Merhaba Arkadaşlar!!!
Konunuz kapandığından bu yana bütün paylaşımda bulunduğunuz mesajlar tek tek gözden geçirilerek msn alışverişinde bulunup buraya mesaj ile beyan ettiğiniz tüm mesajlar temizlenmiştir..
Tabiki aranızda çok güzel köprü kuran Kadınlar Klübünde özelden de görüşmek ve dostluğunuzu perçinleştirmek en doğal hakkınız..
Ancak bunu yaparken bilinizki bu bölümü üye olmayan yani dışarıdan misafir olarak sizlerin paylaşımlarını okuyan arkadaşlarımızda var.Bunu düşünerek hareket edersek ve buna bağlantı olarak paylaşım yaparsak daha sağlıklı ve sizin açınızdan daha güvenli olucaktır..
Konunuzu tekrar paylaşıma açıyorum ve bundan sonraki paylaşımlarınıza msn alışverişinde bulunmak isterseniz lütfen özel mesajlarınızı aktif hale getirerek bulunabilirsiniz..
Kalıcı güzel paylaşımlar diler,bütün hamiş anne adaylarımıza hayırlı doğumlar diliyorum a.s.
Bu arada kızlar dün 3lü testimin sonucunun doktoruma gösterdim
Herşey normal çıktı:)
Elevit kullanıyordum
Onu içmememi söyledi
20. haftadan itibaren demir hapı içeceğim
Öyle işte..
Günaydın Nisan annişleri.Nasılsınız bakalım.Ben dün yoktum hiç doktora gittim.Siz ne yaramazlıklar yaptınızda topiğimizi tehlikeye attınız bakiiim.Perşembeden beri yazılanları okudum çoğu msj lar silinmiş sanırım msn adresleriniz yazıyodu.Özelden yazalım arkadaşlar gerçekten tehlikeli burada yazmak.birazdan doktor maceralarımızı anlatıcam size.Hadi azıcık merak edin dün hiç aklınıza gelememişim zaten.:))
ebrar canım nasıl geçti kontrolün senin cinsiyet kız diyorlardı değişme var mı. şimdi bana erkek dediler beni kociş havaya girdi ay ne farkedecekse bugün arkadaşlarıyla buluşacakmış oğlu olacağını haber vermek için doktor kesin demedi diyorum ortalıkta kasım kasım kasılıyo hayret yaa valla şok oluyorum bu hallerini görünce oysa cinsiyet belli olmadan önce hiç farketmez kızda erkekde bizim olucak diyordu şimdi bidahaki kontrolde doktor kız filan derse benimkinin yüz şeklini merak ediyorum . kaydirigubbakcemile3
CANIM BENDE TEST SONUÇLARINI BUGÜN GÖSTERECEĞİM.
GEÇEN GÜN GİTTİĞİMDE YANİ 16+3 KEN - ARTIK DEMİRE BAŞLICAZ DEDİ.
FERRUM FORT DİYE BİR DEMİR İLACI VERDİ.
BU ARADA ELEVİTE DEVAM
DEMİR İLACINA SANA NEDEN 20. HAFTADA BAŞLATIYOR .
BANA 20. HAFTADAN SONRA CALSİYUMA BAŞLAYACAĞIMIZI SÖYLEMİŞTİ....
:sm_cool:
Bu arada kayınvalidem saolsun moral verdi bana.Boşver kız olsun.Kız evlat herzaman için daha iyidir dedi.Kız olacaksa ben çok sevinirim esasen dedi.ben üzülmüyorumda tüm aile erkek diye sevindi nede olsa ilk erkek torun olacaktı her iki aileyede.Onlar için üzüldüm sadece.buarada pazartesi üçlü test yapılacak.Daha önce gerek yok demişti ama bu sefer yapalımdedi.Sonuçlara bakmaya geldiğinizde tekrar bakalım cinsiyetine dedi.Hadi hayırlısı artık.Allah saplıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?