2009 Nisan Anneleri buraya

offf gene bir iş günü daha bitti..
hava gene karardı..
eve gitsemde ayaklarımı şöööle uzatsam....

glnm kvrck ve şemşamer teşekkür ederim ticker konusunda yardım ettiğiniz için ama bana izin vermiyor sisem çok uğraştım olmadı bugünde evde yoktum yarın uğraşırım gelir gelmez siteye uğrayayım dedim,yinede çoook teşekkürler öpüldünüz :)

Canlarımm benim saoluun :1hug: ya cinsiyetini öğrenince bu kadar duygulandım birde ilk kucağıma alıp emzirdiğim anı hayal bile edemiyorum :1rolleyes::asigim:

Son düzenleme:
herkeze iyi akşamlar..ben 20 haftalık hamileyim ve bebegim 274 g doktorum normal demesine karşın diğer anne adaylarıyla karşılaştırdıgım zaman endişe duydum ve halen araştırıyorum sizce normalmi???

3lü testim beni üzdü.aslındaben bu testi hiç yaptırmak istemiyordum.önceki doktorum dai kili testim iiyi çıktığı için 3lüyü yapmıycaktı.değerlerimden ikisi iyi biri ue3 değeri yüksek çıktı.genelinde ise şu yazıyor.6352 de 1 .nu genelsonuçta çok iyi.ama o değer....doktorum bu 6352in iyi olduğunu diğer o ue3 değerininde önemli olmadığını istersem çok sıkıntı yapacaksam ankarayasevk eeceğini söyledi.ben de doktora güvendim ve eve geldim .aslında çok da önemsememiştim.ama ...ya iş arkadaşımın ablası kadın doğum uzmanı ona kağıdımı verdim o da telde sordu.o doktor bunun önemli olduğunu başka anomaliler olabileceğini .tabi bunun teşhis değil şüphe olduğunu söylüyor.detaylı ultrasyona gitmem gerektiğini söyledi.kendi doktorumu aradım ve o istersen aminosentez yaptır detaylı işe yaramaz dedi.ama sen bilirsin gerek yok dedi.valla pişman oldum arkadaşıma sorduğuma da testi doktorun ısrarıyla yaptırdığıma da.şimdi ben ne yapmalıuım?????

arzum çok norml canım ben 19 haftalık hamileyim bebeğim 296 gr doktor çok olduğunu böle giderse normal doğum yapamayacağımı söyledi canım ..............

betülcüm ilk oğlumda böle bi sonuçla karşılaştım amniyosentez önerdiler düşük riski olduğu için kabul etmedim başka yerde testi tekrarladım orda normal çıktı ayrıntılıdada normal çıktı ve şimdi oğlum 7 yaşında canım takma kafana hiç bişe olmaz ayrıntılıya gir çok rahatlayacaksın..........

ayrıca arkadaşım 7 aylık hamile 250 de 1 çıktı risk çok yüksek yani aminiyosentez yaptırdı normal çıktı onunda ,doğuma az kaldı problem yok sıkma kendini canım....

günaydın kızlarr.. selinay canım bende kilolu hamile kaldım gerçi boyumda 1,73 ama yinede istediğim kiloda değildim. 73 le hamile kaldım şu an 69 um ama 67 ye kadar inmiştim. yani daha hamile kaldığım kiloyada gelmedim. aslında mevsim güzel olsa bol bol yürüyüş yapardık ama o yönden şanssısız bende yürüyüş yapıyordum sabah işe gelirken ve işten dönerken ama artık onuda yapamam herhalde havalar bozdu. hamilelelr için plates ve yoga cd leri var D&R de satılıyor onları alıp evde yapmayı düşünüyorum ama önce doktoruma bi sorayım ondan sonra.

bende alsammı, o cdlerden acaba edacım ama yoga beni sıkıyo rahatlayacağıma kasılıyorum bana plates daha bi uyar sanırım ,evde kondisyon bisikletim var dün nette araştırdım günde 20 dk fln kullanabilirmişim dün başladım bakalım canım...................

bu arada günaydın kızlar oğlumu okula gönderdim yine uyuyamadım ya sıcacık yatağımda yatıp uyumak istiyorum ama olmuyo.....................

bu arada didem nerde ya o buraya girmeden yapamazdı,şehir dışına fln çıkmıştır belki iş için hayırlsı bakalım....

sen çalıştığın için öyle geliyo canım evde oturda gör bak ,ne zaman bırakacan işi bu arada canım............

Günaydın kızlar
Keyifler nasıl?
Selinaycım sabah sıcacık
yataktan kalkmak o kadar zorki
Anlatamam..

Sanada günaydın canımm bencede yaa sabah yataktan kalkmak çok zor. sen doğumdan sonra çalışacakmısın ben düşünmüyorum hiç 2 sene ara vericem bakalım. sonra başka biyere girmeyi düşünüyorum.
selinay bisikleti bide doktoruna sorsaydın benim ara ara kasıklarımda ağrı oluyor onu yapmaya cesaret edemem sanırım. :1shok:

günaydınnnnnnnnnnnn nisan anneleri.......

selinay evet sadece göbiş cıktı benim 59 la hamile kaldım 18.haftaydım 60 kiloyum maşallah diyin cok almak istemıyoum ama izler 5-6 aydan sonra şişecegiz

megul canım of kıyamam sana senı cok iyi anlıyorum bende yemeklere hasrettim yesem cıkarıyordum ama yavaş yavaş gectiiii artım yiyebiliyoum arada

bu sabah kahvaltı yatım tam masadan kalktım dogru lavaboya hepsini cıkardım offfffffff

kızlar dün gece rüymda bebegımı gördüm emzırıyordum sütüm taşıyordu yüzüne aktı hep yüzünü bile gördüm maşallah yaaaaaaaaaaaaa

geda oy sende benden soonraevlenmişsin sen benden daha hızlısın 15.gün sonra evlenmişsin ya canım hep bende sey var erken dogurursam yanlış anlar etrafım diye

ya kızlar bu site kapanırsa nerden görüşcez ben zaten dogumdan sonra giremıcem siteye arada bi anca evımde pc yok istemıyorumda almak
pc alırsam ev işi bebek-pc ooooooooooooo

ademerkede ne zamandır yok

ade merkede yok evet canım kızlar yavaş yavaş dökülmeye başladı girmiyolar artık yaaaaaaaaaaaaaaaa 9. ayda kimse girmez artık.............................

Canım bende 1 2 sene düşünmüyorum çalışmayı
Bakalım kısmet
Hayırlısı olsun canım:)

Urla canım sanada günaydın :)

slm kızlar günaydın ben sohbet odasına giremiyorum bi fikri olan varmı yanlış kullanıcı adı filan dio

Günaydın annişler.Biliyosunuz dün öğleden sonra doktora gitmiştim.Malesef benim bebiş kendini pek göstermedi.Okadarda özlemiştim yaa.bağdaş kurmuş sadece ayaklarını görebildik.Doktor hanım o kadar uğraştı pozüsyonu bitürlü değiştiremedi ( yani anlıcanız bol bol ayak gördüm.Cinsiyetinide göremedik tabi.Kız olabilir dedi göremeyince dk.Ama kendi doktorum erkek demişti.Benimde dünden beri moralim bozuk işte.Yani kızmı erkekmi tereddütte kaldım.Acaba erkek bebekler bağdaş kurmazmı yada kendi doktorum neye dayanarak erkek dedi.dünden beri suratım asık eşimde üzülme deyip duruyo kızlar bi akıl verin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…