selam arkadaşlar...okuduğum kadarıyla hepiniz iyisiniz:dance:
8 nisan benim de ara ara aynı senin tarif ettiğin gibi ağrım oluyor...ve genellikle gaz sancısı... rezene bence iyi bir çözüm..
Ay kızlar ben sabah karşı bir kabus gördüm evlerden dışarı...Allahım kimselere yaşatmasın..rüyamda sözim ona tuvalete kalklmışım bir farkediyorum kan gelmiş önce az sonra artıyor..eşimi bağırarark çağırıyorum "kalk bebeğimi kaybediyorum "diye bağıryorum bağırıyorum duyuramıyorum ve o kadar gerçektiki kendime gelemedim halen...İnanın o kadar korktum ki..... ALLAHIM sen bizi ve yavrularımızı koru
günaydıııııııınnnnnnn!!!!
bugün yağmur var bizim buralarda:)
çok severim böyle havaları kahvem ve ben dışarda güzel yağmur...veee taa içimde minik bir adam:)
nasıl çalışılır ya bugün..
kıyafetlerim hala oluyor üzerime bugün kışlık kısa montumu giydim biraz düğmeler zorlasada sorun yok..bu gidişle hiç hamile kıyafeti giyemicem gibi geliyo..
herkeze mutlu günler...
günaydın arkadaşlar.
burda da aynı hava var ama beni boğuyor bu havalar.
iyüksel geçmiş olsun canım. allah o acıları yaşatmasın.
aliye83 özel mesaj sistemin kapalı. kontrol panelinde ayarlarbölümünde seçenekleri tıkla ve özel mesaj sistemini aktif hale getir.
urla ne güsel uyu valla canım...........
yok aliyecim bi başlayınca geçmiyor canım oğlumdada böyle olmuştu ama onda yaz günüydü,şimdi kalkıyorum tv izleyim diye donuyorum gece bu kış zor geçecek bana bu gidişle.............
arkadaşlar selam benim bebiş kıpır kıpır hiç durmuyo biraz daha büüyünce nolucak merak ediyorum:)
cicekcicek bu arada bizim günlerimiz aynıymış yeni farkettim.senin ilk bebek miydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?