2009 Nisan Anneleri buraya

selam aradaşlar... herkese günaydın... inşalah herkes iyidir ve huzurludur... iyuksel Rabbim genişlik versin içindeki sıkıntıyı alsın inşallah...
cinsiyetlerden bahsetmişsiniz Rabim sağlıklı ve hayırlı evlat versin de kız erkek farketmez bizce hepsi aynı...
ebrarcım sitem etmee:) dün aklımıza geldiiin:) hele burada sorun olup eteklerim tutuşunca:):):) naaıl ulaşcaz diye konuştuk kızlarla...

arkadaşlar hepinize merhabalar.cinsiyeti önemsemeyin bu kadar.dışardan gelen vızıltıları da boşverin.bu bebekler bizim ve çok değerliler.kız veya erkek farketmez.sağlıklı olsunlar geri kalan hiçbişeyin önemi yok.bana da hep soruyorlar ben de farketmeyeceği için çok merak etmiyoruz diyorum.

Sabah 10:30 dan beri siteye giremedim yine.Mesajlarınız için çok teşekkür ederim.Megul geda glnm kvrck iyüksel hepiniz saolun.Bencede önce sağlık.Bebişimi kız yada erek çok seviyorum cinsiyet bunu değiştiremez.Hele de 2 haftadır kıpır kıpır onu hissettikçe o kadar mutlu oluyorumki anlatamam.Umarım sizde en yakın zamanda hissedersiniz.Şuan bile bişeyler yapıyo sanırım.Bu günlerde onu çok sık gördüm cinsiyet merakıyla her görüşümdede Allahıma binlerce şükür ediyorum bana sağlıklı bir evlat nasip ettiği için.Onun ultrasonda gördüğüm her hareketi bir mucize gibi beni hayrete düşürüyo.Neyse çok uzattım.Konu bebişlerimiz olunca insan kendini tutamıyo işte.

arkadaşlar ya accayip heyecanlıyım allah gönlümüze gör verir inşallah bu arada selinay galiba bende senin gibiyim işden eve her akşam geldiğimde hep durduk yere tartışma çıkartıyorum kendimden memnun değilim benneyaptımki

mrb arkadaşlar bende kontrole sabah gittim annesinin bitanesi nasılda tatlıydı 3 lü test için aç gel dedi dr o yüzden kesin hareketsizdir dedim ama uyanıktı meleğim el bile salladı ağzını açtı onu farkettim dr.dilini çıkardı bak dedi ama onu tam algılayamadım yolundaymış hersey test soucu haftaya bişey cıkmaz inş ama dr bana ataspin diye bir çocuk aspirini verdi gebelikte bebk zehirlenmeleri olmasın diye doğuma kadar kullan dedi ama bilmiom hiç duydunuz mu kullanan varmı?

bu arada bahsi geçmiş cinsiyet öğrenemedik bacakları aşağıda kalıyodu göremedi dr bencede farketmez ama sadece merak yoksa her ikisinede sevinirim ben.

boşver gitsin ya allah hayırlsını versin canım sağlıklı olsun da kız erkek farketmez kayınvalideler ölelerdir işde takmaya bile değmez a.s

kızlar bu arada kullandığımız ilaçlar hakkında bişiyler yazar mıyız. bana dr her defasında elevit yazıyodu bu gidişimde birden 3 kilo alınca demedi bişiy ben de zaten kullanmıyodum kullanmasam daa iyi heralde dedim. ama ferrumu gene yazdı geçen pazartesi ben de halsizlik hissedince kullanmaya başladım. bu pazartesi (hani yolculuktan sonra gittimde) magnesyum verdi. bunu kullanmamazlık etme dedi. siz de kullanıyo musunuz magnesyum. bi de neden kullanılması gerekiyo bilen var mı.. içini okudum pek bişiy anlamadım...

ben hiç duymadım kullanmıyom yani....:1no2:

bende demir kullanıyorum kızlar o bile kilo yapıyo ama elevit çok kilo yapıyo diye duydum hayırlısı bakalım,magnezyum kullanmadım hiç...

ben hiç ilaç kullanmıyorum şu an en son demir kullanıyordum ama salı günü doktora gittiğimde ne verir bilemiyorum ??? bu arada arkadaşlar ben çok sinir yapıyorum sakin olamıyorum sizde de oluyormu oluyorsa kendinizi sakinleştirmek için ne yapıyorsunuz klava:

canım bende öyleyim sinirden ağlıyorum bazen bide oğlum var ilkokul 1. sınıfta düşün artık halimi inşallah geçer bir an önce doğumdan sonra böle olmam inşallah,lohusalık sendromu yaşamam yani allah yardımcımız olsun.........

ya seninki dahada zor allah yardımcın olsun benim daha ilk bebişim bende her gün eşimi yiyorum bide lohusalık dönemimi düşünemyorum kafamçokkarıştı kafayı yicem heralde ????

Ya arkadaşlar bende hızlı kilo alıyorum naapsam acaba.Dün doktoruma söyledim çok almışsın dedi.Tatlı hamurişi çok mu yiyosun dedi.bende tatlıyı sevmem yiyemem zaten dedim gerçektende çikolata bile yiyemem ben hamur işide yemiyorum hiç arada bir simit yemiş olabilirim tabi.Acaba elevit kilomu aldırıyo bana.

merhaba kızlar bende 2hafta önce gittiğimde kalsiyum multivitamin demir balık yağı hapı verdi bide bacaklarında kasılmalar olabilir ondan bide magnesyum yazıyorum dedi ama ben almdım içmiyorum balık yağınıda 2,3günde bir alıyorum demiri her sabah aç karnınına içiyorum
bana çokmu ilaç verdi sizce

bende demir kullanıyorum kızlar o bile kilo yapıyo ama elevit çok kilo yapıyo diye duydum hayırlısı bakalım,magnezyum kullanmadım hiç...
Bende elevit kullanıyodum. Yoksa ondan mı aldım bu kadar kiloyu
20. haftada demir hapına başlıcam

Canım sen hamile kıyafetlerini nerden alıyorsun
Yardımcı olurmusun bana
Bugün bakacağımda:ecrin_bebek:

kızlar ben hiç ilaç kullanmıyorum daha doğrusu kullanıyordum düşük tehlikesi için ama daha sonra bıraktım şimdi ise sizin bahsettiğiniz ilaçların adını bile duymadım 20 haftadamı kullanılıyor sizin bahsettiğiniz ilaçlar ?? ya kusura bakmayın ilk bebiş olunca hiç bişey bilmiyorsun :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…