2009 Nisan Anneleri buraya

Kac haftalıksın selınay ? Erkekmı bebegın hayırlı olsun isim dusundunmu? Benımde erkek isim konusunda hıc karar veremıyorum ya

egehan düşündüm canım 19 haftalığım sen kaç haftalıksın...

Kızlar 1 saat sonra çıkıcam randevum 13.40 dua edin noolur.Eşim cinsiyetini merak ediyo bende bebişimi :) Umarım güzel pozlar verirde kafamızda soru işareti kalmaz artık.

Herkese merhaba
Nasılsınız kızlar
Selinay canım aldığın kilo iyi bence
Ben daha çok aldım gibime geliyo

glnm_kvrck Bende çok kilo aldım sanırım.58.500gr la başladım 3.ayımda 62 oldum sanırım 3-4 kilo daha aldım( napıcam ben yaa.İnşallah doktor çok almışsın demez çok acıkıyorum napim.hamur işi tatlı falan sevmemde yememde ymeklerdede aşırı yemiyorum ama atıştırıyorum aralarda meyve bisküvi falan.Yarın yazarım artık yeni haberlerimizi.:CüvCüv:

glnm doktor ölçüyomu her gittiğinde kilonu kaç kilo aldın toplam canım..........

hayırlı haberlerle gel ebrartubacım,bazı bebişler göstermiyo böle hayırlısı inşallah öğrenirsin canım....

urla kız sen ne güsel almadın kilo valla ,sadece göbüşün çıktı..............

Canım bende yediklerime dikkat ediyorum ama
Çok çabuk acıkıyorum öğün aralarında meyve yiyorumkaydirigubbakcemile2
Mümkün olduğunca ekmekten uzak duruyorum
Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz
Benimde yarın 3lü testim belli olcak

kızlar 1 saat sonra çıkıcam randevum 13.40 dua edin noolur.eşim cinsiyetini merak ediyo bende bebişimi :) umarım güzel pozlar verirde kafamızda soru işareti kalmaz artık.

seninki kız bak goruceksın ne bılım ıcıme dogdu :) haberını beklıyorum

valla bılgısayara gore 18+5 ultrasona gore 17+1 doktor gec hamıle kalmıssın dedı bılmıyorum yınede ...nasıl gecıyo hamılelıgın

olabilir canım ama benimde ilk başlarda öleydi şimdide önde gidiyo anlamadım ben bu işi yani ,hayırlısı bakalım doğacağı zamanı en iyi bebiş bilir nasıl olsa,ben geceleri uyuyamiyorum bide işte iştahım açık onun dışında bi sıkıntım yok yani ......... sen nasılsın...

seninki kız bak goruceksın ne bılım ıcıme dogdu :) haberını beklıyorum

Yok nihqn cım 16 ekimde gitmiştim en son doktoruma erkek dedi.Ama biz nedense hala inanamıyoruz özelliklede eşim.Ben hamile kaldığımı anladığımdan beri erkek diyodum yani öyle hissediyorum.Bizde hem eşimin hemde benim aileme gelecek ilk erkek torun olacakta o yüzden galiba onun ısrarı.Hayırlı ve sağlıklı evlat versin Allahım her anneye.:ecrin_bebek:

Canım kilomu ölçüyo doktor
O yetmiyo evdede tartım var tartılıyorum
Ama hiç tartılmak istemiyorum yaa:çok üzgünüm:

herkeze merhaba
ancak girebildim internete sabahtan problem vardı.öğleden öncede toplantı.
kilo meselesi açılmış
ben bu konuda hiç yorum yapmayayım çünkü acayip iştahım açık
hızla kilo alıyorumen son müayenede fırça yedim doktorumdan.son bir haftadır dikkat ediyorum.
akşamları ağır yemiyorum artık.hakikaten sabah uyandığımda daha hafif oluyorum.
hayatımda hiç bukadar iştahım açık olmamıştı dehşet yiyordum geçen hafta.
sürekli gözümde yemekler uçuşuyordu:))

ebrarcım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin benimde içime kız gibi doğuyo ama hayırılsı artık

ben 2 kilo almışım.62 ile başlamıştım şu an 64 olmuşum.

bebeklerin cinsiyetlerini aşerdiğin tada göre ayıran bir atasözü vardır ya o bana hiç uymadı:)))
ye tatlıyı doğu atlıyı...vs gibi olan hani.
benim bebiş erkek ama tatlıyla aram iyi değil.

merhabalar arkadaşlar.iştahı açık arkadaşlara gıpta ettim.ama maşallah mı desem demesem mi bilemedim .çünkü siz bundan pek memnun değilsiniz.ben 73 ile hamile kaldım 9 kilo verdim 63 e düştüm.serumdan sonra 1 kilo almışım 64 oldum.ama şu anda iştah falan yok bi de hala midemde hafif de ols sıkıntılarım devam ediyor.kahvaltımı saat 12 de zorla yaptım.4 dilim kaşar.bi küçük domates 2 dilim ekmek.artık akşama kadar bişey yemem.zorla ceviz fındık atıştırıyorum ama midem ağzıma geliyo.bana dua edin lütfen artık ben de herşeyi yemek istiyorum.gözümün önünde yemekler uçsun istiyorum.yaw çok uzatmışım pardon.öptüm hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…