2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kızlar bu sabah bende çok zor kalktım yataktan hiç canım istemedi işe gelmek
ben 4 ay izinimi doğumdan sonraya saklamak istiyorum yani doğumdan 15 gün önce çıkmak istiyorum izine
doğumdan sonra ise çalışmayı düşünüyorum ama bebeğim doğduğunda onu gördüğümde fikirim değişirmi bilemiyorum
kızlar benim saçlarım çok dökülmeye başladı hamileleğimden sanırım bilgisi olan varmı

ebrartuba bende aynı senin gibiyim benimde kendi doktorum kız dedi sonra doktorum yurt dışındaydı bende başka başka doktora gittim o doktorda erkek dedi aynen bende sinir oldum sağlıklı olsun tabikide ama merak işte...
bu c.tesi doktora gidecem bakalım inş o söyler bu arada ben 18 haftalık hamileyim ben doktorumu değiştirmeye karar verdim aslında iyi doktor ama sadece işte bebeğe bakıyor sağlığına bakıyor ama öyle ince ayrıntılara girmiyor yani mesala daha beni hiç kilomu bakmadı bile bebeğimin boyu kilosu hiç birşey söylemiyor bana yani bu nedenlerden memnun kalmadım aslında bunda başladım bunda gitmek isterdim ama ...

KIZLAR HATIRLARSANIZ üçlü testimde bir değerim iyi değildi .cumartesi burada bir özel hastaneye gideceğim veikilimi dew üçlümüde göstereceğim ve olmazsa üçlüyü tekrarlatacağım.nasıl bir fikir???
bu arada burada detaylı ultrasyon yok ankaraya gitmeliyim ve şu şartlardda zor görünüyor.dua edin .sağlıcakla kalın siz ve bebişleriniz....

Ebrartuba, demet bende sizin gibiyim.
Son gittiğimde başka bir dr. baktı kız dedi bebişime
Ama bacakları kapalı görünmüyormuş cinsiyeti dedi
Kafam iyicene karıştı
Kız erkek farketmez sağlıklı olsunda inşallah
Ama insanda merak ediyor işte

Demet saç dökülmesi demişsin bendede çok vardı
Kısalttım saçlarımı
Şimdi dökülmüyo pek..

benım saclarım bellerime yakın röfleli

tabi hamile oldugumdan beri boya v.s yatırmıyorum

dogumdan sonra bir röfle uzucaklarda

saclar mis gibi bebegımle gidecegım gezmeklere

kestırmıcem saclarımı bakması zor ama

bi ara kestircektim... vazgectim

glnm _ kvrck bana kalsa kısaltacam çok uzun saçlarım ama eşim istemiyor takıntısı var uzun saç olacak
bide birşey diyecem gülmeyin ama :) hani derler ya hamileyken saç kesilmez diye işte çevrem beni engelliyor bende büyüğüm diyorum dinliyorum onları

ya birde ben sürekli saçlarımı boyatan biriydim şimdi kaldım öyle bitkisel boya yaptırmak istiyorum yine engelliyorlar benii mesala oje arkadaşlar tırnaklarda 2 günden fazla tutmak zararlıymış hamilelrde ay daha neler neler :) çevremdeki herkes beni izliyor demet ne yapacak diye şunu yapayım yok bunu yapayım yok :)

Evet bende çevremden duymuştum ama
Saçlarım o kadar dökülüyodu ki artık dayanamadım kestirdim

kızlaarrrr geldimmmmm
günaydınnn herkeseeeee
umarım herkes mutludur bugünnnnn

cok ösledim sizleriiiiii
öpüyorum kocaman

selinaycım, aprıl cım canım benim evet sehir dısındaydım yazamadım yoksa bırakmam sizi:::)))

demek benim dısımda da sulu gözler vaarrr, kocacım haber izlemeyi hatta tv izlemeyi yasakladı cünkü herseye aglıyorummmmm::))) sonrada kendime gülüyorummmm

betül canım sanırım sende benim gibi test yaptırmayacaktın değilmi, simdi de moralini bozmıuslarrrr, hay ALLAH lütfen kendini bırakma ve içinde ki sesi dinleee

urlaaaa cam silmek falan yazmıssın duymamıs olalım kafayı mı yedin yaaaa, ne işin var camdaaaa
in asagıa:::))))

kızlar ben hamile oldugumu ögrendiğimden beri ruj, oje, jöle falan herseyi attım
tüm kokosluguma ragmen vucuduma kimyasal hiçbirsey sürmüyorummmm
işe bile cıplak suratla geliyorummm
eşim simdi daha da güzelleştin diyo:::))))

saclarımı da kestirmiyorummm, omuzlarıma indiler, doguma kadar da kestirmeyecegimmm::))

hepinize günaydın arkdaşlar.
nasılsınız.

