- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
şemşamer nasıl yapıcamı bulamadım ben.cumartesi baktım ama olmadı.
megul benim kaşıntım var ama öyle kolda bacakta falan değil . yani göbeğim kaşınıyo.
ama bi arkadaşım vardı oda hamileyken senin deddiğin gibi bütün vücudunu kaşımaktan yara etmişti.sonra doktoru bi ilaç vermişti de anca öyle rahat etmişti kaşıntısını biraz alıyodu ilaç ama doğuma kadar kaşındı. umarım seninki öyle bişey değildir ama bence en kısa zamanda doktoruna danış.
günaydın arkadaşlarım.benim bi sorum var hepinize .aranızda kaşıntısı olan var mı?benim kollarım bacaklarım sırtım karnım heryerim çok kötü kaşınıyo.kollarım kaşınmaktan çizik çizk oldo.eşim diyor ki biri seni bu halde görse beni hapse atarlar.sen bu kadına ne yaptın diye diyo:1shok:.durum o kadar kötü yani.nemlendirici çatlak kremi falan kullanıyorum ama nafile.bi önerisi olan var mıfisfisfis
günaydın tatlılar anca gelebildim öğlen oldu
benimde acayip kaşınıyo her yerim ya heralde kilo alınca geriliyor ondan
arkadaşlar size bişey sorucam ya şimdi 2 hafta önce ben 15 haftalık hamileydim şu an 17 içindeyim 15 haftalıkken doktorum 3 hafta sonra gel demişti 3lü testte yapılcaktı bana ama ben bir hafta sonra gidince benim 18.haftam bitiyo 3lü test 18.haftaya kadar yapılıyor aklım karıştı ya çok geç değilmi 18.hafta sonu ben bu hafta içi gideyim değilmi doktora sizece siz ne diyorsunuz aklım çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?