2009 Nisan Anneleri buraya

selam arkadaşlar kaç gündür yazamıyorum dün de bi sorun vardı yazamadım ama okuyabildim:)
megül geçmiş olsun..
şemşamer kızın olcak sAnırım hayırlı olsun.
ebrarcım hayırla dön inşallah.
selinay ben 3ayı 3 kilo alarak tamamladım ama şuan sanki verdim doğru tartıyosa tartı. 53ile başlamıştım 56,5dim şimdi 55 gösteriyo...
kızlar bi de bi srun oldu bende... geçen hafta ben şehir dışına çıkmıştım. dr yolculuğa izin verdi ama döndüğümde tekrar gittim dr. ve bebek 2cm aşağı kaymış hep oturdun mu falan dedi. ben de yolculuk yaptım dedim... ayaklarımı yukarı kaldırıp yatmamı sööledi.. aman dikkat edin sizin de olmasın... hep ağrı var karın bölgemde... Rabbim hepimize sağlık versin....

geda sende mi yeni evlisin benım gibi

bende 23 haziranda evlendim hemen hamile kalmışım

urlacım soruna yeni cevap verebiliyorum. evet ben de yeni evliyim. 6temmuz:) ben de hemen hamile kalanlad-rdanım yanıııı...a.s

megül inşallah kısa zamanda düzelirsin.. dualarım seninle.... ben artık yiyebiliyorum yanmalar da olmasa....

geçmiş olsun canım, bundan sonra iştahın açılırı umarım. yoksa zor olur canım. benimde pek yok iştah. pek yiyemiyorum. çalışınca herşey sorun oluyor.

inşallah en kısa zamanda iştahın açlırı canım.

Megul canım inşallah iştahın açılır
Mide bulantıların geçer

Eda canım dikkat et kendine
Bizide uyardığın için teşekkürler canım
Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah:)

merhaba kızlar
ben de 65 ile hamile kaldım şu anda 70 im.doktorum iyi gidiyosun dedi.inşallah en fazla 80 le tamamlarım çünkü sonra zor olur vermek.
bebiş te en son 17+5 te 180 gr 16 cm di.ben 4900 doğmuşum kızlar. kızım inşallah bana benzemez:)

kızlat bugün aslında 1 haftam daha olduğu halde dayanamadım doktora gittim. bebişimin sağlık durumu çok iyi :nazar : ve cinsiyetinide öğrendim oğlum oluyor kızlar. mert alim geliyor eşimle bekarken hep hayel kurardık bi oğlumuz olsa adını mert ali koysak diye (ali: eşimin vefat eden babasının ismi) ve ilk bebişim erkek çok mutluyum eşimi aradım biraz önce telefonda karşılıklı ağladık. allahım herkese böle sevinçler yaşatsın isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah.. kızlar bu arada hala ağlıyorum allahım sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :dance::dance:

Hiç yazamicam sandım:) Ancak okudum yazdıklarınızı, site acaip yavaş dünden beri her açtığımda aksilik çıktı. Ama sonunda yetiştik bizdeee...
Şirvancım senin bebek benide şaşırttı hep kızmış gibi geliyodu bak yaramaza erkekmiş hayırlı olsun, sağlıkla doğsun işallah.
Şemşamer seninde kızın hayırlı olsun. Ne güzel bi oğlan bi kız iyi tutturdunuz:))
Megulcüm sanada geçmiş olsun. Olumsuz şeyleri düşünme, bebişin sağlıklı ya önemli olan bu. Sende en fazla 1-2 haftaya normal beslenmene dönersin bence. E kolay değil anne olmak:)
Rumelili senin küçük adama bayıldım:) Ya bi bebek ancak bu kadar şeker olur hem güldürdü beni hem ağlattı eşime bile söyledim. O yanakların şekerliği, olsa ısır yani..Ya o ne muhteşem bi oturuş MAAŞALLAH ona
Urlacım bende aynı senin gibi son 1 haftadır garip şeylere ağlıyorum, özellikle bebek kıyafetlerine:)) Eşime alınıyorum sürekli ama söylüyorum da benle ilgilen bak her an herşeyi yapabilirim:)))
Cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun, bebek şekeri konusunu konuşmuşsunuz. İstanbulda olanlar kesinlikle tek adres Eminönü. Bu arada orada Mahmutpaşaya doğru bebek kıyafetlerinin toptancıları var çok uygun fiyatları. Bide Anadolu Yakasında E-bebek Mağazasını tavsiye ederim. Bu haftasonu bizde gidicez annemle.
Dr.a gidenler hayırlı haberlerle dönün işallah. Kilo konusunda ben 48 le başladım geçen salı 51.5 dum. Sadece dr.un tartısında tartılıyorum. Bence bol bol su için her açıdan önemli, fazla hamur ekmek de yemezsek sorun olmaz.cokacimcoook
didem sen nerdesin sesin çıkmamış 2 gündür:)

geda geçmiş olsun canım................
megul hamile kaldığın kiloyla doğuma gidecen bide o yönden bak ama inşallah iştahın açılır biraz canım..........

bende kilolu hamile kaldım 67 ile ondan korkuyorum,glnm sende benim gibi kilolu kaldın canım biz almayalım kiloları demi canım.............

hayırlısı bebişler sağlıklı olsunda kızlar vermesi kolay demiyorum kiloları çünkü verilmiyo hehe...........

hepinize çok teşekkürler dert ortaklarım.geda kendine dikkat et.geçmiş olsun.ama benim bebek hep aşağıda korkma bişey olmuyor çok şükür.ben alıştım.ben cinsiyeti bu ayın sonunda öğrenebilcem.bu arda gerçektende didemden ses soluk çıkmıyor nerelerde haberi olan varmı?

,

ayyy benıde aglttınız kıyamam sizeeee

hımm bu arada doktora sordum korunmaya gerek yokmuş bebekler sperlerin hiç alakası yokmuş .. bende vajinal kaşıntı başladı doktor jel verdi inşallah düzelir.

Evet canım
Bende kiloluyum
Kilo almaktan korkuyorum valla
Evden işe giderken yarım saat önceden inip yürüyorum
İş yerinde hareketsiz olduğum için
İyi geliyo ama 3 gündür yürümüyorum
Grip oldum birde havalar çok soğuk ..benneyaptımki

Gözünaydın canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

Kızlar araba kullananınız var mı? Bu konuyu dr.larınıza sordunuz mu? Benim dr. göbeğin direksiyona değene kadar kullanabilirsin dedikaydirigubbakcemile3 de benim göbek değene kadar 9 aylık olurum. Kocam kızıyo kullanma diyo ama ben 1 ay daha kullanabilirmişim gibi düşünüyorum??? Bu konuda ne diyorsunuz?

eda-edanur oğluşun hayırlı olsun tatlım

april ben doğurana kadar sürerim heralde araba sürmeyi çok seviyorum

Benim ne arabam var ne de ehliyetim...kaydirigubbakcemile2
Ama araba kullanan bayanlar çok hoşuma gidiyor:)
Bende ehliyet alacak cesaret olmadığı için kaldım böylekaydirigubbakcemile3

karnım çok çıkmadığı için hala araba kullanabiliyorum.
ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemem!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…