2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar neler olmuş neler...
moderatör arkadaşlara teşekkür ediyorum.uyarılarını kibar bir şekilde dile getirmişler,açıklama yapmışlar.geçmişte üslupleri yüzünden eleştirdiğimiz çok arkadaş olmuştu.
tekrar teşekkürler.
canlarım sizler de biraz dikkat ammman topiğimize bişiy olmasın a.s.

meraba günaydın kızlar ve modetörlerrrrr:::)))))

topiğimizi tekrar kullanabilmek güzel, tüm yetkili arkadaslaraa tesekkür ederizzzzzz

biz dersimizi aldık, panik olduk:::)))))

her işte vardır bi hayır diyip konuyu kapatıyorummm

herkeslere günaydınnnn

günaydın herkese ;
didemcim merhaba;

panikleyen arkadaşlar bakın bişey olmadı; ben size söylemiştim. sadece yazılanlar silinir diye ....
bakın dediğim gibide oldu. ....

o yüzden panik yok. bebişleride şimdiden panikli yapacaksınız :))

öncelikle bizim güvenliğimizi düşündüğünüz için teşekkürler.
topiklerinin içerikleri dışardan gelen misafirler okumasa olmuyormu? bu mümkün değilmi Örneğin 1 sayfa okunur, ondan sonra kilitlenir,
biz burda yeri geldiğinde özelimizi paylaşıyoruz. ve bunları yazarkende arkadaşlarımız okuyor düşüncesindeyiz.
bu konuda da bir çalışma yapmanızı rica ederiz.
:enbuyukkk:

günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız bugünnnnnnnnnnnnnnn..........

Bu arada kızlar dün 3lü testimin sonucunun doktoruma gösterdim
Herşey normal çıktı:)
Elevit kullanıyordum
Onu içmememi söyledi
20. haftadan itibaren demir hapı içeceğim
Öyle işte..

Günaydın Nisan annişleri.Nasılsınız bakalım.Ben dün yoktum hiç doktora gittim.Siz ne yaramazlıklar yaptınızda topiğimizi tehlikeye attınız bakiiim.Perşembeden beri yazılanları okudum çoğu msj lar silinmiş sanırım msn adresleriniz yazıyodu.Özelden yazalım arkadaşlar gerçekten tehlikeli burada yazmak.birazdan doktor maceralarımızı anlatıcam size.Hadi azıcık merak edin dün hiç aklınıza gelememişim zaten.:))

Bu arada kızlar dün 3lü testimin sonucunun doktoruma gösterdim
Herşey normal çıktı:)
Elevit kullanıyordum
Onu içmememi söyledi
20. haftadan itibaren demir hapı içeceğim
Öyle işte..

CANIM BENDE TEST SONUÇLARINI BUGÜN GÖSTERECEĞİM.
GEÇEN GÜN GİTTİĞİMDE YANİ 16+3 KEN - ARTIK DEMİRE BAŞLICAZ DEDİ.
FERRUM FORT DİYE BİR DEMİR İLACI VERDİ.
BU ARADA ELEVİTE DEVAM

DEMİR İLACINA SANA NEDEN 20. HAFTADA BAŞLATIYOR .

BANA 20. HAFTADAN SONRA CALSİYUMA BAŞLAYACAĞIMIZI SÖYLEMİŞTİ....

