2009 Nisan Anneleri buraya

selam kzlar. inşallah herkes iyidir. okuyabildiğim kadarıyla iyisiniz. msn gelince iyi bi fikir olabilir.. yaş konusunda ise bursasu maşallah sana m,nik anne:) ben 84lüyüm arkadaşlar.. gerçi kimseler yok ama.... neyse yarın belki görüşürüz.... bebişleriniz ve siz Allah a emanet olun...

pırıl sen de kız anası olacaksın yani benim gibi:) hadi hayırlı olsun bakalım....

a.s.selamlar arkadaslar yine baya konusmussunuz iyi olmaniza sevindim vitamin konusuna deginmissiniz ben demir hapi ve koraspirin iciyorum eleviti uc gun ictim fakat bana dokumdu sirtim kirmizi kirmizi kabardi bende biraktim doktoruma soyledim sen yemene dikkat ediyorsundur gerek yok dedi ama ben yinede icsemmi siye dusunmeden edemiyorum
msn olayina bende katilabilirim tabi kabul ederseniza.s

pirilcim tebrikler allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
kizlar aranizda en yasli benim sanirim ben 76 yim ya yastasim yokmu kendimi cok kotu hissetim simdi

hayırlı olsun oğlun canım.
inanamıyorum ben de mert ali koyucam oğlumun adını.benim kayın babamın adı da ali.çok özüsözü doğru sevilen bir kişi.oğlumun onun gibi olmasını istiyorum.eğer erkek olursa mert ali koyalım adını demiştim eşimin de çok hoşuna gitmişti.
adaş oğullarımız olacak edacım hemen hemen aynı zamanlarda.gamyoncuiremsu

Kızlar selam ben yine gecenin bi körü anca okuyup yazıyorum Bugün korkunçtu, evdeki kombinin su borusu patladıkafamçokkarıştı Servisi sabah aradık ama anca akşam gelebildi. Bütün gün onları bekledim hamile hamile dar alanlarda iş yaptım Akşam için eşimle program yapmıştık dışarıda günler sonra (malum ilk aylar zor geçti) Neyse sonuç olarak dışarı çıkamadık kombimiz tamir oldu, artık üşümüyorum:)) Ama çok yoruldum. Bütün gün bebişim tekmeledi durdu beni, anne yoruldun otur artık dedi ama annesi çok yoruldu:)
Bende msn e eklemek istiyorum siziiii...
Bu arada ben 79 luyum. Didem cim hoşgeldin merak ettik seni. Bu arada saç konusu batıl bencede. 2 aylık falan hamileyken kestirdim saçlarımı ama boyatmadım ve doğum yapana kadar da boyatmicam. Doğumdan sonra Anne olarak yeni bi imaj düşünüyorumhihoyyyt Oje ve makyaj kullanıyorum ama abartmadan tabiki:lepi:

kızlar dün akşam saat 16.00 da evdeydim

ilk önce balkonumu ve kapımın önünü yıkadım
sonra 1-2-3-4-5 tane cam sildim :) :)

sonra evimi süpürdüm toz aldım

kapılarımı sildim banyomu yaptım saat 18:45 oh be dedim..........

çok hamaratsın canım . aman nazır değmesin

Hepinize gunaydin nisan anneleri...Insanin kendine ait bir evinin olmasi ne guzel ben kaynanamlarla kaliyorum hamilelikle birlikte bazen cok geriliyorum zor anlar geciriyorum herseye de alinir kirilir oldum...

günaydın kıslar nasılsınız bu gün ........................

boncukgöz allah yardımcın olsun canım ben bile ayrı olduğum halde geriliyorum bebek doğunca herşeye karışacaklar diye....................

günaydın kıslar nasılsınız bu gün ........................
sağol canım iyidir, sen nasılsın?

Hepinize gunaydin nisan anneleri...Insanin kendine ait bir evinin olmasi ne guzel ben kaynanamlarla kaliyorum hamilelikle birlikte bazen cok geriliyorum zor anlar geciriyorum herseye de alinir kirilir oldum...

haklısın canım. allah sabır versin. umarım olumlu yanları artar

maşllahhh deyin

teşekküler

günaydın selinay

boncuk göz off evet zordur insan rahat edemez

tü tü tü maşallah

günaydın güzel nisan anneleriii
okudum hepsini şimdi yazıyorum..Biraz geç bi cevap oldu ama bende 81 aralık doğumluyum yani 82 diyebiliriz.Ama ilk bebeğim.Düşününce ben bile küçük geliyorum anne olmak için maşallah size ne güzel cesaret etmişiniz küçücük yaşlarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…