2009 Nisan Anneleri buraya

hoşbuldum canııım

Ankara askerlik canım. Bizim çile biter mi? Urfa'da mecburi hizmet. Bizim meslek hiç kolay değil. Çoğu insana öyleymiş gibi gelse de.Sonrasında ne olacağımızı da Allah bilir. Üzerimizden siyaset yapılmasına izin verdikçe böyle olmaya devam edecek.

benim eşim de daha askere gitmedi yüksek lisans bitince gidecek asteğmen olurak yaparsa bende gidicem nerde yaparsa yapsın.

Yine biz iyiyiz sanki dün bir arkadaşımı gördüm. Hakkari Yüksekova'da yaptı mecburi hizmetini. Oğluyla gitmiş hem de eşi burda kalmış. Eş durumu da olmamış.Bitirmiş şimdi tayin için uğraşıyor kız

benim işgüzar eşim de dönüyormuş işten yoldaymış.
kalacak bi yerlerde görecek cumartesi cumartesi işe giderse böle olur:umursamaz:

1 yıl sonra gideceğiz.
Ankara, Aydın ve Urfa vardı.
Çok şanslıyız Urfa çıktı.Of Of

canım yaa, çok üzüldüm. valla moralini de bozmak istemiyorum ama söylemem lazım. çok kötü bir yer yaa.. gecen bayramdı yanlış hatırlamıyorsam, gittim görmek için urfa yı ama balıklı göl den baska görecek hiç bir şey yok ne yazık ki.. her yer köy gibi. balıklı göl ün orda bir tepe var mancınık diye, oradan baktıgın zaman bir iki tane yüksek bina var, biri tatlıses in oteliymiş ,biri de banka mı öyle bir şeydi sanırım.. çarşıda mor eşarplı adamlar, arkadan bakınca kadın zannediyorsun. kadınlar gördüm bir sürü böyle bastan asagıya pullu simli kaftan gibi şeylerle dolasan.. hiç gelişmemiş bir yer, her yer köy gibi. sana tek teselli olacak şey, antep yakın urfa ya, 3 saat falan, oraya kaçarsın, orası urfa ya göre cennet gibi, her şey var. allah yardımcınız olsun canım...

benim eşim de daha askere gitmedi yüksek lisans bitince gidecek asteğmen olurak yaparsa bende gidicem nerde yaparsa yapsın.
evet canım sen de git öyle ayrı ayrı çok zor oluyor bir de şimdi çocuk var. daha zor olur.

benim ailem de hiç memeur olmadığından bana da çok zor geliyor öyle il değiştirmek tayinle. Allah kolaylık versin

Tahmin ediyorum zaten. Bakalım belki istifa düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…