2009 Nisan Anneleri buraya

aramıza hoşgeldina.s. benim de kızım olcak inşallah... hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar merhabalar.az kalmışız yine burda.istanbulda hava kapalı canım sıkıldı bi bakayım neler oluyor dedim.yeni arkadaşalar hoş geldiniz.

günaydın megul... evet bu havalar bizi mahvetti:) kapalı havalarda hep ağlamaklı oluyom hele yalnızsam... bi de yazılı okumam gerekiyo.... offfff....

kızlar umarım herkes iyidir uzun zamandır yoktum çok fazla sıkıntı yaşadım ama şimdi hamd olsun daha iyiyim az çok yazdıklarınızı okudum inşallah beni hatırlarsınız bu arada benimde inşallah kızım olacak.

megul ve geda hoşbuldum teşekür ederim arkadaslar :) bide şey sorcaktım bu çatlaklar olusmasın die dr. bana bi jel tavsiye ettide almadım henüz fiyatıda baya bi var sigortada ödemiyor
Siz ne kullanıyorsunuz basladınız mı kullanmaya ?

ben çatlak kremi kullanmaya bugün başlıcam.karnım daha yeni belli olmaya başladı.eşim roc un bi ürününü almış.36 ytl civarında.ama küçük bi tüp.günde 2 kere diyor.bi ay bile gitmez.bitince nivea nın bebek yağını düşünüyorum.tuğçe8 hoşgeldin yeniden.umarım sıkıntıların bitmiştir.geda yazılı okumak ne demek çok iyi bilirim.kolay gelsin.ben artık bu sene okul olayını bitirdim.

ben henüz başlamadım kullanaya çünkü daa karnım düyümedi. ben yine dr sordum o da bi ilaç önerdi. bunu bi dr arkadaşa sorduum zaman da "zeytinyağı sür başka da bişeye gerek yok, o kozmetik ürünler çok da faydalı deil çatlıcaksa zaten çatlıyo.. ben kendim badem yağı ve zeytin yağı kullandım. ama badem yağının güvenilir olmasına dikkat etmek lazım" dedi..a.s

hatırladım desem yalan olur ama tekrar aramıza dönmen güsel.. sıkıntı demişsin geçmiş olsun Allah bi daa yaşatmasın.. sen de kız anası olcan demek hayırlı olsunhihoyyyt

aslında geda doğru söylüyo.çatlayacak olduktan sonra ne yaparsak yapalım çatlıyormuş.biraz da genetik sanırım.benim annemin çatlakları var.heralde bende de olur.aman aslında çok da umrumda değil açıkcası.

herkese merhaba benim doğum mayısta olması lazım ama sezeryan olacağı için nisan 28 -yada 29 da olacak.bende kilo alamamaktan şikayetçiyim bulantılarım henüz kesilmedi 16 haftalık olduk.hiç bir şey yiyemiyorum içemiyorum kanda böbreklerle ilgili değerlerim çok düşük su içemediğim için. elevit kullanıyorum ama 2 kilo vermişim. yediklerim sadece makarna börek.süt içemiyorum.bakalım ne zamana kadar sürecek.

megulcüm sen de kendine dikat et. allah a emanet ol.. uzun süre olmasın bu "bi süre":) hadi sana iyi günler...

geçmiş olsun... inşallah kısa zamanda iyi olur herşey... sağlıcakla alırsın bebişini kucağına....a.s.

slm kızlar uzun zamandır giremiyorum benim internetimde sorun var.nasıl gidiyor.herkes umarım iyidir.benimde herşey yolunda gidiyor.bebeğim büyüdü gözle görülür şeklde.ama ben sanki bu aralar çok hızlı kilo almaya başladım.neyse işte yaramaz bişey yok.aman olmasın zaten.herkese sağlıklı günler diliyorum...

Ya arkadaşım sen nerelerdesin? Ben seni çok merak ettim Çok mesaj attım sana özeldende buradan da. Tabi ulaşabileceğim başka biyer yok malum:) Sıkıntı yaşadığın bellidi zaten sessizliğinden. Umarım hallolmuştur sorunlar. a.s.Kızın hayırlı ve sağlıklı olsun

Güzel hamişler selama.s. 2 gündür evde değildim annemlere gittim, kociş iş seyahatindeydi bizde kaçtık evden bebişle:) Baya olay olmuş, iyiki yoktum bide okuyup bende endişelenicektim sizler gibi, bebişte korkucaktı:)) Annemle e-bebek mağazasına gittik. Tavsiye ederim İstanbulda olanlara. İnanılmaz bi yer, herşey var. Araştırma yapıyoruz bizde malum mobilya eşya kıyafet, son aylarda zorlaşıcak herşey. Ama sanırım mobilyaları yaptırmak daha ekonomik olacak.
Bu arada ben fazla kilo almadım, dr.um çok titiz kilo konusunda kocamdakaydirigubbakcemile3 Aslında normalde ne yiyorsam aynı sadece düzenli yemek yemeye çalışıyorum ve de her yediğimi bebek için yararlı olanlardan seçiyorum. Vitamin konusunda da eleviti sadece 1 hafta içtim çünkü kabızlık yaptı dr. bıraktırdı. Demir ve folik asiti de zaten hamileleikten öncede içiyodum kan sorunumdan dolayı, şu anda da devam. Sizlerden farklı biz zymaflour içiyoruuuuzzz, 1 aydır günde 2 tane bebişin dişleri çürümesin diyeymişkaydirigubbakcemile2
Şu cinsiyete takılan kayınvalidelere de selam söyleyin benden!! Valla uyuz oluyorum Önemli olan sağlıkla kurtulmak sanki onlar gelin olmadı, kadın olmadı, doğurmadı.:CüvCüv:

kızlar bana geçenlerde aile hekimliği için sağlık ocağından bir ebe geldi.kaydımızı yaptı ve 5. aya girdiğim zaman sağlık ocağına gelip tetanoz aşısı yaptırmam için sıkı sıkı tembih edip gitti.. bu arada aklıma gelmişken bebeişler doğduğunda da aşılarını sağlık ocağında yaptırın.oaraya gelen aşılar çabuk tüketildiği için taze oluyormuş.bir çocuk dr unun tavsiyesiydi.bilginize...............

tuğçe hoşgeldin.özledik seni....

megul yeğenin hayırlı olsun.darısı bizlere....

ben sadece elevit içiyorum.demir hapı vermedi dr.28 kasımda kontrolüm var.zaman geçmiyor sanki....

merhabalar.inanamıyorum aynı durumdayız.hala bulantılarım devam ediyor.süt yok su yok.doğru dürüst yiyebildiğim hiçbişey yok.73 ten 63 e düştüm.geçen hafta serum verdiler bir kilo aldım.sanırım bazıları böyle oluyor.ben dua ediyorum bir an önce geçsin diye.beim de 18 . haftam anlamadım.artık 5 ayın bitmesini bekliyorum.halam 5 aydan sonra rahatlamaış.galiba ben de öyle olcam:uhm:

arkadaşlar ben geçen hafta cuma tetanoz aşımı oldum.Sağlık ocağından gelip çağırdılar. Doktoruma sordum.Artık çok steril şartlarda çalışıyoruz ama olabilirsin ileriki hayatında koruyucu olur dedi. Ben de yaptırdım.Yaptırılabilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…