2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın nisan anneleri
umarım herkes iiyidir
şöyle bi bakındım midesi hala bulanan arkdaşlar varmış geçecek kızlar az kaldı az daha dayanın

bebeğini hissedenler var mı aranızda ben uzandığımda yalnız dönüşlerini hissediyorum hatta göbeğimin üstünden görülüyora.s

günaydın nisnanneleri...............

buzprensesi ogluşun hayırlı olsun...
iyüksel allah kavuştursun
papatya hoşgeldin
tugçe8 allah bir daha aynı sıkıntıları yaşatmasın.....
mumamu gecmiş olsun canım

kızlar baglı oldugunuz saglık ocaklarına 20.haftaya kadar kayıt yaptırmanız gerekıyor

evet yeni bir hafta başı bugun cok zor kalktım yataktan yaaaaaaa

artık hersey zorlaşıyor yolda yürürken bile artık agırlıgını hissedıyordum öncedeb tek canlıymışım gibi hersee atlıyordum ama şimdilerde tamam artık

gel cuma gel...........................

offfffffffffff nihayet okumayı bitirdim. ne çok şey yazmışınız geveze anneler. çocuklarınızda sizin gibi geveze olursanız yandınız. (şaka şaka kıskandımda ondan böyle diyom)

hepinize günaydın. a.s.

:1hug: umarım artık düzelmişsindir iyüksel. cadı kaynanıda boşver. kız erkeğimi olurmuş evladın. can candır.

canım ya, benim oğlanda beni mahvediyo. sinir küpüne döndüm. okumakta d çok zorluk çekiyo. ay patlıyom sabredemiyom.

bende kullanmıyom hiç. geçenlerde vitamin yazmıştı doktor almadım son gittiğimde kullanıyomusun dedi bende yok dedim. oda kullansan iyi olur dedi .

günaydn kızlar...annemler İzmire geri döndü ay ağlaya ağlaya helak oldumsenağlama....offf çok duygusal oldum ya... ne olacak böyle 9 ay....ev bomboş geldi..Allahın izniyle 5 ay sonra dolacak inşallah evim...
:1hug:

hoş geldin canım sende

megul ve muamma sizlerede geçmiş olsun. megul sana çok üzülüyom ben ya . hala düzelmedinmi sen güzelim. inşallah en kısa zamanda kilo almaya başlarsın.

bu arada bende iki kılo almışım. benim bünyem böyle hamillekte fazla alamıyom. hayırlısı artık.

Arkadaşlar bir sorum vardı benim.Üçlü teste giderken açmı olmak gerekiyo ben yarın gidicemde.Doktorum önce gerek yok demişti değerlerim çok düşük çıkmıştı.Tabi benim cinsiyet merakım yüzünden farklı üç doktora daha gitmiştim geçen hafta üçüde test istedi enson kendi doktoruma gittim oda test yapalım dedi eh artık yaptırayım dedim ayıp olacak yani.Aslında bence hiç gerek yok tabi.Şimdide aklıma takıldı sormamışım açmı olcam tokmu inşallah toktur dayanamam bir iki saat açlığa :)

banada farketmez dediler ben 2 -3 lokma yiyip öle gıttım

tahlılerını nerde yaptıracksan orayı arayıp ögrenebilrisin cnm

Teşekkür ederim arkadaşlar.Test sonuçlarını gösterirken tekrar bakalım demişti doktorum umarım bu kez kesin görürüz kızımı yada oğlumu.İnsan nede olsa kesin olarak bilmek istiyo.Dün bi arkadaşımı gördüm bir kızı vardı oğlu oldu geçen ağustos ayında onada da öyle olmuş.önce erkek demişler 6.7. ayına %80 kız demişler.Bende herşeyini sarı ve yeşil almıştım oğlumun diyo.Hayırlısı artık.

günaydın nisanın güzel anneleri.umarım hepiniz iyisinizdir.bebeşimin tekmelerini artık hissediyorum.çok güzel bir duygu,içinde birşeylerin kıpırdadığını duymak.18 hafta 5 günlük oldu bebeşim.arkadaşlar bu tickerleri nasıl ekranda gösteriyorsunuz.bi türlü yapamadım.

günaydın kızlar nasılsınız bu gün,
kendimi şişmiş gibi hissediyom ama kilom aynı napacam ben piikoljim bozuldu iyice valla kilo almayacağım varsada alacam bu gidişle.....................:1no2::1no2:

Günaydın güzel nisan anneleri ve bebişleri.Umarım herkes iyidir.
selinay sen de benim gibi taktın kilo işine di mi. tabi biz biliyoruz bunlar ikinci bebek ve mesela benim bünyem almaya müsait ama ne yazıkki doğumdan sonra öyle hop diye verebilen bi yapım yok.1 sene emzirdiğim halde kilolarımda bi azalma olmamıştı.çok sıkı diyet yapmam gerekmişti vermek için.oyüzden bende çok korkuyorum kilo almaktan ama ne yazıkki alıyorum.iştahım hep açık.

hoşgeldiniz...........

benımde uykum var ve başım agrıyor

hep bi şeyler yiyesim var
bende kesin bu ay kilo almışımdır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…