selam hanımlar ben de aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyordum forumu ve üye olmaya karar verdim bende nasip olursa nisan annesi olucam 15 nisan da kızımın doğumu bakalım hayırlısı :) çok heyecalıyım ilk bebeğim daha.. Allah hepmizi kolay hamilelik ve doğum nasip etsin..
megul ve geda hoşbuldum teşekür ederim arkadaslar :) bide şey sorcaktım bu çatlaklar olusmasın die dr. bana bi jel tavsiye ettide almadım henüz fiyatıda baya bi var sigortada ödemiyor
Siz ne kullanıyorsunuz basladınız mı kullanmaya ?
kızlar umarım herkes iyidir uzun zamandır yoktum çok fazla sıkıntı yaşadım ama şimdi hamd olsun daha iyiyim az çok yazdıklarınızı okudum inşallah beni hatırlarsınız bu arada benimde inşallah kızım olacak.
herkese merhaba benim doğum mayısta olması lazım ama sezeryan olacağı için nisan 28 -yada 29 da olacak.bende kilo alamamaktan şikayetçiyim bulantılarım henüz kesilmedi 16 haftalık olduk.hiç bir şey yiyemiyorum içemiyorum kanda böbreklerle ilgili değerlerim çok düşük su içemediğim için. elevit kullanıyorum ama 2 kilo vermişim. yediklerim sadece makarna börek.süt içemiyorum.bakalım ne zamana kadar sürecek.
kızlar umarım herkes iyidir uzun zamandır yoktum çok fazla sıkıntı yaşadım ama şimdi hamd olsun daha iyiyim az çok yazdıklarınızı okudum inşallah beni hatırlarsınız bu arada benimde inşallah kızım olacak.
herkese merhaba benim doğum mayısta olması lazım ama sezeryan olacağı için nisan 28 -yada 29 da olacak.bende kilo alamamaktan şikayetçiyim bulantılarım henüz kesilmedi 16 haftalık olduk.hiç bir şey yiyemiyorum içemiyorum kanda böbreklerle ilgili değerlerim çok düşük su içemediğim için. elevit kullanıyorum ama 2 kilo vermişim. yediklerim sadece makarna börek.süt içemiyorum.bakalım ne zamana kadar sürecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?