2009 Nisan Anneleri buraya

Doğumdan bahsetmişsiniz kızlar
Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin
Sağsağlim kurtulmayı nasip etsin
Sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza :)

oğlumuz olucak inşallah ama normal doğum olamiicak sanırım çünkü rahmim tersmiş doktor ööle dedi sezeryanı aynı gün yaparlarsa çok komik olur:)

cicekcicek oğluşun hayırlı olsun ilk önce cnm. ya rahim ters diye bahsetmişsin benimde doktorum ilk gitiiğimden beri rahmin ters deyip duruyo yani bendemi sezeryan olmak zorunda kalıcam inanamıyorum:1shok:

Kılzar ilk doktora gittiğimde doktorum banada rahmin ters demişti ben o anki heycanla üstünde fazla durmadım önemli birşey değil demişti. ay bende mi sezeryan olcam acaba haftaya çarşamba gidicem doktora gittiğimde sorayım hiçte istemiyordum sezeryanı yaa ablam normal yaptı çok güzeldi hiç ağrısı olmadı doğumdan sonra allah herkese hayırlı doğum nasip etsin.

çiçek çicek hayırlısı olsun canım allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin...

herkese selamlarrr.. inşallah hepiniz iyisinizdir ki okuduklarıma göre sıkıntı yok...
selinay uyuyamıyorum demişsin inşallah düzelir senin zaten şimdi ilgilenmemn gereken bi ufaklık var o da yoruyodur... Allah yard olsun..

ben geldim yeni okudum yazdıklarınız kimse canını sıkmasın herkesten iyi haberler alacağız inşallah sonra nisan bereketiyle gelecek ve teker teker alacağız bebişlerimizi kucaklarımıza :)

arkadaslar bı yardım ede bılırmısınız 3lu testım sonucu 352 cıkdı dr bana amniyosentez onerdı 3 tes sonucunuz sızlerde kac cıkdı

ben test yaptırmadım ama canını sıkma bence.. Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına bebişi... ki hepimize inşallah...a.s.

selam arkadaşlar,uzun süredir siteye girmedim son kontrolümü ve üçlü testimi yaptırdım şükür herşey iyi fakat tansiyonum yüksek çıkıyor doktorum çok önemli olduğunu söyledi bende 1 haftadır tansiyonumu ölçüyorum şu ana kadar 130-90 üstü çıkmadı ama bilmiyorum ne olacak karnım bayağı belirginleşti cinsiyetimiz kesin belli oldu oğlum olacak inşallah,bayramda antalyaya gidicez 1 haftalığına ama uçaklarda yer bulamadım herhalde otobüsle gidicez otobüsle seyahat edecek arkadaşlar doktorunuz ne diyor

Canım oğluşun hayırlı olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın... Yolculuk konusunda benim dr. 2 saatten fazla ayağını kırık vaziyette yani oturarak durma bir kere ödem başlarsa durduramayız demişti yani ayaklarının şişmemesine dikkat ama yine de sen bir dr. danış derim

roseberry banada dr 2saatten fazla yolculuk olmaz dedi çok istiyodum ama annemlere gidemiycem su saatten sonra ya bişey olursa vicden azabından ölürüz bence gitme derim çocuğunla gidersin

ben de adanaya gideceğim bayramda inşallah (ama uçakla). Doktoruma sordum gidebilirsin dedi sadece güvenlik kapılarından geçme dedi. Uçaklarda yer bulmaya çalış bence, o kadar saat yol seni de çok yoracaktır.

belki okumuşsundur.. ben geçen hafta şehir dışına çıkmıştım (istanbul'dan burdur) dr yolculuk için sorduum zaman dinlene dinlene git dedi. ben otobüs mola verdikçe hep yürüdüm. gidip geldikten sonra tekrar dr gittim ve ultrasonda bebeğin 2cm aşağı kaydıı gözüktü. dr hep oturmamdan kaynaklandığını söyledi.. sürekli yatarak dinlenmemi söyledi. sen yine de bi sor ama risk alma derim ben....:1no2:

aaa akşam olmuş kimseler yok.
Ben doktora gittim bugün 4 hafta beklemenin üstüne hastanede bekletilen fazladan bir saat o kadar uzun geldi ki anlatamam.Nihayet cinsiyetini öğrendik biz de. Bizim de bir oğluşumuz oluyor. geçen sefer de büyük ihtimal erkek demişti ama bu sefer kesin dediği için yazdım artık.Kızım 8 yaşında aralarında zaten yaş farkı olacak bari cinsiyetleri aynı olsun birbirlerini daha iyi anlarlar demiştik ama kısmet böyle oldu.
Umarım hepimiz sağsalim geçiririz hamileliğimizi. Randevuyu beklerken 9 ayını doldurmuş 3 hamişle sohbet ettim biraz hepside inanılmaz sıkılmış songünler geçmiyor diyolar.
Benim de sezeryanım nisanın ilk haftası olur diye konuştuk doktorla . Umarım herşey yolunda gider hepimiz için.Bu arada bana magnezyum vermişti daha önce ama kasıklarında falan ağrın olursa iç hergün içmene gerek yok dedei. Demiri düzenli olarak hergün almak çok önemliymiş aman dikkat edin kullanmayı ihmal etmeyin kızlar.Elevit ı kullanman şart değil demişti daha önce ama şimdi 3-4 günde bir iç yine de dedi.

dozkan çok sevindim oğlun olacağına hayırlı olsun bizede bir prenses geliyor bakalım!!!!işde öğrendik bugünn ve harika bi duygu olduğunuda öğrendim .hayatımda bu kadar güzel bir duygu olacağını düşünmüyordum hamileliğin ve anneliğe adım atmanın allah herkeze sağlıklı bebişler ve sıkıntısız doğumlar verisn iyi akşamlarrrrrrrrrrr

herkeze selamlar dozkancim hayirli olsun canim Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin
bende pazartesi gittim doktora ayrintili ultrosana girdim hersey yolunda dedi doktor hanim Allaha sukur .
daha once kendi dokyotumda kiz bebek demisti bu doktorda kiz dedi ay kizlar cok guzel butun organlarini tektek gosterdi ve kalp atisini dinletti hala gozumun onunde umarim en kisa zamanda sizlerde bu duyguyu yasarsiniz

ve kizlar bazi konulari sordum doktora bir ara bahsi gecmisti konduksiyon bisikletini surmekte bir zarar varmi diye yokmus ama abartmamak sartiyla tabiki birde selesi kucukse ustune battaniye filan koymak gerekiyormus catlaklar icinse bol bol su icmemi soyledi bebek yagi zeytinyagi kullanabilirsin dedi birde mustela diye bir krem onerdi ama yinede catlayabilir dedi garanti vermedi yani hap olarak farkili birsey vermedi demir hapini ve vitamini soyledi ve 24 hafta icin seker yuklemesi olacak dedi

dozkan ovtemizkan hayırlı olsun öğrenmişsiniz cinsiyetlerinizi. Allah hayırlısıyla hamileliklerimizi tamamlayıp kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bugün sabah kapıyı açan ilk ben oluyorum sanırım
Herkese günaydın
ovtemizkan, dozkan hayırlı olsun
Cinsiyetleri öğrenmişsiniz:))
Herkese güzel bir gün diliyorum
Şeker tadında....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…