2009 Nisan Anneleri buraya

yandık bacım yandık bide ben içiyom demir haplarını valla hehehe

günaydın arkadaşlarım.benim bi sorum var hepinize .aranızda kaşıntısı olan var mı?benim kollarım bacaklarım sırtım karnım heryerim çok kötü kaşınıyo.kollarım kaşınmaktan çizik çizk oldo.eşim diyor ki biri seni bu halde görse beni hapse atarlar.sen bu kadına ne yaptın diye diyo:1shok:.durum o kadar kötü yani.nemlendirici çatlak kremi falan kullanıyorum ama nafile.bi önerisi olan var mıfisfisfis

şemşamer nasıl yapıcamı bulamadım ben.cumartesi baktım ama olmadı.

canım kontrol panelinde ayarlar özellikler başlığına gir.

seçenekleri düzenleyi tıkla .alt tarafta özel mesaj sistemimim aktif yap var onu işartele. ok.
bütün arakdaşlar bunu yapsın.

megul benim kaşıntım var ama öyle kolda bacakta falan değil . yani göbeğim kaşınıyo.
ama bi arkadaşım vardı oda hamileyken senin deddiğin gibi bütün vücudunu kaşımaktan yara etmişti.sonra doktoru bi ilaç vermişti de anca öyle rahat etmişti kaşıntısını biraz alıyodu ilaç ama doğuma kadar kaşındı. umarım seninki öyle bişey değildir ama bence en kısa zamanda doktoruna danış.

teşekkürle canım.bu ay doktoru değiştirdik.yenisiyle randevum 29 unda.ben de şimdi ikisini de arayamıyorum.internette bazı şeyler okudum.kafam karışt.kimisi tehlikeli diyo kimisi normal diyo anlamadım.karaciğer kaynaklı olursa tehlikeliymiş falan.canım sıkıldı ya.:çok üzgünüm:

megul bende şimdi arkadaşımla konuştum ona ozaman doktoru çok stres yaptığı için sıkıntıdan olduğunu söylemiş kurdeşen dökmek denir buna demiş. sende çok kafana takıyosan herşeyi o yüzden olmuş olabilir biraz rahat olmaya çalış.

Canım benimde oldu kaşıntım göğüs bölgemde. Cildiyeye gittim.Krem verdi. Baya aldı kaşıntısını.Şimdi çok az var kaşıntı..

olabilir dozkan.stres ben de tavan yaptı.evdeyim sürekli hiçbiyere çıktığım da yok.iyce kurup kurup yiyorum kendimi.inşallah başka bişey değildir.
glnm benim göğüs karın kol bacak heryerde.eşim artık kollarını bağlıcam diyor.

al bendende o kadar megul bende evden çıkmayınca kurup kurup duruyorum ama benim sadece kollarımda başka bir yerimde yok annemde stres yapınca kolları kaşınırdı dr.gitti sinir uçları zayıflamış dedi bir krem verdi bende görünür bişey olmayınca üstünde durmuyorum ama sıkılmanın etkisi çok arkadaşım sıkma canını ama istersen bir cildiyeciye görün

Kızlar bendede var kaşıntı ama sadece göğüslerimde ve karnımın yan taraflarında sanırım deri genişlediği için oluyodur.

günaydın tatlılar anca gelebildim öğlen oldu
benimde acayip kaşınıyo her yerim ya heralde kilo alınca geriliyor ondan
arkadaşlar size bişey sorucam ya şimdi 2 hafta önce ben 15 haftalık hamileydim şu an 17 içindeyim 15 haftalıkken doktorum 3 hafta sonra gel demişti 3lü testte yapılcaktı bana ama ben bir hafta sonra gidince benim 18.haftam bitiyo 3lü test 18.haftaya kadar yapılıyor aklım karıştı ya çok geç değilmi 18.hafta sonu ben bu hafta içi gideyim değilmi doktora sizece siz ne diyorsunuz aklım çok karıştı

Herkese güneydın...
bende kaşınıyorum ama benimde yalnızca göbek ve göğüsler..Cumartesi günü göğüslerimin ucu öyle çok kaşındıki ölüyordum.Zaten doğru düzgün kaşınıcak biyerde değil.Birde hassaslaştığı için dokununca bile ağrıyor öylece durdum artık:)
Bursasu bende 18+3 ken yaptırdım 3 lü testimi biçok yerdede 20. haftaya kadar yazıyo zaten..Ama bilirkişi değilim tabii..Benim doktorumda 18+3 te yaptı ama bilgin olsun:)

bursasu benim doktorda 20. haftaya kadar yapıyoruz demişti 3'lü test için daha zamanın var. bende yaptırmadım randevum yarın.:CüvCüv:

ay kendime ticker yaptım teknoloji özürlü ben vallahi yaptım hatta resim olayını abartmışım kıh kıh kıh çok hoşuma gitti,ahh ahh şimdi bir kahveyle kutlamak vardı ama neyseeee :)

Kızlar benim kaşıntıda yüzümde, çenemde daha doğrusu. Sağ ve sol tarafı Psikolojikte yapıyo olabiliriz Karnı ve gögsü kaşınanlar kaşımayın, gerildiği için kaşınırmış nemli tutmaya çalışın ve her kaşıyışınızda tırnak izleriniz kalırmış sonra çatlak olarak size hatıra:))) Banada bi hamiş arkadaşım söylemişti. Karnını kaşıma sakın iz kalır demişti korkumdan el bile sürmüyorum bebişi sevmek hariççç

arkadaşlar bugün çok kötüyüm..kasıklarımda şiddetli bi ağrı var ama sanki gaz sancısı gibi bi ağrı bu.Hani gaz sancısı olurda vucudunu dik tutamazsın öyle gibi...Ama korktum işte..Acaba önemli bişey olabilir mi?Yoksa gaz sancısı olabilir mi acaba 20. haftada..Çokta korktum ama doktora gitme imkanım yok suan işyerindeyim ve cıkamıcamm...UFF umarım kötü bişey değildir?Sizce nedeni ne olabilir??

bursasu canım bence git 3 lü test için 18. haftaya kadar daha net belli oluyo diye biliyorum..
evet kızlar özellikle göğüs ve karnınızı kaşımayın çok yırtılırsınız kaşınınca hemen bebeyağı fln kullanın....
evet glnm bende benzettim sen söleyince öslemi o kıza..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…