Evet bende çevremden duymuştum amaglnm _ kvrck bana kalsa kısaltacam çok uzun saçlarım ama eşim istemiyor takıntısı var uzun saç olacak
bide birşey diyecem gülmeyin ama :) hani derler ya hamileyken saç kesilmez diye işte çevrem beni engelliyor bende büyüğüm diyorum dinliyorum onları
kızlar ben hamile oldugumu ögrendiğimden beri ruj, oje, jöle falan herseyi attım
tüm kokosluguma ragmen vucuduma kimyasal hiçbirsey sürmüyorummmm
işe bile cıplak suratla geliyorummm
eşim simdi daha da güzelleştin diyo:::))))
saclarımı da kestirmiyorummm, omuzlarıma indiler, doguma kadar da kestirmeyecegimmm::))
günaydın herkese...Okumam ancak oldu yeni yazıyorum..
Dün saat 3 te iş yerinden çıkmıştım 3 lü test sonucumu doktora göstermek için ama doktora gittiğimde doktor çıkmış bende oraya bıraktım testi telefonla öğrenirim demiştim.Bugün aradım çok şükür normal dedi.
Dün gece beni uykumdan uyandıracak kadar şiddetli bir ağrı oldu bacağımda sıçrayarak uyandım.Meğer kramp girmiş.Ve merdiven inerken hala aynı yerdeki kaslarımda ağrı hissediyorum.İntenetten araştırdım hamilelikte sık karşılaşılırmış.Bacağa fazla yük binmesinden ve kalsiyum magnesium eksikliğinden olabiliyormuş..Çok ağrıdı ama umarım bir daha olmaz.
Birde dün burda öyle büyük bi deprem olduki anlatamam.Kayeride yani..Çok ama çok korktum.Allah korusun hepimizi yinede tedirginim yine olur korkusu var.ben ilk defa bu kadar büyük bi depremle karşılaştım...Çok korktum yani
Uzun oldu...Öptüm herkesiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?