2009 Nisan Anneleri buraya

bursasu kasılma gibi değildi tam olarak şiddetli bi ağrıyla uyandım.İnternetten baktım en çok bacak kaslarında olmasına karşın karın kaslarındada olabiliyormuş ama bu rahim kasılması gibi bişey değildir heralde...Ay olmaz inşallah bir daha...
şemşamer sen nerde oturuyosun?Ankarada filanda hissedilmiş çünkü.
Merkez üssü kayseri bu depremin.Şiddeti 4.9 muş.Ancak normalde yerin 15 metre kadar altında deprem olurken bu yerin 3 metre altında olmuş onun için çok büyükmüş gibi hissedilmiş.Bayağı bayağı sallandık hatta sonra alttan iki kere vurdu resmen..Allah korusun.

8 nisan 2009 gecmiş olsun

testınınde temiz cıkmasına sevındım
evet saclar kesilirse cocugun ömrü kısalarmış inanmam böyle seylere amaaa

makyajda pek yapmıyorum hafta 1 anca evet bende gül suyuyla her gece temızlıyorum yüzümü

8 nisan canım

o ayak kasılmaları bendede var baldırlardan baslıyor ve parmaklarım bile birbirine yapısıyorrr
sonra öle kasıyordu ben bidaha yürüyemiyecegim zannediyordummm

istanbuldaki doktorumun önerisi
kramp giren ayagın tarafına yat, bacaklarını göbişine iice birlestir, cenin gibi ol yaniii
kocacında parmaklarını cimciklesin
birde geceleri yatmadan önce yapılan ayak masajı ii geliyorr
kocacım simdi her gece ovalıyor ayak altlarımı ovaladıgı zaman kasılmıyooo

gecmiş olsun canım

arkadaşlar hepinize merhabalar.bugün burası cıvıl cıvıl nihayet.hep 2 - 3 kişi oluyorduk.kalabalık daha güzel.deprem yaşayan arkadşlar çok geçmiş olsun.bacaktaki kramplar magnezyum eksikliğinden.saçlarımı 2 hafta önce erkek gibi kestirdim.mecburen çünkü sinüzitim çok azmıştı.şimdi sorun yok.ama doğru mu ki yazılanlar ömür kısalığı falan?didem hoş geldin yoktun bayadır.benim de karnımda kasılamlar oluyor inşallah önemli değildir.bebek büyüyor diye düşünüyorum.

kızlar bakın kendinize kocanıza onunla vakit gecırın

hamileyiz diye boşvermeyelim
erkeklere yol acmayalımmmmmmm

merhaba arkadaşlar... ben de bir süredir yoktum annemler geldi bir besiye çekildimki sormayın..ay çok güzelmiş evde hazır yemek... anneme ayrı naz kocaya ayrı ..oh oh..
kaydirigubbakcemile5

kızlar size bir şey danışacam...ben gecen hafta başka bir dr. gitmiştim evham yapıp..o da bana 3lü test yaptırdı ben bu pzt. kendi dr. gidecem o da yaptırayım derse söyleyeyim mi "daha önce söyledim " diye yoksa bi kere daha yaptırayım mı..Ayyyy çok karışık oldu ama kafam da çok karışık lütfen bi akıl verin

ayyy kızlar bende batıl inançlara pek inanmam ama iyice içimi ürperttiniz yaaa. şimdi oturup ağlayacam valla. (yeni kestirdim saçımı)

canım ben yozgattayım. baya hissettim ben burda. allah tekrarından kosunu

MSN DRESİNE GELİNCE. BURDAN ÖZELDEN ATABİLİRİZ BİRBİRİMİZE . BENİM MSN Mİ İSTEYEN ARKADAŞLAR VAR İSE BEN ONLARA BURDAN ÖZELDEN YOLLARIM.

yüksel sevindim senin adına.benim de kayınvalidem yanımdaydı bugün gidiyor.artık iş başa düşüyor.urla maşallah sana imreniyorum.nazar değmesin ama sen en baştan beri normal hayatına devam ediyorsun.ben çok korkuyorum psikolojıik olarakta en ufak bişey yapsam hemen belim karnım ağrıyor.ama ya psikolojik değilse ne yapcam ya .bi çorba bile yapmadım bunca zamandır.doktorum istirahat edeceksin dedi ama ölçüsünü sormadım.

Selam nisan anneleri
doğum yapmak için çok güzel bir mevsim seçmişsiniz öncelikle kutlarım
bende 2008 nisan annesiyim
bir tane minik aslanımız var:)
oğluşum 33 günlüktü bir çıktık sokağa hala girmedik dermişim:)
nisanın en büyük avantajı evde kapalı kalmıyosun
bu da bunalmayı önlüyo
allah kısmet ederse 2. çocuğumuda nisan ayında doğurmak istiyorum
hepinizi allah kurtarsın
bir an önce de kuzularınıza kavuştursun
sevgilerimle

bu arada ben ikili test üçlü test yaptırmadım ve yaptırmıcam.çok güvenilir değillermiş sadece olasılığı hesaplıyor.nice sakat denilip te sağlam doğan çocuk biliyorum.niye böyle bişey için canım sıkayım ki.zaten yeteri kadar evhamlıyım onu almayayım bide.

teşekkürler ayn.

urla sen özel mesaj kabul edemiyormuşsun . attım ama olmadı.

mirmirmirmirbenneyaptımki:1no2::çok üzgünüm::a015::teselli::mymeka::uhm:

tüm üzgün suratları yolladım nerdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…