2009 Nisan Anneleri buraya

keşke sorularının yanıtlarını bilsemde sana cvo versen canım ama ne yazıkki bende hiçbişey bilmiyorum

bursasuuuu.. benim bilgim yok ki sana sööliyim.. daa sen beni aydınlasttın magnesyum konusunda...bi de resim koyayım dedim kıss olcak ya nasıl sence küçük anne? :)

Bursasu canım benimde hiç bir fikrim yok kullandığın ilaçlar hakkında
Doktorunun bildiği birşey vardır elbet
Telaşlanma hemen
Herkesin bünyesi farklı, ona göre ilaç vbermiştir doktorun
Sen yinede içinde şüphe varsa doktoruna danış

Geda canım takvimindeki kız çok şeker :)))

Bursasu benimde pek bilgim yok ama magnezyum hapını bacağında kasılmalar olursa veriyormuş doktor.yani eltimde olmuş magnezyum vermiş.demir hapınada 5.aydan sonra başlanıyo biliyorum ben ama balık yağı hapını ilkkez senden duydum bana biraz saçma geldi.ayrıca balık yağı hapı çok kilo aldırı haberin olsun canım.bildiğim kadarıyla sadece vitamin demir hapı ve ihtiyacın varsa eğer kan hapı veriyo doktorlar.

merhaba nisan annişleri nasılsınız:)
ancak okuyabildim yazdıklarınızı
bende elevit ve demir hapı kullanıyorum
doktorum son kontrolde 1ayda 5kilo aldığımı çok hızlı gittiğimi söyledi:) ekmek hamurişi bunları az yemeye çalış dedi..aslında çok yemiyorum ama elevit kilo aldırıyo gerçekten

teşekkürler arkadaşlar.. anladım ki magnesyum kasılmalar için... ama benim bi yerim de kasılmıyodu sadece karın bölgemde ağrı vardı ondan mı bunu mutlaka kullan dedi acaba... ben aşağı inmesiyle ilgisi var sandımdı... o zaman kullanmayım artık nasıl olsa ağrımıyo:) çok ilaç taraftarı deilim de... hep kaçıyorum... şu ferrumu da iki günde bir alayım en iyisi:)

merhaba arkadaşlar ben de birkaç gündür giremedim.ama şimdi tüm yazılanları okudum.
benim doktorum da kan hapı verdi ve eleviti bıraktırdı. gereksiz fazla kilo aldırır dedi. balık yağını ben istedim çünkü herhafta balık yiyemeyebiliyorum. daha önce ilaç firmasında çalıştığım için omega 3 ün beyin gelişimindeki önemi ile ilgili çok fazla yabancı yayın okudum. düzenli balık ıspanak ceviz badem yiyebilirsniz çok gerek olmayabilir tabi. ama özellikle belli balıklardaki belli omega 3 çeşitleri çok yararlı. ben de 1 gün içip 2 gün içimiyorum.
kzlar ya benim bebiş 17+5 te 180 gr 16 cm di.dr normal dedi tabi de burdaki değerleri okuyunca biraz küçük gidiyo galiba

gedacım rahim kasılmaları için de doktor magnezyum veriyor benim vardı verdi. geçmedi gerçi hala devam ediyo ben de ondan endişeliyim biraz.
canım ben de hiç sevmem ilaç kullanmayı. hamilelikten önce bir ilaç firmasında ürün müdürü olarak çalıştım ve ürünlerim çocuk vitamin ürünleriydi. çok yayın okudum yurt dışında yapılmış. hamilelikte gerekli demiri almak çok önemli hem senin hem bebeğin demir depoları için bebeklerde demir eksikliği zeka kapasitesini gerçekten önemli ölçüde etkiliyo. elevit falan düzenli besleniyorsak çok gerekli değil ama. demir gerçekten önemli canım düzenli kullan istersen

aliyecim benimki daa kötü o zaman:) 17de gittim zaman 173gr idi.. canını sıkma bence... daha kaç hafta var... telaşlanma annesi

geda bebiş çok tatlı gerçekten
bende bebeğimi çok özledim çok merak ediyorum büyüdümü nnasıl oldu falan diye

evet sapphire cim yaa bende çok yemiyorum tatlı yemem pasta börek yemem neden kilo alıyorum diye üzülüyodum bencede kesin elevit kilo aldırıyo.birde ben akşamları yatmadan önce pekmez içiyorum 2-3 yemek kaşığı oda mı aldırdı acaba.ama bundan sonra ekmeği çok azaltıcam bugün öğle yemeğinde hiç ekmek yemedim.Ay inşallah çok fazla kilo almam etrafımdan duyardım 20 kilo aldım diye çok şaşırırdım bende mi öyle olucam yoksa.İlk gebeliğimde sadece 7 kilo almıştım kızımda 3.700 gr oldu.

