2009 Nisan Anneleri buraya

glnm çıktın sanırım canım ben batıkent gimsadan alıyorum kıyfaetleri kotlar kumaş pantolonlar 30-35 civarı canım fiatlar hamile mağazalarına göre çok uygun ve her bedene göre var bilgine........

kızlar buarada tetenoz asısı olan varmı yada olacak
neden böyle bişi oluyo kiii
ben duydum ama tabi olmadımmm::)))

didemcim ben duymadım ööle bişiy.. olunması mı gerekiyomuş?
herkes çıktı ama bişiy sorcam saçları dökülen var mı yoksa ben de anormal bi durum var. 1, 2 aydır saçlarım çok dökülmeye başladıCADIARZU

ebrarcım bende 7 kilo aldım şimdiye kadar..
en fazla 10-12kilo alırım diyodum ama bu gidişle daha fazla olcak galiba
demir hapımı düzenli alıyorum ama eleviti 2günde bir almaya başladım.. aslında bırakmak istediğimi, iyi beslendiğimi doktora söyledim fakat bırakmamamı söyledi...

tetenoz aşısını bende mart anneleri topiğinde gördüm..
sanırım 20.haftada yapılıyormuş sağlık ocağında yaptırıyomuşuz..
10gün sonra ayrıntılı ultrason sonuçlarını götürdüğümde doktora sorcm bende..

bende olacam dr söledi ama benim de daha erken,ayrıca ben daha 2 kilo aldım 17 haftamdayım siz böle söyledikçe bende azmı aldım diyorum ama suyumu çok içiyorum hep içerdim zaten yani rahat 2.5 lt tüketiyorumdur

slm hamişlerrrrrrrrrrrrrr

bi bakındım cıkıyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın..............

kızlar tetenaz aşısını ilk bebeğimdede vurulmadım eskiden hastane şartları pek hijyenik olmadığı için doğumda mikrop kapmamak için vuruluyomuş şimdi hastane şartları çok daha iyi ztn her doktorda önermiyo bilginize...

arkadaşlar ben geldim ama herkes gitmiş.ben yine de yazayım okursunuz.ben ilk 3 ay megdyn coraspin ve crinone jel kullandım.şu an hiçbişey kullanmıyorum.demir ilacı verdi doktorum ama bulantılarımı artırdığı için 2 gün aldım bıraktım.5. aydan sonra devam etcam.magnezyumu bacaklardaki kramplar için veriyorlar kardeşim doğum yapana kadar kullnadı.bu arada bir haftalık anne oldu kardeşim.balık yağını balık yiyemeyenlere veriyorlar genelde.ama semizotu ceviz de de omega 3 var.ben kullnamayı düşünmüyoru. ha bi de coraspirini doktorum kanamam olunca bıraktırdı.yoksa 8. aya kadar kullanacaksın demişti ama genelde tüp bebek tedavisinde kullandırtıyorlar sanırım.normal gebelikte de oluyormuş demek ki.neysem uzattım.hepinizi öpüyorum.

günaydın arkadaşlar;
ben gene erkenden kalkıverdim
aç karnına yatılmıyor; süt içtim şimdi.yeniden yatarmıyım belli değil

günaydı kızlar
megulcüm kızkardeşinin bebeği hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün canım,
bu arada kızla arkadaşım demiri kullanmamış şimdi doktor iğne vermiş dahada düşerse kan takviyesi yapacakmış, yani gerçekten kansızlığı olanlar kan ilaçlarını ihmal etmeyin lütfen...........
şirvan yat valla canım ben sabahları uyuyamıyorum,aç karnına sütte içemiyorum............

hamiş arkadaşlar bizimde oğlumuz oluyor ama benim ilk bebeğim,3 gün önce utrasyona girdik kocaman olmuş maşşallah ,4 test de bu8 aylarda yapılıyor 10 gün sonra belli olacak hayılısı inşallah çok heycanlıyım allah herkese sağlıklı bebcikler nasip etsin

günaydın herkese... ne erkencisiniz maşallah.. ben de bugün ilk defa 10.30a kadar uyudum... bi bakayım sizlere dedim.. herkes uykuda sanırım iyi uykulur size...
megulcüm yeğenin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. ilaçlar konusunda teşekür ederim.
selnay çok sağol tavsiyelerin için....

oğluşun hayırlı olsun.. inşallah bi sorun çıkmaz testlerinde... amin cümlemize sağlıklı hayırlı bebişler versin RAbbima.s.

günaydn kızlar...annemler İzmire geri döndü ay ağlaya ağlaya helak oldumsenağlama....offf çok duygusal oldum ya... ne olacak böyle 9 ay....ev bomboş geldi..Allahın izniyle 5 ay sonra dolacak inşallah evim...

canım oğluşun hayırlı olsun....Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

günaydn kızlar...annemler İzmire geri döndü ay ağlaya ağlaya helak oldumsenağlama....offf çok duygusal oldum ya... ne olacak böyle 9 ay....ev bomboş geldi..Allahın izniyle 5 ay sonra dolacak inşallah evim...

Allah kavuştursun... bilirim o duyguyu.. ama üzme kendini evet 5 ay sonra inşallah şenenecek evinkaydirigubbakcemile5... inşallah evde yalnız deilsindir yoksa daa çok bunalırsın ben öle oluyom da

selam hanımlar ben de aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyordum forumu ve üye olmaya karar verdim bende nasip olursa nisan annesi olucam 15 nisan da kızımın doğumu bakalım hayırlısı :) çok heyecalıyım ilk bebeğim daha.. Allah hepmizi kolay hamilelik ve doğum nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…