geda sende mi yeni evlisin benım gibi
bende 23 haziranda evlendim hemen hamile kalmışım
merhabalar arkadaşlar.iştahı açık arkadaşlara gıpta ettim.ama maşallah mı desem demesem mi bilemedim .çünkü siz bundan pek memnun değilsiniz.ben 73 ile hamile kaldım 9 kilo verdim 63 e düştüm.serumdan sonra 1 kilo almışım 64 oldum.ama şu anda iştah falan yok bi de hala midemde hafif de ols sıkıntılarım devam ediyor.kahvaltımı saat 12 de zorla yaptım.4 dilim kaşar.bi küçük domates 2 dilim ekmek.artık akşama kadar bişey yemem.zorla ceviz fındık atıştırıyorum ama midem ağzıma geliyo.bana dua edin lütfen artık ben de herşeyi yemek istiyorum.gözümün önünde yemekler uçsun istiyorum.yaw çok uzatmışım pardon.öptüm hepinizi.
,kızlat bugün aslında 1 haftam daha olduğu halde dayanamadım doktora gittim. bebişimin sağlık durumu çok iyi :nazar : ve cinsiyetinide öğrendim oğlum oluyor kızlar. mert alim geliyor eşimle bekarken hep hayel kurardık bi oğlumuz olsa adını mert ali koysak diye (ali: eşimin vefat eden babasının ismi) ve ilk bebişim erkek çok mutluyum eşimi aradım biraz önce telefonda karşılıklı ağladık. allahım herkese böle sevinçler yaşatsın isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah.. kızlar bu arada hala ağlıyorum allahım sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :dance::dance:
geda geçmiş olsun canım................
megul hamile kaldığın kiloyla doğuma gidecen bide o yönden bak ama inşallah iştahın açılır biraz canım..........
bende kilolu hamile kaldım 67 ile ondan korkuyorum,glnm sende benim gibi kilolu kaldın canım biz almayalım kiloları demi canım.............
hayırlısı bebişler sağlıklı olsunda kızlar vermesi kolay demiyorum kiloları çünkü verilmiyo hehe...........
,
ayyy benıde aglttınız kıyamam sizeeee
kızlat bugün aslında 1 haftam daha olduğu halde dayanamadım doktora gittim. bebişimin sağlık durumu çok iyi :nazar : ve cinsiyetinide öğrendim oğlum oluyor kızlar. mert alim geliyor eşimle bekarken hep hayel kurardık bi oğlumuz olsa adını mert ali koysak diye (ali: eşimin vefat eden babasının ismi) ve ilk bebişim erkek çok mutluyum eşimi aradım biraz önce telefonda karşılıklı ağladık. allahım herkese böle sevinçler yaşatsın isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah.. kızlar bu arada hala ağlıyorum allahım sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :dance::dance:
eda-edanur oğluşun hayırlı olsun tatlım
april ben doğurana kadar sürerim heralde araba sürmeyi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?