oğlumuz olucak inşallah ama normal doğum olamiicak sanırım çünkü rahmim tersmiş doktor ööle dedi sezeryanı aynı gün yaparlarsa çok komik olur:)
cicekcicek oğluşun hayırlı olsun ilk önce cnm. ya rahim ters diye bahsetmişsin benimde doktorum ilk gitiiğimden beri rahmin ters deyip duruyo yani bendemi sezeryan olmak zorunda kalıcam inanamıyorum:1shok:
arkadaslar bı yardım ede bılırmısınız 3lu testım sonucu 352 cıkdı dr bana amniyosentez onerdı 3 tes sonucunuz sızlerde kac cıkdı
selam arkadaşlar,uzun süredir siteye girmedim son kontrolümü ve üçlü testimi yaptırdım şükür herşey iyi fakat tansiyonum yüksek çıkıyor doktorum çok önemli olduğunu söyledi bende 1 haftadır tansiyonumu ölçüyorum şu ana kadar 130-90 üstü çıkmadı ama bilmiyorum ne olacak karnım bayağı belirginleşti cinsiyetimiz kesin belli oldu oğlum olacak inşallah,bayramda antalyaya gidicez 1 haftalığına ama uçaklarda yer bulamadım herhalde otobüsle gidicez otobüsle seyahat edecek arkadaşlar doktorunuz ne diyor
selam arkadaşlar,uzun süredir siteye girmedim son kontrolümü ve üçlü testimi yaptırdım şükür herşey iyi fakat tansiyonum yüksek çıkıyor doktorum çok önemli olduğunu söyledi bende 1 haftadır tansiyonumu ölçüyorum şu ana kadar 130-90 üstü çıkmadı ama bilmiyorum ne olacak karnım bayağı belirginleşti cinsiyetimiz kesin belli oldu oğlum olacak inşallah,bayramda antalyaya gidicez 1 haftalığına ama uçaklarda yer bulamadım herhalde otobüsle gidicez otobüsle seyahat edecek arkadaşlar doktorunuz ne diyor
aaa akşam olmuş kimseler yok.
Ben doktora gittim bugün 4 hafta beklemenin üstüne hastanede bekletilen fazladan bir saat o kadar uzun geldi ki anlatamam.Nihayet cinsiyetini öğrendik biz de. Bizim de bir oğluşumuz oluyor. geçen sefer de büyük ihtimal erkek demişti ama bu sefer kesin dediği için yazdım artık.Kızım 8 yaşında aralarında zaten yaş farkı olacak bari cinsiyetleri aynı olsun birbirlerini daha iyi anlarlar demiştik ama kısmet böyle oldu.
Umarım hepimiz sağsalim geçiririz hamileliğimizi. Randevuyu beklerken 9 ayını doldurmuş 3 hamişle sohbet ettim biraz hepside inanılmaz sıkılmış songünler geçmiyor diyolar.
Benim de sezeryanım nisanın ilk haftası olur diye konuştuk doktorla . Umarım herşey yolunda gider hepimiz için.Bu arada bana magnezyum vermişti daha önce ama kasıklarında falan ağrın olursa iç hergün içmene gerek yok dedei. Demiri düzenli olarak hergün almak çok önemliymiş aman dikkat edin kullanmayı ihmal etmeyin kızlar.Elevit ı kullanman şart değil demişti daha önce ama şimdi 3-4 günde bir iç yine de dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?