2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın vetünaydın tüm büyülü bahceleerrrrr

anca okuyup size yetisebildim birde malum pzt hafta ilk günn cok iş vardııı

neyse kasıntılar göbek, gögüs için tekrar söylüyorum ZEYTİNYAGI ,
diğer bölgeler için megulcum hiç arastırmadım ama bı soralımm, büyük ihtimal stres ve kafa yormanızdan ama kasımayın kasıdıkca artar bazen benim sol kolum kasınıyorr, hemen kendime bir iş bulup unutmaya calısıyordum, sonra geciyorrr:::))))

buarada benim bebiş kıpır kıpırr olduuu
hep benimle beraber sanki artıkkk:::)))
süper bir duyguuu, darısı basınızaaa::)))
dısardan da hissediliyorrr, kardesim teyzesi yanii elleyip elleyip aglıyorr::)))

saglıcakla kalın

8 nisan canım dikkat et kendinee

1 bardak rezene cayı iç istersen gazın varsa cıkar daha rahat edersinnn

yeni gelen arkadasların hepsineee HOSGELDINNNNNNNIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
SEFALAR GETİRDİNİZZZ, MUTLULUK GETİRDİNİZZZZZZ

SAGLICAKLA KALINNNNN

diyorum::)))

canım geçmiş olsun.benim kardeşim de 7. ay da falan çok şiddetli ağrı yaşamış.hatta doğuruyorum falan sanmış.akşama kadar sürdü diyor.ertesi gün geçmiş.dün de benim sok kasığımda ağrı oldu.ben yattım sürekli şimdi iyim.ben ce izin alablirsen eve git ve dinlen.uzanınca rahatlıyo insan.gaz sancısıysa soda içsen acaba faydası olur mu?

arkadaşlar bi arkadaşım söyledi.hamilelik boyunca hergün 312 tane Allah'ın ER-RAKİB İSMİNİ ÇEKERSEK HAMİLELİĞİMİZ RAHAT GEÇERMİŞ VE DOĞUM KOLAY OLURMUŞ.BEN HASTANEDEN ÇIKTIM ÇIKALI ÇEKİYORUM.tabii inanç meselesi ama beni rahatlatıyor.

Merhabaaa
Ay bitti sonunda tüm 1 haftayı okudum okudum okudum. Bittiğine inanamadım bile. Ben izinden döndüm. İşe dönmek zor ama evde de sıkılıyor insan. Hangisi daha iyi bilemedim.

ahh ahh işte olan evde evde olan işte olmak istiyor inanın,ben evdeyim sıkılıyorum bizim kendi işimiz olduğu halde sürekli oturuyorum diye istemiyor eşim haftada 2 en fazla 3 gidiyorum ama evde kendimi dinlemektende çok sıkıldımmmmm,akrabamda yok burada arkadaşımda allahtanki site ve sizler varsınız 2 laf edebiliyorum,hayır adamıda didikliyorum rahat vermiyorumki vallahi ben sıkıldım sürekli bişeyler söyleyip sinir olmaktan ben en iyisi kalkayımda birde toz alayım barii

çalışınca zaman akıp gidiyo.insanın kendini dinlemeye fırsatı olmuyor.ama hamilelik de gerçekten zor bi süreçmiş.evde dinlenmek çok iyi geliyor.karar vermesi zor.ama iyki burası var.kafam dağılıyor burda.bugün de istanbul güneşli.tam gezme havası .ama eşim benim yalnız dışarı çıkmamı istemiyor.bi kaç kere tansiyonum düştü korktu zavallı kocacım.Şeniz

evet canım sana katılıyorum. hamilelikte en iyisi evde olmak. ama şartlar müsait değil ne yazık ki.

eşinde haklı megulcüm. işten arkadaşın felan yokmu. çıksaydın öğlen arası.

aman bende kızılaya gitemek istiyom megulcüm, lohusa gecelik sabahlığı fln almam lazım, benim kocişte korkuyo yalnız gitme diyo havalarda soğuyo iyice ağırlaşmadan alışveriş yapmak istiyorum............

papatya hoşgeldin canım. allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah.
megul kaşıntılarının kaynağı içerden gelebilir. yani muhtemelen yediğin birşey dokunuyordur. mutlaka doktora görün derim.
:1hug:

didemcim teşekkür ederim canım..Az önce annemi aramıştım oda söyledi rezene çayı bulabilirsen iç diye ama ben şu anda organizedeyim.İşyerindeyim alma imkanım yok aam akşam eve gittiğimde hala geçmemiş olursa o zaman içerim artık..teşekkürler:)

hamilelikte çalışmak çok zor oluyo insan ne kendine ne evine zaman ayırabiliyo çünkü sürekkli yorgun olarak geziniyorsun
bende bebişimi çok özledim ya çok merak ediyorum
8 nisan2009 geçmiş olsun cnm

evet canım sana katılıyorum. hamilelikte en iyisi evde olmak. ama şartlar müsait değil ne yazık ki.

eşinde haklı megulcüm. işten arkadaşın felan yokmu. çıksaydın öğlen arası.

arkadaşlar saat 4 gibi çıkıyor canım.haliyle eve gidip yemek falanla uğraşırlar.bir de evlerimiz dağınık araları baya var.işte ben de böyle oturuyorum

selinay yalnız çıkma canım ya.geçen gün ben nerdeyse düşüyordum .zor kurtardım kendimi. evet kocişler haklı gerçektende.hafta sonu eşlerimizle takılacağız artık:1rolleyes:

valla öle yapıyoz ztn haftasonları geziyoruz artık megulcüm...

glnm hamile kıyafeti alacaktın aldınmı canım.................

benimde baş agrılarım ve tansiyon düşüklüklerim oldu allahım kolaylık versin hepimize..............

amni hani eskiler hamilelik için kurtulmana kaç ay kaldı diye soruyor hiç duydunuz mu?benim canım babannem hep soruyor bana.şimdi neden kurtulmak diyor anlıyorum.cidden sıkıntılı bi süreçmiş.ama olsun bebişlerimizin canı sağolsun.onlar için herşeye katlanmaya değer.:CüvCüv::teytey:

a.s.selam arkadaşlar inşallah herkes iyidir.. okuduum kadarıyla asayiş berkemal;
8nisan dışında... geçmiş olsun dikkat et kendine nisancım....
megül kaşıntı demişsin inşallah kısa zamanda geçer kaşımamaya çalış artık.
benim de saçlarım çok dökülüyo sizin de öyle mi kızlar.
urlacım sağlık ocağına kayıt demişsin ne kaydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…