2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın güzel anneler nasılsınız
cinsiyetini öğrenen arkadaşları çok tebrik ediyorum valla aynı zamanda kıskanıyorum benimki hala göstermiyo:)

dozkan, ovtemizkan ,roseberry

bebişleriniz hayırlı olsun..................

günaydın hamişler güzel saglıklı neşeli bir gün gecırırz inşallah

günaydın arkadaşlar,
cinsiyetleri farklı farklı söyleyen doktorları duydukça ben de şüphelenmeye başladım. Kız diyorum ama ya değişirse bakalım hayırlısı olsun. Ben de 3 aralıkta detaylı ultrasona gireceğim o zaman kesinleşir herhalde.

benim randevum 1 aralıkta heyecanlanıyorum ya
doktorumuz kı zdedi ama kesiin degıldi............

bu sefer hem 3 boyutluya girecegiz.....
11 günümüz kaldı....görüşmeye

günaydın güzel nisan anneleri ve bebişleri.
ssengun,gln_kvrck en kısa zaman da öğrenirsiniz umarım siz de cinsiyetleri.
gerçekten çok güzel bişey bu ultrason denen şey bebişimi görmek inanılmaz rahatlatıyor beni.
2 hafta sonra ben de ayrıntılı ultrasona gireceğim. karnın tok gel biraz da tatlı şeyler ye dediler.
ne güzel 4 hafta değil 2 hafta da bir görmüş olacağım bebişimi.

ovtemizcim hayırlı olsun prensesin ne güzel renkli renkli ciciler bakarsın sen şimdi.
hihoyyyt

rosebery oğluşun hayırlı olsun canım. hepimiz sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah bebişlerimizi.

günaydın kızlarr ;
dün akşam iyice hissetmeye başladım bebişimi. uzandım tv izliyordum elimde karnımdaydı. karnımda bir hareketlenme oldu ve elimin altındaki bölge bir anda taş gibi sertleşti. sonra tekrar bebişim hareket etti ve elimin altındaki yer eski haline döndü. çok güzeldi yaa tekrar olsaa diye bütün akşam elim karnımda bekledim. ama olmadı şimdi yine kıpırtılar var sanki seyirme gibi ama artık eminim bu bebeişimin hareketleri zaten doktor normalden önce hissedebileceğimi söylemişti10 gün büyük görünüyor ölçümlere göre doğum daha erken olabilir dedi. sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. benim randevum haftaya çarşamba çok özledim bende sabırsızlanıyorum.. sengözlerimebaksanab

kızlar aslında ben bu hareketleri 15. haftanın sonlarından beri hissediyorum ama emin olamıyordum şimdi hareketler kuvvetlendi ama aynı his tahmin ediyorum ilerde bu tekmeler uykudan filan uyandırır insanı daha 150/200 gramlık şey kendini belli ediyor mütiş bir duygu kadın olmak çok güzel yaa erkekler asla bunları hissedemiycek. :1hug:

kesinlikle haklısın canım. bunları hissetmek harika. hareketleri hissedince benimde gülmeyle karışık gözlerim yaşarıyo zaten çok duygusallaştım.senağlama

Kızlar ayrıntılı ultrason için fiyat alan oldu mu?
merak ettim. iki fiyat aldım biri 80 ytl biri 240 ytl aralarındaki fiyat farkı biraz abartılı geldi de.

eyşan sen msn adresi almadınmı kimsenin canım yaaaaaaaaaaaaaa.....................

yok almadım canım ama artık vermek isteyn özelden verir ben acık verilmesine ve buranın terkine karsıyım canım onun dışında msn iyi fikir abartılmassa

bu aada bende hic bisey almadım bebeğe ama benim oğlumdan o kadar asırı elbise varki her ihtiyacı tamam gibi bir iki baharlık dısarı cıkarken giyecegi takım alırım yoksa hiç birşeye ihtiyacımız yok ama eşim haksızlık olmasın bunada yeni ciciler alalım diyor

ya aslında ben pek sık giremediğimden cevaplarım gecıkıyor ve alakasız gibi görünüyor ama kusura bakmayın artık

urlacım çok yakındır hissedersin merak etme. bak akşam yemeğinden 10 dakika sonra sırtüstü yat koltuğa o zaman hareket edio en çok benimki. eminim birkaç güne kalmaz hissedeceksin canım

günaydıınnn,hiç sormayın bu sabah 8 gibi içimde bir şey kaydı resmen nasıl uyandım gözlerim anlamsız doldu ağlasam ağlardım yani çoook güel bir duygu yahuilk değildi tabiki hissedişim 2 gündür uzandığım zaman kıpır kıpırdı ama çok değil 2-3 sefer felan oldu bu sabah bana günaydın dedi meleğim sanki harika bir şey harika çok mutlu etti beni :)

hepinize günaydın arkadşalr. cinsiyetini öğrenen arkadşları tebrik ediyom. allah devamına erdirsin. bende dün çok net hissetim bebeği bayaheyecanlandım. tek korkum oğlum elinina yarı yok bazen güm diye geçiriveriyo. korkuyom. uayrıyorum filan oda pişman oluyo özür dilıyo. hayırlısıyla bi çıksaydı:Saruboceq:

bu arada yolculuktan bahserdilmişte ben iş yerinde hep oturuyom arkadşlar. sabah bi geliyom öğlene kadaröğlen bi oturuyom akşama kadar. ara sıra kalkıyom tabi ama çok değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…