herkeze günaydın!!!
nisan anneleri gününüz güzel geçsin inşallah!
pirilcim tebrikler allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
kizlar aranizda en yasli benim sanirim ben 76 yim ya yastasim yokmu kendimi cok kotu hissetim simdi
günaydın canım;
aynın neresinde oturuyorsun.
benim baba tarafım hepsi aydında oturuyor;
geçen bayram gidecektim. hamilelik yeni diye gidemedim.
bu bayramda amcamlar geliyor, gidemicem .
özledim valla; bulvarda bir aşağı bir yukarı yürümeyi ....
bu arada salı günü doktora gidiyorum ve cinsiyeti belli olacak inşlll. sabırsızlıkla salı gününü bekliyorum paylaşmak istedim hihoyyyt
bu arada salı günü doktora gidiyorum ve cinsiyeti belli olacak inşlll. sabırsızlıkla salı gününü bekliyorum paylaşmak istedim hihoyyyt[/hayırlısı olsun canım bende bekliyorum cinsiyetini öğrenmek için bir kız bir erkek dediler banada bu c.tesi gidecektim ama malesef doktor yokmuş ben kaldım yine ...
şirvan merhaba bende aydınlıyım bütün ailem orda bizimkilerde bulvarda oturuyor
bende çok özledim bu salı inş gidiyorum izin aldım bende geçen bayram gidemedim
yengem doğum yaptı onu bahane aderek gidecem inş
kızlar bu arada ben çok sinirliyim ya kocişi her gün küstürüp gönderiyom işe allahtanki hemen unutuyo canım kocam , sonrada pişman oluyorum,ama pişman olduğumu bile belli edemiyorum hemen üste çıkıyorum...................
bu arada salı günü doktora gidiyorum ve cinsiyeti belli olacak inşlll. sabırsızlıkla salı gününü bekliyorum paylaşmak istedim hihoyyyt
hadi hayırlısı bakalım. allah gönlünüze göre versinovtemizkan canım benim de aynı gün randevum var umarım ikimizde cinsiyetlerini öğrenir kaydirigubbakcemile5sağlığından iyi haberlerini alırız.
kızlar bende akşam kocişle kavga ettim.
hatta size akıl verirken yatakları ayırmayın diye;
ben yastığını yorganını salona koydum , ve yatak odasına sokmadım.
ama sabah kıyamadım. salonda üstü açılmıştı; kapadım hemen , koca bebeğim o benim .
ne kadar kızsamda çok seviyorum.
bizde kesinn bu akşam kavga ederız şimdi telde başlıyorduk kapattım yüzüne.................,
bu erkeklerın agzına laf vermıcen yoksa tepene cıkıyorlar
urla valla ders alınacak hatunsun yaaakaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?