hepinize günaydın arkadşalr. cinsiyetini öğrenen arkadşları tebrik ediyom. allah devamına erdirsin. bende dün çok net hissetim bebeği bayaheyecanlandım. tek korkum oğlum elinina yarı yok bazen güm diye geçiriveriyo. korkuyom. uayrıyorum filan oda pişman oluyo özür dilıyo. hayırlısıyla bi çıksaydı:Saruboceq:
bu arada yolculuktan bahserdilmişte ben iş yerinde hep oturuyom arkadşlar. sabah bi geliyom öğlene kadaröğlen bi oturuyom akşama kadar. ara sıra kalkıyom tabi ama çok değil.
Canım fiyatları nerden aldın sen?Kızlar ayrıntılı ultrason için fiyat alan oldu mu?
merak ettim. iki fiyat aldım biri 80 ytl biri 240 ytl aralarındaki fiyat farkı biraz abartılı geldi de.
bu3 boyutlu ultrasyonda falan bebegin tüm saglık acısından herseyi belli oluyormu acaba
ben rüyamda bebegım kalbi delik dogugunu gördüm korkuyorum yaaa
Sağol canım80 ytl lokman hekim etlik.
240 ytl eyüp ekici.
75 ytl gevher tıp merkezi
eyüp ekici konusunda çok bilinen biriymiş bende yeni öğrendim.
Sağol canım
Benim bir arkadaşımda Eyüp ekiciye gitmişti
Geçen sene 220 ytl ye
Sen kontrollerine hangi hastaneye gidiyosun?
oslem seninki çok eğlenio içerde sanırım:)
bende şimdi yazarken dahi hissediyorum bebeğimi harika bir duygu....zaman ilerledikçe daha anlamlı hareketleri kızlar...2-3 hafta öncesinde acaba dediğiniz şeyler bu haftalarda o kadar net ki....allah sağ salim doğmalarını kısmet etsin....bu sabah eşimin kızkardeşi doğum yaptı bende az önce işe döndüm ama inanın aklım kaldı bebekte:)) çok sabırsızlanıyorum şimdi bebeğime kavuşmak için....çok çabuk geçsin zaman çokkkkk......saatler ayaklarına bassın birbirinin ve mart gelsin ,nisan gelsin,oğlum gelsin.....
hayırlısı canım ama biliyor musun hayatının en güzel anları hamilelik ben cok özlüyordum ve allah erkenden 2.yi verdi ama ilkime göre bu sanki cok hızlı geciyor ben annelik asamasında en cok hamilelliği ve emzirmeyi seviyorum hele ilk emzirdiğimde kendimi tutamamiştım hüngür hüngür ağlamiştım cok harikaydı
haklısın 2.olduğu için daha tecrübelisin tabiki....içinde taşıdığın o varlığı görmek çok güzel olsa gerek diye düşünüp duruyorum.....inşallah bizede kısmet eder doğurup,büyütmeyi rabbim....:Saruboceq::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?