2009 Nisan Anneleri buraya

benim oğluşumunda elinin ayarı yok acıtabilio bazen:) bu arada işyerinde yürüme şansın yok mu bi tur atsan bile yeter devamlı oturmak iyi değil

80 ytl lokman hekim etlik.
240 ytl eyüp ekici.
75 ytl gevher tıp merkezi

eyüp ekici konusunda çok bilinen biriymiş bende yeni öğrendim.

bu3 boyutlu ultrasyonda falan bebegin tüm saglık acısından herseyi belli oluyormu acaba

ben rüyamda bebegım kalbi delik dogugunu gördüm korkuyorum yaaa

bu3 boyutlu ultrasyonda falan bebegin tüm saglık acısından herseyi belli oluyormu acaba

ben rüyamda bebegım kalbi delik dogugunu gördüm korkuyorum yaaa

urlacım gün geçtikçe rüyalarımızda ayrıntılı ultrason gibi ayrıntılanıyo herhaldekaydirigubbakcemile3
çok pimpirikli anneler olacağız.
bildiğim kadarıyla kan akış hızına bile bakıyolar ayrıntılı ultrasonda dediğin gibi kalp sorunu falan olursa görürler diye düşünüyorum.gamyoncuiremsu.

dozkn teşekkürler canım

evet canım benım psikolojim tamamen bozuldu herhalde

önceden bebek rüyaları hiç görmezdim artık hep bebek

umaım hersey bu gidişimde kesinleşir kızmı erkekmi diye saglık v.s

oslem seninki çok eğlenio içerde sanırım:)

bencede sabahın esseliyatında uyandığına göre kesin,ay bugün gezmeye geldik işe evde çok sıkıldım vallahi açılırım biras,bu hormonlar ne zaman düzelecek hemen düzelmesi lazım valla yoksa bu adamı kıskanmaktan helak olacağa benziyorum onun şimdilik hoşuna gidiyor ama ben çok rahatsızım inanın,herkes potansiyel çekici görünüyor gözüme,hani desemki kendime güvenim yok oda değil inanın gören çok güzel bir hamilesin deyip duruyor,benimde kendimle ilgili bir problemim yok ama ben konuşmaktan kendimi alamıyorum,varmıdır bir açıklaması acaba kafamçokkarıştı

bende şimdi yazarken dahi hissediyorum bebeğimi harika bir duygu....zaman ilerledikçe daha anlamlı hareketleri kızlar...2-3 hafta öncesinde acaba dediğiniz şeyler bu haftalarda o kadar net ki....allah sağ salim doğmalarını kısmet etsin....bu sabah eşimin kızkardeşi doğum yaptı bende az önce işe döndüm ama inanın aklım kaldı bebekte:)) çok sabırsızlanıyorum şimdi bebeğime kavuşmak için....çok çabuk geçsin zaman çokkkkk......saatler ayaklarına bassın birbirinin ve mart gelsin ,nisan gelsin,oğlum gelsin.....

hayırlısı canım ama biliyor musun hayatının en güzel anları hamilelik ben cok özlüyordum ve allah erkenden 2.yi verdi ama ilkime göre bu sanki cok hızlı geciyor ben annelik asamasında en cok hamilelliği ve emzirmeyi seviyorum hele ilk emzirdiğimde kendimi tutamamiştım hüngür hüngür ağlamiştım cok harikaydı

haklısın 2.olduğu için daha tecrübelisin tabiki....içinde taşıdığın o varlığı görmek çok güzel olsa gerek diye düşünüp duruyorum.....inşallah bizede kısmet eder doğurup,büyütmeyi rabbim....:Saruboceq::asigim:

hayırlısı diyorum canım çünkü ben ilkimde hep bitmesin hamilelliğim ben cok sevdim derdim ama oğlum tam 1ay erken doğdu
cok üzülmüştüm ama sanırım o annesini özlemiş beni erkende görmek istemiş ne yapalım

birde ben cok erken anne oldum 19 yaşındaydım şimdi 21 im ve bu 2. bebeğim düşün
evet haklısın cok güzeldi en güzelide normal doğumdu oğlumu görünce cektiklerimi unuttum ve onu seyretmeye koyuldum ama unutsamda cok yorgundum yatağıma getirir getirmez uyumusum uyanınca burnuma cennet kokusu geldi sağıma döndüğümde bir melek yatıyordu yanımdahemen kucaklamak istedim ama dikişlerden dolayı pek kolay olmadı olsun şimdi bile anlatırken aynı mutluluğu yasıyorum allahım hayırlısı ve en sağlıklısıyla hediyeni ulastırsın insallah

güzel anneler herkese merhaba;
bu sıralar fazla giremiyorum , diye beni unutmayın......

bu sabah sağlık ocağına kayıt olmaya gittim.
kansızlık için kan almak istediler, fakat tok karnına olmazmış, yrın sabah yeniden gidecğim.
nabız , tansiyon, kilomu ve en güzeli bebeğimin kalp atışlarını dinledik.
20 . ve 24 hafta da olmak üzere 2 defa tetenoz aşısı yapılıyormuş.

günaydın nisan anneleri..... inşallah herkes iyidir....
dozkan oğlun hayırlı olsun.. ovtemizkan senin de prensesin hayırlı olsun... hadi bakalım kısslarımız artıyo:)

teşekkür ederim gedacım.
cinsiyet belli oldu artık yavaştan alışverişe başlamak lazım di mi?

evet kıslar ben geldim bende ilk bebişte eyüp ekiciye gitmiştim ayrıntılıya,ama şimdi hastanenin anlaşmalı olduğu yere gidicem o kadar para vermeye gerek yok yani bence,kıskançlık konusuna gelince kıslar ben eşimi artık hiç kıskanmıyorum ikinciyi doğurumya işi garantiledim gibi geliyo herhalde heheh ....
kıslar ben hamilelik dömnemini pek sevmiyorum sizin aksinize bir an önce zaman geçse doğursam meleğimi diyorum hep...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…