:QUOTE=aliye83;4293288]gedacım rahim kasılmaları için de doktor magnezyum veriyor benim vardı verdi. geçmedi gerçi hala devam ediyo ben de ondan endişeliyim biraz.
canım ben de hiç sevmem ilaç kullanmayı. hamilelikten önce bir ilaç firmasında ürün müdürü olarak çalıştım ve ürünlerim çocuk vitamin ürünleriydi. çok yayın okudum yurt dışında yapılmış. hamilelikte gerekli demiri almak çok önemli hem senin hem bebeğin demir depoları için bebeklerde demir eksikliği zeka kapasitesini gerçekten önemli ölçüde etkiliyo. elevit falan düzenli besleniyorsak çok gerekli değil ama. demir gerçekten önemli canım düzenli kullan istersen[/QUOTE]

aliyecim çok teşekkür ediyorum... ben baya bilinçsiz bi anneyim bu konularda sanırım:1shok: o zaman ben kullanayım onu.. günde iki yazıyo ama bir kullanmakla başlayım en iyisi.. gerçi 5.aya girdik iki mi kullansam

ebrarcım bizim okulda bi öğretmen arkadaş hamilelikte tam 30 kilo almış.... şimdi hala onları vercem diye uğraşıyo...ben de dr birden 3 alınca biraz daa yavaş al deyince korktum açıkçası... ama arkadaşlar da 4 aydan sonra 3kilo normal diyolar.. benim kafam karıştı bu konuda.. bakalım önümüzdeki hafta dr ne dicek?

tekrar merhaba..elevitin kilo yaptırdığını sçylemeniz çok iyi oldu ben de nasipse pzt. dr. gideceğim ihtiyacı yoksa bebğin kessin ilacı..bi de arkdaşlar bence dr söylediği ölçüde alın ilacları onların bir bildiği vardır ... için dediği halde içmemezlik etmeyin, ihmal etmeyin ...size kıyamam bebişlerimiz için katlanacaz ...kaydirigubbakcemile5

gedacım deme öyle bilinçsiz falan. bu arada bebiş resmin gerçekten çok tatlı. ben gerçekten bu vitaminler konusunda 2 yıl çalıştım ama böyle çok bilince de insan ne yapacağını şaşırıyor. hiç kimyasal bişey sokmak istemem aslında vücuduma kimya mühendisiyim çünkü.ama bazıları gerçekten gerekli.
kızlar kilodan ben de çok korkuyorum ama sizin aldıklarınız iyi gibi geliyo bana. ben 65 ile başladım şimdi 70 im dr gayet iyi dedi.
emzirirsek zate çabucak gider kilolar. 2. bebekleri olanlar daha iyi bilir ama.çevremde kuzenlerim hep 90 oldular hamileyken. hepsini de verdiler.tabi herkeste farklı ama.çok tatlı hamur işi yemeyelim yeter bence

Canım benim eşim sağlıkçı. ben ona sormuştum elevit kilo aldırıyo mu diye?
O da bütün vitamin hapları kilo aldırır adı üstünde vitamin dedi
Bende ekmeği az yemeye çalışıyorum
Hamurişinden uzak durmaya çalışıyorum
Meyve ve sebzeye ağırlık verdim
İnşallah fazla kilo almayız kızlargamyoncuiremsu

Kayınvalidemde senin kilon normal diyo ama 7 kilo aldım bana göre çok birde son aylarda çok kilo alınırmış.tahminimce ben en fazla 12-13 kilo alırım.Ha birde arkadaşlar çok kilo alınca kendimizi az kilo alıncada bebeği beslermişiz öyle söyleniyo yani.Benim ilk bebeğimde güzel bir örnek.Ablam ve görümcem 16-20 kilo alırlar çocuklarda en fazla 3 kilo doğar hep.İkisininde 3 kızı var.

Ebrartuba sağol canım
Bilgilendirdiğin için
Sen 7kilomu aldın?
Zaten benim bünyem kilo almaya çok müsait
Dikkat etsemde olan oluyor:)))
Görüşürüz kızlar pazartesiye
Öptüm hepiciğinizi
Bebişlere ve kendinize iyi bakın:)
İyi akşamlar :)

aaa herkesler gidiyo.. iyi akşamlar arkadaşlar... hepiniz Allah emanet olun... görüşmek umuduyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…