2009 Nisan Anneleri buraya

teşekkür ederim gedacım.
cinsiyet belli oldu artık yavaştan alışverişe başlamak lazım di mi?

haklısın.. artık başlmak lazım iyice ağırlaşmadan... ama ben çok üşeniyom ist. araba olmayınca otobüslerde dışarı çıkmak ölüm:1no2: ama mecbur gidecem.. bi de eşimle tatilim uymuyo ben hafta sonu o pazartesi tatil yapıyo... nasıl olcak bilmiyorumfisfisfis
hayırlısı artık inşallah sağlık olsun da yaparız bi ara artık bayram tatilinde..

selam kızlar bişey danışacağım sizlere
kahve çay içiyormusunuz?
doktorunuz bu konuyla ilgili bişey söledimi?
ben öyle çok çay kahve meraklısı değilim ama bazen canım kahve çekiyor.
bizim iş yerindeki bilmişlerde aman sakın içme diyorlar..
siz ne dersiniz şekerler?

kahve cay meraklısı degılsen iç tatlım canın istedıgınde

bende 4.aayımdayım 2-3 kere anca kahve içmişimdir

cayda kahvaltılarda 1 bardak
okadar

canım gecen bi prof tan dinledim valla günde 1fincan kahve asla anne yada bebeğe zarar verecek kadar kafein yada toksin içermezmiş abartmamak lazımmış cay içinde gecerli acık ve taze olduğu sürece cayın da bi zararı olmazmış günde 4 5bardağı gecmeyecek miş bende cay cok içerim ama acık içıyorum cok acık

evet bende salam sosıs sucuk yemıyorum

1 kere sucuk yedim o kadar

evet çig köfte,midye bunlar sakıncalıymış

çay kahve çok içen biri deilim zaten.. hafta sonları kahvaltılarda 2 bardak içiyorum başka kahvaltıda da yok.. sosis de yemiyorum. bence yeme sağlıklı olmayabilir. sucuk da 3 kes yedim vicdanım rahat deil... yine de sen bilirsin ama dikkatli ol...

çay kahve tamam.
sosis salam çok severim ama onlarıda yemiyorum artık..
yanlız kızlar haftasonları nedendir bilmem canım fast food çok çekiyor.
pizza pizza burger king falan gözüm dönüyor yani:))
arasıra kendimi tutamıyorum.

cay kahve olabilir az olmak kaydıyla ama salam sosis sucuk etli ciy köfte [etsizide var bizzat istanbulda abimler yapıp satıyorlar kesinlikle zararsız] mesela ben salam diye ölüyorum kızartınca yiyesim gelmiyor ciğde 20 haftadır ağzoma sürmedim ama bunlar eğer iyice pişerse bakteeriler öidüğünden yenebiliyormuş ya ben genede yemem şurda ne kaldıki

yanlız arkadaşlar yaptığım araştırmalara göre
-kabuklu deniz ürünleri
-az pişmiş et
-çiğ salam sosis
-çiğ yumurta
-sakatat
-hazır yemekler
-kızartmalar
-2 finsanda fazla çay kahve
-bitki çayları.

kesinlikle uzak durulması gerekiyormuş...

valla canımın cektıği 2. şey hamburgerdi gece 11de bulamadım sabah 8de hemen arsadım eve getirdiler 2taneyi kahvaltıda yedimsonrada bir daha istemedi canım

Allahtan hiç canım istemiyo o tür şeyler... ama iki haftadır pizzaya taktım kafayı bugün yapmayı denicem (ilk) bakalım tutarsa ne mutlu banaaa:)
salam sucuk tarzı bezinler çiğ tüketilince kedilerden geçen bi hastalık varmış o da bebeklerde çok tehlikelimiş ondan yenmemesi gerekiyo...

merhabalr arkadaşlar.hepinize güzel günler.konu yeme içme sanırım ( ben aslında çay kahve çiğ köfte sucuk pizza hamburger çok ama çok seven biriydim.şimdi hepsinden tiksinti geliyor.bi kere canım hamburger istedi yedim ve son.2 gün önce de pizza istedi.bi dilim yedim ama heralde bi zaman sonra yine yiyebilirim gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…