merhaba kızlar bende 2hafta önce gittiğimde kalsiyum multivitamin demir balık yağı hapı verdi bide bacaklarında kasılmalar olabilir ondan bide magnesyum yazıyorum dedi ama ben almdım içmiyorum balık yağınıda 2,3günde bir alıyorum demiri her sabah aç karnınına içiyorum
bana çokmu ilaç verdi sizce
teşekkürler arkadaşlar.. anladım ki magnesyum kasılmalar için... ama benim bi yerim de kasılmıyodu sadece karın bölgemde ağrı vardı ondan mı bunu mutlaka kullan dedi acaba... ben aşağı inmesiyle ilgisi var sandımdı... o zaman kullanmayım artık nasıl olsa ağrımıyo:) çok ilaç taraftarı deilim de... hep kaçıyorum... şu ferrumu da iki günde bir alayım en iyisi:)
merhaba arkadaşlar ben de birkaç gündür giremedim.ama şimdi tüm yazılanları okudum.
benim doktorum da kan hapı verdi ve eleviti bıraktırdı. gereksiz fazla kilo aldırır dedi. balık yağını ben istedim çünkü herhafta balık yiyemeyebiliyorum. daha önce ilaç firmasında çalıştığım için omega 3 ün beyin gelişimindeki önemi ile ilgili çok fazla yabancı yayın okudum. düzenli balık ıspanak ceviz badem yiyebilirsniz çok gerek olmayabilir tabi. ama özellikle belli balıklardaki belli omega 3 çeşitleri çok yararlı. ben de 1 gün içip 2 gün içimiyorum.
kzlar ya benim bebiş 17+5 te 180 gr 16 cm di.dr normal dedi tabi de burdaki değerleri okuyunca biraz küçük gidiyo galiba
merhaba nisan annişleri nasılsınız:)
ancak okuyabildim yazdıklarınızı
bende elevit ve demir hapı kullanıyorum
doktorum son kontrolde 1ayda 5kilo aldığımı çok hızlı gittiğimi söyledi:) ekmek hamurişi bunları az yemeye çalış dedi..aslında çok yemiyorum ama elevit kilo aldırıyo gerçekten
evet sapphire cim yaa bende çok yemiyorum tatlı yemem pasta börek yemem neden kilo alıyorum diye üzülüyodum bencede kesin elevit kilo aldırıyo.birde ben akşamları yatmadan önce pekmez içiyorum 2-3 yemek kaşığı oda mı aldırdı acaba.ama bundan sonra ekmeği çok azaltıcam bugün öğle yemeğinde hiç ekmek yemedim.Ay inşallah çok fazla kilo almam etrafımdan duyardım 20 kilo aldım diye çok şaşırırdım bende mi öyle olucam yoksa.İlk gebeliğimde sadece 7 kilo almıştım kızımda 3.700 gr oldu.
evet sapphire cim yaa bende çok yemiyorum tatlı yemem pasta börek yemem neden kilo alıyorum diye üzülüyodum bencede kesin elevit kilo aldırıyo.birde ben akşamları yatmadan önce pekmez içiyorum 2-3 yemek kaşığı oda mı aldırdı acaba.ama bundan sonra ekmeği çok azaltıcam bugün öğle yemeğinde hiç ekmek yemedim.Ay inşallah çok fazla kilo almam etrafımdan duyardım 20 kilo aldım diye çok şaşırırdım bende mi öyle olucam yoksa.İlk gebeliğimde sadece 7 kilo almıştım kızımda 3.700 gr oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?