:sm_cool:

ebrar canım nasıl geçti kontrolün senin cinsiyet kız diyorlardı değişme var mı. şimdi bana erkek dediler beni kociş havaya girdi ay ne farkedecekse bugün arkadaşlarıyla buluşacakmış oğlu olacağını haber vermek için doktor kesin demedi diyorum ortalıkta kasım kasım kasılıyo hayret yaa valla şok oluyorum bu hallerini görünce oysa cinsiyet belli olmadan önce hiç farketmez kızda erkekde bizim olucak diyordu şimdi bidahaki kontrolde doktor kız filan derse benimkinin yüz şeklini merak ediyorum . kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Canım bizim doktor maceramız biraz uzun.Geçen gün gittim göstermedi doktorda kız olabilir demişti benim moralim bozulmuştu.Dün başka bir özel hastaneye gittik yine göstermedi bu doktorda kız olabilir dedi.bu sefer eşimin morali bozuldu oysa şimdiye kadar bana gülüyodu hep.Birde kendi doktorumuza gidelim bende inat ettim dedi.Aradım allahtan hemen randevu alabildim öğleden sonraya.Gittik Bizim inatçı bebeişimiz yine bizimle dalga geçti sanırım.Bu seferde kordon bacaklarının arasındaymışgöremedi doktorumuz okadar uğraşmasına rağmen.Ama bebeşimin her hareketini gördüm ellerini yüzüne götürüyo.Ayakarıyla oynuyo parmaklarını bile saydı doktorum.Öncede ayaklarını tam net görmüştük dünde ellerini hareketlerini.Buarada tam 285 gr. oluşuz boyuda 20cm civarı dedi.Neyse çok uzun oldu.:CüvCüv:

Bu arada kayınvalidem saolsun moral verdi bana.Boşver kız olsun.Kız evlat herzaman için daha iyidir dedi.Kız olacaksa ben çok sevinirim esasen dedi.ben üzülmüyorumda tüm aile erkek diye sevindi nede olsa ilk erkek torun olacaktı her iki aileyede.Onlar için üzüldüm sadece.buarada pazartesi üçlü test yapılacak.Daha önce gerek yok demişti ama bu sefer yapalımdedi.Sonuçlara bakmaya geldiğinizde tekrar bakalım cinsiyetine dedi.Hadi hayırlısı artık.Allah saplıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize.

Canım benim sürekli gittiğim doktorun tayini çıktı
Bu doktora ilk defa muane oldum
Bu doktor daha iyi daha ilgili
Vitamin kullandığımı söyledim
Artık içme dedi
Demir hapı yazdı
Onuda 20. haftadan itibaren içeceğim canımgamyoncuiremsu

canım sen erkekmi istiyordun osun hayırlısı olsuın allah sağlıklı versin gerisi önemli değil. ya ama merak da ediyor insan yine öğrenemediniz cinsiyetini desene . :asigim:

Son düzenleme:

Canım bende pazartesi gittim doktora
Bizim bebişte göstermedi
Doktor kız olabilir dedi
Benim kayınvalidemde seninki gibi
Kız olsun erkek olsun farketmez diyo
Sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda
Hem Annemlerde hemde kayınvalidem tarafında erkek torun var
Kız olursa kıymetlimi olur ne :)))kaydirigubbakcemile2

bizler ne kadar doyumsuz insanlarınız.
hamile kalmadan önce bir hamile kalsak diyorduk.
allaha şükürler olsun, becerdik o işi,
şimdide cinsiyette isteklerimiz oluyor.
kız isteyenlere ..... erkek ,
erkek isteyenlere ...... kız nasip etmiş yüce rabbimiz.
tabiii bunlardan en önemlisi bebişlerimizin sağlıklı olarak dünyaya gelmesi , ,,,,

günaydın arkadaşlar...ben de bugun anlamsız bir hüzün var..ay bir moralim bozukki ağlasam ağlayacam ama belirli bir nedeni yok....:a015:

ebrar sen ne kadar şanslısın benim kayınvalideme kız olacakmış nasipse dedik" eeh ne yapalım hayırlısı dediydi" bir de bir kere senin kızın olacak dediklerinde "Alah korusun" demişti...ama hiç umursamıyorum artık yavrum sağlıklı olsun kız erkek farketmez.....Allah hayırlı evlat versin ...

İyüksel evet canım haklısın.
Allah sağlıklı nasip etsin
Kız erkek farketmez
Böyle ayrım yapanlardan nefret ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…