2009 Nisan Anneleri buraya

kıslar selam...... 2 gündür giremiyo ki artı daha az girebilirim. raporum bitti okul başladı benim için de.... dün sabah annem geldi şubata kadar bizde pın pın a bakcak saolsun.... şimdilik asayiş berkemal... öptüm sizleri... inşallah hepiniz iyisinizdir hasta olan varsa geçmiş olsun geçmişe bakamadım

kızlar milupanın ambalajı değişmiş sanırım önceden devam maması yazıyodu 4.aydan sonra diye şimdi o kalkmış devam sütü olmuş 6.aydan sonra olan ...bizde mecburen ondan aldık ama oğlum hiç sevmiyo devam sütünü içine şeker diyen bi arkadaş vardı şimdi hatırlıyamıyorum şeker yerine milupanın sütlü pirinçli kaşık mamasından 1 çay kaşığı falan atsam bişey olmaz dimi ?? bilgisi olan warmı ??:uhm:

karıştır canım arada bende selene yapıyorum mama yememek için direnince bu aralar iştahsız gene

canım tarım ve köyişleri bakanlıgı yeni tebliğ çıkarttı, o yüzden numaralandırmalar ve isimlerde değişikliğe gidildi. sofra şekeri çok sakıncalı canım. sütlü pirinçli kaşık maması katabilirsin.

valla benim de sırtım belim eklemlerim çok ağırıyor. kilodan diye düşünüyorum ben de.

geçmiş olsun cnm..

cnm dileğe sormuşsun ama ben de cevap vereyim. geçen ay tchibo dan aldım ben de.askılıa ltı kapalı elbise gibi

çok sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için. sizi çok seviyorum ben yahihoyyyt
gülşencim sağol söylediğin için. kadir tuğcuyu ben de takip ediyorum. bizim dr. da karşı zaten. aradım vermedi. ateş yoksa serum fizyolojik yeter dedi. çevremde bikaç kişi öksürüğünü duyunca söylemişti ben de dr. a sorayım demiştim
uykusu da değişti selenin. 12 de yatıp 9-10 gibi kalkıyodu. artık 2-2.30 gibi uyuyo. inşallah düzelir.

BENDE BU HAFTA 5 GÜNLÜK RAPOR ALDIM .. DR ÖNCE VERMEDİ.. 2 TAEN ÖĞRETMEN GELMİŞ VERMEMİŞ .. BEN DEDİMKİ" evde bebğim var emziriyorum da hem. 5 günlük rapor verirmisiniz.. adam baktı baktı baktıı... sonra verdii.:))) şanslıyımm :))):lepi::lepi:

peki şubattan sonra kim bakcak kayınvaliden mii.. benim annem gelmedi yaa.. yani o kadar uzun süre gelemizmişşş babam kardeşimm var off
ne güzel çok şanslısın.. bende alt komşumu ayaladım o bakcak yarım gün 300 tl

yahu ne komsular varmıs sizde de kardeşim mübarekler kapıda mı bekliyorlardı biz cocugunuza bakarız diye ve üstelik de senin güvenip de bırakabilecegin kişilikte insanlar olarak??? çok ballısın bence..

ben şubatta başlayacam o zaman annem bakacak işyerinden arabaylada öğlenleri süt iznini kullanıcam öğlen paydoslarıyla ama bakalım gün ola harman ola neler olacak

ben şubatta başlayacam o zaman annem bakacak işyerinden arabaylada öğlenleri süt iznini kullanıcam öğlen paydoslarıyla ama bakalım gün ola harman ola neler olacak

ben de öğlenleri gelmek istiyorum ama eve bakalım. normalde akşamları çok trafik oluyor ama öğlen çok kalabalık olmazsa köprü öğle arası izin alıp gelip giderim

ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm geçmşi okuyamadım
vaktim yok
nasılsın bakalım
hasta bebişlermi var yine geçmiş olsun
benm artık 2 tane çocğum var eşimin anneanneside geldi demirle beraber oynuyolar :)))

ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm geçmşi okuyamadım
vaktim yok
nasılsın bakalım
hasta bebişlermi var yine geçmiş olsun
benm artık 2 tane çocğum var eşimin anneanneside geldi demirle beraber oynuyolar :)))

heheh nasıl gidiyo cnm anneneyle aran korktuğun lkadar değildir umarım :))

yaa valla kullananlar cok işe yarıyor diyorlar fiyatı da bir şey değil. allah lazım etmesin ama grip falan olursa ilk deneyecegim şeylerden biri o olacak.

heheh nasıl gidiyo cnm anneneyle aran korktuğun lkadar değildir umarım :))

yok cnm şimdilik iyi
baştan tavizi verdik
açıkça ona karşı olmasada laf arasında
bebeğime yapılmamasını istediğim şeyleri söyledim
o da kendi üstüne alınmamasına rağmen onayladı
hatta eşim şöyle bi öp dediğinde yok ben bebekleri öpmem dedi de gözüme girdikaydirigubbakcemile2
kucağına flnda almıo
seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diyenlerdenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…