2009 Nisan Anneleri buraya

allahım bir daha yaşatmasın saglıkla doguralım inşallah

günaydın hamişer

geda evet canı saglık ocagına başvuruyorsun baglı oldugun saglık ocagına kaydını yaptırıyorsun
20.haftadan sonra senicagırıyor ordada sanırım kalp atışlarını falan duyucaz

günaydın güzel anneler
bugün ilk defa erken kalktım. güne erken başladım ben de. kızlar ben gece uyuyamyorum.sabah ta uyanamıyorum.tembel oldum evde kaldığımdan beri

günaydın arkadaşlar.

burda da aynı hava var ama beni boğuyor bu havalar.

iyüksel geçmiş olsun canım. allah o acıları yaşatmasın.

aliye83 özel mesaj sistemin kapalı. kontrol panelinde ayarlarbölümünde seçenekleri tıkla ve özel mesaj sistemini aktif hale getir.

evet hamişler burdada hava yagmurlu

ben dün saat 4 de yattım 7 de kalktım 10 yattım sabah 7de kalktım uyudum hep yani

günaydın kızlar nasılsınız bu gün gece yine uyuyamadım dolandım durdum evde yaa ben uymak istiyorum ama zaten bebiş doğunca uyuyamıycaz.......................

çok teşekkür ederim canım dün akşam yapmaya çalıştım ama özel mesaj seçeneğini görememiştim. şimdi yaptım.bana da gönderebilirsiniz msn lerinizi.

selinay aynı ben de senin gibiyim 2 gecedir 4 e kadar uyuyamadım. yattığımda en az 1 saat dönüyorum yatakta. ben de sabah tembellik yapıyorum. ama senin küçük çocuğun var tabi. inşallah geçer canım. gerçekten sinir bozucu bişey çünkü

urla ne güsel uyu valla canım...........
yok aliyecim bi başlayınca geçmiyor canım oğlumdada böyle olmuştu ama onda yaz günüydü,şimdi kalkıyorum tv izleyim diye donuyorum gece bu kış zor geçecek bana bu gidişle.............

yandık o zaman desene:) hadi ben sabah uyuyorum ama gece uyuyamamak kötü oluyo yine de. canım bi de benim için gece uykusuzluğuna alıştırma olur ama. senin öyle değil tabi. zor valla. Allah kolaylık versin

arkadaşlar selam benim bebiş kıpır kıpır hiç durmuyo biraz daha büüyünce nolucak merak ediyorum:)

çok güzel bişey böyle kıpır kıpır hissetmek di mi. benimkide bu hafta baya hareketlendi daha doğrusu ben hissetmeye başladım.şimdi bişey yesem elim karnımda bekliyorum hareketlerini.hihoyyyt

bende hissedemedim daha ya ara ara ufaklık kasıklarıma sancı yapıyoda anlıyom sağ salim oldunu yoksa bi bulantı devam ediyo anlamıcam bişi valla ne tembel benim ufaklık ya yan gelip yatıyo hep herhalde:))

günaydın günaydın günaydın kızlar nasılsınız ben çookkkk mutluyum allah izin veririse bebişimi görmeye gideceğim birasdan kendinize iyi bakın bebişlerede tabiki :=)

glnm_kvrck ,ssengun bence sizde yakında hissedersiniz sanırım ikinizin de ilk bebekleri. ilk bebeklerde biraz daha geç hissedilmesi normal. hissedince daha bi iyi anlıyo insan içinde bir mucize taşıdığını.

cicekcicek bu arada bizim günlerimiz aynıymış yeni farkettim.senin ilk bebek miydi.

evet ilk bebek ve biraz yaramaz bi bebek sanırım 2 haftadır hissediorum ama bu hafta tekmeleri havada uçuşuo:) belki aynı gün doğum yaparız çok heyecanlı Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sağ salim inşallah

şengün benımde aynı canım bende arada midem bulanıyor halsizligim var
bende korkuyorum daha kıpırdamadı ya

cicekcicek benimki ikinci ve ilki sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak sanırım normalden bir hafta erken alırlar doğuma. Umarım seninki normal doğum olur.bu arada cinsiyeti belli mi bebişinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…