günaydın arkadaşlar...ben de bugun anlamsız bir hüzün var..ay bir moralim bozukki ağlasam ağlayacam ama belirli bir nedeni yok....:a015:
ebrar sen ne kadar şanslısın benim kayınvalideme kız olacakmış nasipse dedik" eeh ne yapalım hayırlısı dediydi" bir de bir kere senin kızın olacak dediklerinde "Alah korusun" demişti...ama hiç umursamıyorum artık yavrum sağlıklı olsun kız erkek farketmez.....Allah hayırlı evlat versin ...
canım bende öyleyim sinirden ağlıyorum bazen bide oğlum var ilkokul 1. sınıfta düşün artık halimi inşallah geçer bir an önce doğumdan sonra böle olmam inşallah,lohusalık sendromu yaşamam yani allah yardımcımız olsun.........
kızlar ben hiç ilaç kullanmıyorum daha doğrusu kullanıyordum düşük tehlikesi için ama daha sonra bıraktım şimdi ise sizin bahsettiğiniz ilaçların adını bile duymadım 20 haftadamı kullanılıyor sizin bahsettiğiniz ilaçlar ?? ya kusura bakmayın ilk bebiş olunca hiç bişey bilmiyorsun :1no2:
:1hug:günaydn kızlar...annemler İzmire geri döndü ay ağlaya ağlaya helak oldumsenağlama....offf çok duygusal oldum ya... ne olacak böyle 9 ay....ev bomboş geldi..Allahın izniyle 5 ay sonra dolacak inşallah evim...
selam hanımlar ben de aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyordum forumu ve üye olmaya karar verdim bende nasip olursa nisan annesi olucam 15 nisan da kızımın doğumu bakalım hayırlısı :) çok heyecalıyım ilk bebeğim daha.. Allah hepmizi kolay hamilelik ve doğum nasip etsin..
günaydın kızlar nasılsınız bu gün,
kendimi şişmiş gibi hissediyom ama kilom aynı napacam ben piikoljim bozuldu iyice valla kilo almayacağım varsada alacam bu gidişle.....................:1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?