2009 Nisan Anneleri buraya

yok canım ya serap, e toprak var ya onunda eşinin mecburi hizmeti varmış 8 sene ordalarmış düşünsenize hatırlamıyorum ama serapta ist da ünlü bir üniyi bitirdi ve 8 sene orda yaşamaya gidecek şansa bak
Valla memurluk öyle malesef,ben de Kırşehir de çalıştım,aynı okulda Boğaziçinden ,ODTÜ den mezun öğretmenlerle.

Çok kötü ya,Allah yardımcısı olsun.

Umarım umarım...kaydirigubbakcemile3
ınşallah değilsindir canım,insan psikolojik de yaratıyor bu durumları.Ben de ilk evlendiğimiz zamanlarda her ay aynı stresi yaşardım.

Çok sevindim,inşallah böyle devam eder.
Çok geçmiş olsun.

Geçtiğine sevindim canım,ama siz yine de bir test yaptırın,başka zaman yine olabilir,en azından neye karşı olduğunu bilir,önlem alabilirsiniz.
E o zaman Bursa buluşmasını orada yapalım,ne dersiniz:roflol::roflol::roflol:
Valla çok iyi yapmışsın ,zaten ekders ücreti de verilmeyecekmiş.

bende hafta sonu mama sandalyesi aldım bebişe birz mızmızlanıyor oturunca bakalım alışır belki oturunca çok terlemişti sizin bebişlerde çok terliyormu

iyiymiş valla. allah herkese öyle akraba nasip etsin :)

bastan taviz vermedik diyecektin sanırım :)

oto koltuğunda bile 10 dakka dursun kafasının arkası terlmiş oluyor aldığımız ürünlerde fena değil babymax oldık kraftın ürünüymüş ama çok terliyor

yahu ne komsular varmıs sizde de kardeşim mübarekler kapıda mı bekliyorlardı biz cocugunuza bakarız diye ve üstelik de senin güvenip de bırakabilecegin kişilikte insanlar olarak??? çok ballısın bence..

yerimseniben

evet ii oldu böyle eşim sabahçı ben öğlenci ters devre bakalım dedik ama nerden baksan arada 1 -2 saatlik boşluk oluyo ..komşumda ben bakarım dedi .. çok da ii olduu.. evi değiştirecektim sırf bu yüzden değiştirmedim önceliğim bebeğim olduğu için

müge anneanneyle korktuğunuz gibi olmadığına sevindim umarım gidene kadarda böyle devem eder

çok teşekkür ederim

çok teşekkür ederim.

Alttan torba gibi olan uyku tulumlarına bakıyorum da hep kolsuz,onların kollualrı var mı acaba,yoksa kolsuz olması daha mı iyi olur?
Kolsuz olunca içine yine kalın uzun kollu birşey giydirmek gerekebilir diye düşündüm de???

kız sultan 1 aydır bende bakıyorum almak için ama hala karar veremedim kışın evden yuruyus ıçın çıkamam diye istiyorum
elif bende uzun kollu uyku tulumu arıyorum o askılının için gene gıydırmek lazım canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…