benim bilgisayarım iyice iğrençleşti ya. sabah sabah sinir etti beni. bende açtım ağzımı yumdum gözümü ana av.............tt....., töbe töbe,
hamile hamlie günaha sokuyo beni bu meret ya...:mymeka:

yazdıklarınızı anca iki saatte okuyabildim.

kızlar ben 20 haftalık oldummmm:::))))))

yolun yarısııııı

2 hafta önceye kadar daha göbişim ile tam yoktu eski kotları giyiyordum ama simdi mümkün değil birde 18 haftada 2 kilo almıstım 2 haftada 2 daha aldımm toplam 4 olduuuu

ama neden hemen buldummm, ben 4 ay agzıma tatlı bişi sürmedimm, midem bulandı kokusundan bilee ama simdi bi tatlı yer oldum 2 haftadır, al sana 2 kiloooo

bakalım sonrası nasıl olacak????

saç kestirme olayını sitden duyuyorum ilk defa. ben bilmiyordum , gittim bi güzel kesdirmdim saçlarımı.

makyaj malzemelerine felan gelince ben normalde de çok kullanmıyordum sadece arındırıcı maskelerim vardı onalrı yapıyordum uzun zaman önce almıştım. aldığım eczacıyada ozaman hamileller kullanablirmi diye sormuştum oda hayır kesinlikle yasak demişti. o yüzden kullanmıyorum onları. gülsuyu ile temizliyorum cildimi.
saçlarımıda uzadı ama boyatmayacam tabiki.

günaydın herkese...Okumam ancak oldu yeni yazıyorum..
Dün saat 3 te iş yerinden çıkmıştım 3 lü test sonucumu doktora göstermek için ama doktora gittiğimde doktor çıkmış bende oraya bıraktım testi telefonla öğrenirim demiştim.Bugün aradım çok şükür normal dedi.
Dün gece beni uykumdan uyandıracak kadar şiddetli bir ağrı oldu bacağımda sıçrayarak uyandım.Meğer kramp girmiş.Ve merdiven inerken hala aynı yerdeki kaslarımda ağrı hissediyorum.İntenetten araştırdım hamilelikte sık karşılaşılırmış.Bacağa fazla yük binmesinden ve kalsiyum magnesium eksikliğinden olabiliyormuş..Çok ağrıdı ama umarım bir daha olmaz.
Birde dün burda öyle büyük bi deprem olduki anlatamam.Kayeride yani..Çok ama çok korktum.Allah korusun hepimizi yinede tedirginim yine olur korkusu var.ben ilk defa bu kadar büyük bi depremle karşılaştım...Çok korktum yani
Uzun oldu...Öptüm herkesiii.

evet canım dün bende hissettim depremi, koltuğum baya bi sallandı. eyvah deprem oluyo dedim. öğretmenler odasına gittim baktım kimse hissetmemiş. bende acaba benmi yanlış anladım dedim. akşam haberlerde izleyince doğru olduğunu anladım.

allah korusun ya . iki gün öncede evde aklıma glemşti. deprem olsa ne yaparız acaba diye .

töbe töbe, kötü düşününce kötü oluyo işte.

kızlar merhaba herkese; geçmişi okudum biraz önce;

betülcüm takma kafana içini rahat tut, bişeyciği yoktur bebişinin , ama gene de içini rahatlatmak için farklı bir yerde ayrıntıya gir derim.

selinaycım ; bisikleti bende doktoruna sormadan yapma derim. ne olur ne olmaz.

sekiznisanikibindokuz : canım geçmiş olsun o kötü anı kimseye göstermesin.

selam kızlar hepinize günaydın ve tünaydınlar ee evde olmak böle bişey
yazdıklarınızı okudum saç kestirme konusu bende kestirmiyorum hamileyken saç kestirilmezmiş çocuğun ömrü kısa olur derler Allah korusun
makyaj malzemelerini kullanmaya gelince kullanıyorum ben ama dışarı çıkarken evde sürmüyorum
ağlama konusuna gelince bende bu aralar bi,sulu göz oldumki sormayın ya düngece eşimle yataktayız uyucaz beni gülme krizi tuttu saat olmuş gecenin 1 i.eşim diyor sus millet duyuyo bu saatte die ben kahkalarla gülüyorum eşimde sinir oldu kızdı bana o kahkahalı gülüşüm birden ağlamaya dönüşüverdi hemde bağıra bağıra adam gülme dese olmuyo ağlama dese olmuyo ayy çok kötü bi akşamdı kesin bütün komuşular hem güldüğümü hem ağladığımı duymuşlardır adım deliye çıkacak vallahi ya

8NİSAN2009 üçlü testinin temiz çıktığına sevindim cnm kasılamalara gelince benim bacaklarım değilde göbeğim kasılıyor ya mesela yatakta dönerken

ay arkadaşlar bendede aynı soun var ben sürekli ağlıyorum seviniyorum ağlıyorum üzülüyorum ağlıyorum eşim hep gülüyor bana :) aşkım eyvah sen 9 ayın sonuna kadar ne olacaksın böyle diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…