2009 Nisan Anneleri buraya

boncuk göz insan yeri geldimi evinde rahat rahat gezmek dolaşmak ister uzanıp tv izlemek isterım üzerimde belki ince bişey olucak ama sende onlar olmaz

kaçtınmı sende onlarla aynı evdesın

herkeze günaydın!!!
nisan anneleri gününüz güzel geçsin inşallah!

günaydın canım;
aynın neresinde oturuyorsun.

benim baba tarafım hepsi aydında oturuyor;
geçen bayram gidecektim. hamilelik yeni diye gidemedim.
bu bayramda amcamlar geliyor, gidemicem .
özledim valla; bulvarda bir aşağı bir yukarı yürümeyi ....

bu arada salı günü doktora gidiyorum ve cinsiyeti belli olacak inşlll. sabırsızlıkla salı gününü bekliyorum paylaşmak istedim hihoyyyt

pirilcim tebrikler allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
kizlar aranizda en yasli benim sanirim ben 76 yim ya yastasim yokmu kendimi cok kotu hissetim simdi

günaydın güzel nisan anneleri ve bebişleri umarım herkes iyidir.

cankuska hiç üzülme canım en yaşlı sen değilsin benim ben 74 lüyüm ve 2. bebeğim geliyor.yani biraz yaşlı bir anneyim çünkü bu ikinci hesapsız oldu yani düşünmüyorduk.
:CüvCüv:

şirvan merhaba bende aydınlıyım bütün ailem orda bizimkilerde bulvarda oturuyor
bende çok özledim bu salı inş gidiyorum izin aldım bende geçen bayram gidemedim
yengem doğum yaptı onu bahane aderek gidecem inş

bu arada salı günü doktora gidiyorum ve cinsiyeti belli olacak inşlll. sabırsızlıkla salı gününü bekliyorum paylaşmak istedim hihoyyyt

ovtemizkan canım benim de aynı gün randevum var umarım ikimizde cinsiyetlerini öğrenir kaydirigubbakcemile5sağlığından iyi haberlerini alırız.

kızlar bu arada ben çok sinirliyim ya kocişi her gün küstürüp gönderiyom işe allahtanki hemen unutuyo canım kocam , sonrada pişman oluyorum,ama pişman olduğumu bile belli edemiyorum hemen üste çıkıyorum...................

selinay2002 bende de aynı zavallı koçiş nasıl davranacağını şaşırıyo artık ne yapsa yaranamıyo.
ben bu ikinci yapmam öyle huysuzluklar diyodum ama hiç farkı yok valla birinciden.

şimdiden iyi yolculuklar;
gittiğinde bizleri unutma ;
biz aslem muşluyuz. ama dedeler aydına göçmüş, bizimkilerde orda kalıvermiş , sülale orda anlayacağın.

kızlar bende akşam kocişle kavga ettim.
hatta size akıl verirken yatakları ayırmayın diye;
ben yastığını yorganını salona koydum , ve yatak odasına sokmadım.

ama sabah kıyamadım. salonda üstü açılmıştı; kapadım hemen , koca bebeğim o benim .
ne kadar kızsamda çok seviyorum.

aman dikkat. ben eşimden ziyade oğulma çok sinirleniyom. sonrabin pişman.

ovtemizkan canım benim de aynı gün randevum var umarım ikimizde cinsiyetlerini öğrenir kaydirigubbakcemile5sağlığından iyi haberlerini alırız.
hadi hayırlısı bakalım. allah gönlünüze göre versin

kızlar bende tartıştım dün gece eşimle beni çok sinirlendirdi
bende çok seviyorum ama bazen çok sinir oluyorum ona

deli kıs:))))hamileliğin acısını kocandanmı cıkarıyosun sabırlı,sakin,uyumlu,relax olmak lazım kendınıde üzme kocanla ugrasırken

bizde kesinn bu akşam kavga ederız şimdi telde başlıyorduk kapattım yüzüne.................,

bu erkeklerın agzına laf vermıcen yoksa tepene cıkıyorlar

bizde kesinn bu akşam kavga ederız şimdi telde başlıyorduk kapattım yüzüne.................,

bu erkeklerın agzına laf vermıcen yoksa tepene cıkıyorlar

urla valla ders alınacak hatunsun yaaakaydirigubbakcemile5

valla kızlar sizde ne bu sinir maşallah benim kocam zavallım sesiz sedasız bişi desem ağzını açmıyo kızsam küssemde yatakta ona sarılamadan uyuyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…