2009 Nisan Anneleri buraya

selam arkadaşlar...okuduğum kadarıyla hepiniz iyisiniz:dance:
8 nisan benim de ara ara aynı senin tarif ettiğin gibi ağrım oluyor...ve genellikle gaz sancısı... rezene bence iyi bir çözüm..

Ay kızlar ben sabah karşı bir kabus gördüm evlerden dışarı...Allahım kimselere yaşatmasın..rüyamda sözim ona tuvalete kalklmışım bir farkediyorum kan gelmiş önce az sonra artıyor..eşimi bağırarark çağırıyorum "kalk bebeğimi kaybediyorum "diye bağıryorum bağırıyorum duyuramıyorum ve o kadar gerçektiki kendime gelemedim halen...İnanın o kadar korktum ki..... ALLAHIM sen bizi ve yavrularımızı koru

CANIM KENDİ DOKTORUMLA YAZIŞMAM

Subject: ÜÇLÜ TEST

Mine Hanım Merhaba;
Ben bugün 15 haftalık oldum. muayeneye ne zaman gelim . ?

üçlü test için hangi hafta daha uygundur acaba?
(16. haftamı ;17. haftamı )
-------------------------------------------------

Merhaba;
3lü test ;
16-20 haftalar arası herhangibir zaman olabilir. Selamlar

bende diyorum herkes neden sessiz:) Sizi gidiii yaramaz hamişler burada konuşmuyosunuz özel ortamlarda konuşuyosunuz anlaşıldı, toplantılar falankaydirigubbakcemile2

siz toplantı yapın ve beni çağırmayın heee....

dur ben siteye gene yazılmayacak şeyleri yazımda kapatım ..... :)))))

hihoyyyt Allah seniiiiii:roflol: ne komik bişisin yaaa... kapatma artık ben bi de buraa geldim...

kızlar yarın 20 haftalık oluyorum nasıl gecti anlamadım valla ilkimde günler gecmezdi ama bunda ali sami var diye akşam nası oluyor anlamıyorum
bide sanırım oğlumun oynaması için size şikayet etmem gerekiyormuş 3 4 gündür hiç durmuyor cok tatlı devanlı elimi karnıma götüresim var
İŞTE HAMİLELİĞİM EN SEVDİĞİM YÖNÜ BU

eysan aynen zaman çabuk geçiyor 4 haftalıkken öğrendiğim günü dün gibi hatırlıyorum inşallah bende en kısa zamanda bebeğimi hissedebilirim

ii aksamlar kızlarrrr

sizinle konusmasamda yazdıklarınızı okuyorum

tüm iletişim hatlarım sabahtan aksama kadar acık, iş nedeniyle internetten kopamıyorum ama masa basında da 2 saat falan oturuyorum, o zamanda da malum buraları okuyup yazıyorum....

aksam eve giderken bilgisayarı kapıtırken tüm gelen msj okuyorum, yani ne yapıyorsunuz haberim varrr
ama merak etmeyin oadama kimse girmez okumazlar yaniii:::::)))

kızlar ped kullanmayın cok tehlikeli
kim yazdı hatırlamıyorum hepten niclerde kafam karıstı zaten::))) ama ped üstüne pamuklu bez mükemmel cözümm olması gereken de o

pedler kimyasal ve naylon sıkıntı yaratır:::)))

8 nisan2009 geçmiş olsun canım. benim de çok sık oluyor o tip sancılarım genelde gaz ve rahmin büyümesinden kaynaklanıyor. iş ortamında sürekli lavaboya da gidemezsin tabi. gaz çok sıkıştırır yaşadığım içi biliyorum. çıkar bakalım nasıl olacak.
arkadaşlar kaşıntılar saç dökülmeleri genelde vücudumuzdaki hormon değişikliklerinden kaynaklanıyor. demir eksikliği de bir etken. vitamin ve demirlerinizi gerektii gibi alırsak saç dökülmesi durabilir. ama kaşıntı için genellikle krem formunda ilaç veriliyor.
3lü testimi ben de 17+ 5 te yaptırdım. ama 16- 20 arası diye biliyorum ben de.
kızlar bişey sorucam. özelden sohbet nasıl oluyor. aydınlatabilirmisiniz beni?

aynı sekilde bebiş olunca onunda bezle temas etmemesi lazımmm

neyse bu konu için erken daha sonra tekrar konusuruz insallahhh

kocamn öpüyorummm
saglıcakla kalınn

kızlar benim gibi kasık ağrısını çeken var mı hala . ilk aylarda rahim genişliyordu tamam da hala devam etmesi normal mi adet sancısı gibi hafif hafif ağrıyor . bir de iş yerinde devamlı bacak bacak üzerine atarak oturuyoruym bunun bi sakıncası var mı bebişe kızlar emin değilim ama dün benim bebişimin hareketini hissettim sanırım sanki köpük gibi karnımda bişe foku fokur etti. ay nasıl anlatışır ki sizce bebeişmiydi kızlar bu ay şimdi yine oluyor. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kimse yok herhalde neyse ben de çıkıyorum mesayim doldu çok şükür. pazartesi sendromunu atlattık . herkese iyi akşamlar bu arada ben 4,5 aylık olmuşum 18 hafta olmuş hamilelik maceram aslında başlarda zaman hiç geçmiyor gibi geliyordu ama şimdi bakınca aslında çok çabuk geçiyor gün gelicek bebeişlerimizi kucağımıza alıcaz hayılrlısıyla. rabbim hepimize kolay doğum sağlıklı bebek nasip etsin inşallahh. :asigim:

canım dediğin ağrılar bende de zaman zaman devam ediyor. normal sanırım.ben de bir kaç haftadır hissediyorum hareketlerini. minik pıt pıt lar şeklinde çok güzel bir duygu değil mi? Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

eyşan babası ana kucağı almış ,inanki daha hiç bişe almadım, kayınvalidem kıyafet almış bir sürü hep chicodan fln beğenmeseydim alırdım ama çok güseller,annemde beşiğini fln alacak park yatak düşünüyorum ztn bu bebişte masraf etmiycem yani heheh. hem oğluşuma ihanet edemem şimdi öle düşünüyorum nedense doğmadan bişe alamıyorum oğlum 7 yaşında biliyosun şimdiden bişeler alıp gözüne sokmak istemiyorum ............

günaydınnnn herkeseeee

gece cok gec yattım 1 de bana göre mucize cünkü en gec 10 da uyurdummm

simdi de nasıl uyanacam bakalımmm

kocaman öpüyorum siziiii
saglıcakla kalın

günaydıııııııınnnnnnn!!!!
bugün yağmur var bizim buralarda:)
çok severim böyle havaları kahvem ve ben dışarda güzel yağmur...veee taa içimde minik bir adam:)
nasıl çalışılır ya bugün..
kıyafetlerim hala oluyor üzerime bugün kışlık kısa montumu giydim biraz düğmeler zorlasada sorun yok..bu gidişle hiç hamile kıyafeti giyemicem gibi geliyo..
herkeze mutlu günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…