boşver gitsin ya allah hayırlsını versin canım sağlıklı olsun da kız erkek farketmez kayınvalideler ölelerdir işde takmaya bile değmez a.sgünaydın arkadaşlar...ben de bugun anlamsız bir hüzün var..ay bir moralim bozukki ağlasam ağlayacam ama belirli bir nedeni yok....:a015:
ebrar sen ne kadar şanslısın benim kayınvalideme kız olacakmış nasipse dedik" eeh ne yapalım hayırlısı dediydi" bir de bir kere senin kızın olacak dediklerinde "Alah korusun" demişti...ama hiç umursamıyorum artık yavrum sağlıklı olsun kız erkek farketmez.....Allah hayırlı evlat versin ...
mrb arkadaşlar bende kontrole sabah gittim annesinin bitanesi nasılda tatlıydı 3 lü test için aç gel dedi dr o yüzden kesin hareketsizdir dedim ama uyanıktı meleğim el bile salladı ağzını açtı onu farkettim dr.dilini çıkardı bak dedi ama onu tam algılayamadım yolundaymış hersey test soucu haftaya bişey cıkmaz inş ama dr bana ataspin diye bir çocuk aspirini verdi gebelikte bebk zehirlenmeleri olmasın diye doğuma kadar kullan dedi ama bilmiom hiç duydunuz mu kullanan varmı?
ben hiç ilaç kullanmıyorum şu an en son demir kullanıyordum ama salı günü doktora gittiğimde ne verir bilemiyorum ??? bu arada arkadaşlar ben çok sinir yapıyorum sakin olamıyorum sizde de oluyormu oluyorsa kendinizi sakinleştirmek için ne yapıyorsunuzklava:
canım bende öyleyim sinirden ağlıyorum bazen bide oğlum var ilkokul 1. sınıfta düşün artık halimi inşallah geçer bir an önce doğumdan sonra böle olmam inşallah,lohusalık sendromu yaşamam yani allah yardımcımız olsun.........
kıslar ben profil resmime göbişimin fotosunu koydum ama değişmedi neden acaba? yardımcı olun lütfen
Bende elevit kullanıyodum. Yoksa ondan mı aldım bu kadar kiloyubende demir kullanıyorum kızlar o bile kilo yapıyo ama elevit çok kilo yapıyo diye duydum hayırlısı bakalım,magnezyum kullanmadım hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?