Yarın yazarım artık yeni haberlerimizi.:CüvCüv:
kızlar 1 saat sonra çıkıcam randevum 13.40 dua edin noolur.eşim cinsiyetini merak ediyo bende bebişimi :) umarım güzel pozlar verirde kafamızda soru işareti kalmaz artık.
valla bılgısayara gore 18+5 ultrasona gore 17+1 doktor gec hamıle kalmıssın dedı bılmıyorum yınede ...nasıl gecıyo hamılelıgın
seninki kız bak goruceksın ne bılım ıcıme dogdu :) haberını beklıyorum
Canım kilomu ölçüyo doktorglnm doktor ölçüyomu her gittiğinde kilonu kaç kilo aldın toplam canım..........
hayırlı haberlerle gel ebrartubacım,bazı bebişler göstermiyo böle hayırlısı inşallah öğrenirsin canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?