2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ya excell de nisan anneleri için cinsiyet kilo hafta hepsi bir arada görünsün diye bir tablo hazırladım ama excell tablosu olarak buraya eklemeyi beceremedim nasıl olacağını bilen varsa yardımcı olabilir mi?

excell formatında olmuyor, bende daha önce listeyi bu şekilde yapıştırmak istedim.ama olmadı. yada bende beceremedim

kızlar yaamerak ediyorum birçogunuzun karınları çıktı bildiğim kadarıyla siz hissediyoerdunuz peki etraftan hamile olduğunuz belli oluyor mu. bende hala yok göbiş doktorum normal dedi. bir anda çıkacak herhalde.

benim taa iki aylıkken çıktı ya. bellide oluyo. gamyoncuiremsu

kızlar benim bebiş 167 gr olmuş 16+4 ken kilosu haftasına göre normal mi bide yarın kontrol var gene bakalım cinsiyeti göstercekmi hep saklıyo herkes öğrendi maşallah biz kaldık en sona

yaa evet selinay sinirden ölcem okulda cocuklar evde eşimi delirtiyorum garibiim öğrencilerime 2 gündür deli gibi bağırıyorum akşamları ağlıyorum ne biliyim yaaa nasıl sakinleşicemmmmmmmmmklava:klava:

ay kızlar çok sinirim bozuldu şimdi eşim aradı yarın doktora giidicektik beraber bizim doktor tatile çıkmış şimdi taaaaa haftaya cumartesiyi nasıl beklicem((

zaten gitsekte bizimki gösterecekmi kendini bilmeme offff offfff

aynı sinir bende de fazlasıyla var vallaha neredeyse istisnasız her akşam eşimle tartışıyorum ya ne geçimsiz bir insan oldum ben yarabbim

sana haber vermeden hemde randevun var tatile çıkıyor vay anasını doktora bak fisfisfis

Bu konu incelemededir.

Birde sifreli yazan arkadaslar tebrik ediyorum sizi tüm herkes anladi, sifreyi nereye koyduysaniz artik

Merhaba Arkadaşlar!!!
Konunuz kapandığından bu yana bütün paylaşımda bulunduğunuz mesajlar tek tek gözden geçirilerek msn alışverişinde bulunup buraya mesaj ile beyan ettiğiniz tüm mesajlar temizlenmiştir..
Tabiki aranızda çok güzel köprü kuran Kadınlar Klübünde özelden de görüşmek ve dostluğunuzu perçinleştirmek en doğal hakkınız..
Ancak bunu yaparken bilinizki bu bölümü üye olmayan yani dışarıdan misafir olarak sizlerin paylaşımlarını okuyan arkadaşlarımızda var.Bunu düşünerek hareket edersek ve buna bağlantı olarak paylaşım yaparsak daha sağlıklı ve sizin açınızdan daha güvenli olucaktır..
Konunuzu tekrar paylaşıma açıyorum ve bundan sonraki paylaşımlarınıza msn alışverişinde bulunmak isterseniz lütfen özel mesajlarınızı aktif hale getirerek bulunabilirsiniz..
Kalıcı güzel paylaşımlar diler,bütün hamiş anne adaylarımıza hayırlı doğumlar diliyorum a.s.

yaşasın ya
hiç açılmayacak sandım.evet bugün çok heyecanlı bi gündü.aman arkadaşlar dikkat edelim bi daha msn falan yazmayalım.hepimize geçmiş olsun

evet kıslar hayırlı olsun meraktan baktım açılmış valla dikkatttttttttttttttttttttttttttttttt.........

Merhaba hanimlar bugun hic bilgisayar basina gecemedim simdi bir actim hersey silinmis ne oldu kizlar boyle neyse sorun cozulmus gozumuz aydin

Merhaba hanimlar bugun hic bilgisayar basina gecemedim simdi bir actim hersey silinmis ne oldu kizlar boyle neyse sorun cozulmus gozumuz aydin

biz site kapanırsa diye endişelendik ve msn adreslerimiz yazdık ve malesef topik kilitlendi.ama şimdi açılmış.burasız olmuyo çok panik oldum hiç açılmayacak diye senağlama

oyy bi bakayım dedim pazartesi görüşürüz artık kendinize dikkaet edin....

topiğimiz acılmış

herkese iyi akşamlar.. ne güzel açılmış.. hepimize yeniden hayırlı olsun.... Allah bi daa yaşatmasın bu paniği... hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın görüşmek üzre Allah a emanet....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…