2009 Nisan Anneleri buraya

yaaa ama korkuyorum da doktora gitmeye hep böle oluyor doktora giderken allah sağlıkla doğmasını nasip eder inşallah hepimize offfff ölüyorum heyecandan bu kadar olacağını hamile kalmadan önce bilmezdim :=))))))

Herkese merhaba...
Bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz.benim bebeğim bebni üzüyo bu konuda ..yarın 20 haftam doluyo ve hiç hissedemedim henüz
bu arada bende inşallah yarın doktora gidicem..heycanlıım çokkk.umarım herşey yolundadır.ve umarım bende bian önce hissederim bebeğimin hareketlerini...

kızlar ben kaçtım dualarınızla ...inşallah sağlıklıdır bebişim bu arada akşama cinsiyetini hepinizle paylaşacağım tabi belli olduysa :=)))

yaaa ama korkuyorum da doktora gitmeye hep böle oluyor doktora giderken allah sağlıkla doğmasını nasip eder inşallah hepimize offfff ölüyorum heyecandan bu kadar olacağını hamile kalmadan önce bilmezdim :=))))))

benimde öyle güya ikinci daha tecrübeli ve rahat olmam lazım ama nerdeee bende gidene kadar bir heyecan bir heyecan ama sanırım 8 sene ara verince unutuyo insan. :Saruboceq:

cicekcicek benimki ikinci ve ilki sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak sanırım normalden bir hafta erken alırlar doğuma. Umarım seninki normal doğum olur.bu arada cinsiyeti belli mi bebişinin.

oğlumuz olucak inşallah ama normal doğum olamiicak sanırım çünkü rahmim tersmiş doktor ööle dedi sezeryanı aynı gün yaparlarsa çok komik olur:)

arkadaslar bı yardım ede bılırmısınız 3lu testım sonucu 352 cıkdı dr bana amniyosentez onerdı 3 tes sonucunuz sızlerde kac cıkdı

cicek cicek bende bugün öğreneceğim inşallah cinsiyetini bebeğimin. belki doktor sezeryan içinde tarih önerir bellimi olur. umarım sağ salim alırız kucağımıza ben epidural sezeryan istiyorum bakalım noolacak.

merhabalar arkadaşlar.henüz açtım bilgisayarı.herkes iyi sevindim.doktora gidecekler ne güzel mutlu gününüz bugün.ben de randevumu bi hafta öne çektim.artık bu kaşıntılar çok rahatsız etmeye başladı.belki doktor losyon falan verir rahatlarım.
ben de bebeğimi hissediyorum artık ama öyle çok yoğun değil.akşamları yatardurumdayken oluyor daha çok.minik kırpıklar gibi bi tuhaf.ama esas 20. haftadan sonra hissedecekmişiz.daha benim 3 hafat falan var.nasıl geçer bilmiyorum .

papatya1982 ben yaptırmadım daha üçlü test. ama sakın kendini üzme amniyosentezde hep temiz çıktı haberlerini alıyoruz arkadaşların.umarım en yakın zamanda iyi haberini alırız senin de.

benim geçen ay bi arkadaşım epidural sezeryanla doum yaptı ameliyattan sonra gülüyodu hiç ağrısı olmadı bende ondan görüp epidurale karar verdim mucize gibi bişey. sen heyecanlısındır şimdi cinsiyetini öğreneceğin için:)

KIZLAR HERKESE MERHABA;
papatya1982 canım kendine sakın sıkıntı yapma ; amniyosentezde umarım bişey çıkmıcak.
sende sıkıntı yaptığınla kalacan . bu yüzden o güzeller güzeli bebişini üzme

oğlumuz olucak inşallah ama normal doğum olamiicak sanırım çünkü rahmim tersmiş doktor ööle dedi sezeryanı aynı gün yaparlarsa çok komik olur:)

cicekcicek oğluşun hayırlı olsun ilk önce cnm. ya rahim ters diye bahsetmişsin benimde doktorum ilk gitiiğimden beri rahmin ters deyip duruyo yani bendemi sezeryan olmak zorunda kalıcam inanamıyorum:1shok:

ben testi başka bi yerde tekrarlatmanı tavsiye ederim canım benimde ilk bebişte öyle çıktı başka yerde normal çıktı sonuç yaptırmadım amniyosentez fln...................

cicekcicek oğluşun hayırlı olsun ilk önce cnm. ya rahim ters diye bahsetmişsin benimde doktorum ilk gitiiğimden beri rahmin ters deyip duruyo yani bendemi sezeryan olmak zorunda kalıcam inanamıyorum:1shok:

sanırım öyle güzelim çünkü bana normal doğum sorun yaratabilir sende dedi. belki o zamana söylememiştir sen gittiğinde bi sor bakalım doktoruna

cicekcicek sanırım verdikleri ilacın etkisiyle öyle oluyo ilk bebeğimde de epidural sezeryan olmuştum konuşa güle girdim ,güle güle çıktım ameliyattan.ameliyat sırasında da çenem durmadı tabi doktorda girerken istediğini sorabilirsin dediğine pişman olmuştu herhalde.

ovtemizkan dozkan ne güzel bebişlerinizi görüceksiniz. sıkıntı yapmayın tadını çıkarın:)
çiçek çiçek canım selinayla aynı fikirdeyim. biliyosun bilgisayar hasaplaması bu testler ve sadece risk belirliyo.amniyosentezden önce başaka bi yerde daha yaptır. kendini üzme herşiyin iyi çıkacağına eminim. Allah yardımcın olsun.
kızlar ben de hissediyorum2-3 haftadır bebişi. çok güzel bişey ya. benim de genelde sabah ve akşam yataktayken daha çok oluyo. Çok az kaldı kızlar herkes hissedicek çok yakında

:) çok güldüm yaa valla o korkuyla güler miyim naparım bilmiyorum şimdiden ben bunu nasıl doğurucam diye kara kara düşünüorum inşallah korkularım yersizdir ama

cicekcicek daha erken yahu biz doğumdan falan bahsetmeye başladık okuyanda bizi 8aylık falan sanacak. bence korkuların boşa çıkacak ve epiduralle rahat rahat yapacaksın doğumunu.

ya sonra dozka sonrası çok zor olmadımı canım eve çıkınca yani....

selinaycım cuma akşam 6 da doğum yapmıştım pazar akşamı eve geldim. o zamana kadar zaten sırtına taktıkları şeyden agrı kesici verebiliyosun kendine hiç ağrın olmuyo. ama eve döndüğümde ağrılarım oldu tabi ama düşünsene normal sezeryanda ameliyatın ağrısını ogün hemen hissediyosun yani zaten o acıyla uyanıyosun epiduralde hiç kendinden geçmiyosun ve ameliyatıda 3 gün sonraki acısıyla yaşıyosun.yani normal sezeryanda daha çok olur diye düşünüyorum ağrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…