2009 Nisan Anneleri buraya

allah seni eyşan sabah sabah nasıl yedin hamburgeri kız..............

geda cım

esin neden pzt tatil benim kocacım da öyle tatili pzt cünkü dersanede calısıyor

hiç beraber hafta tatili yapamıyoruzz:::((

bende haftasonları burger kıng gidip hamburger yıyorum arada tabi....

ay evet sabah saba hamburgermi yenir kız

valla baskası dese banada garip gelirdi sanırım ama bebek laftan anlarmı yedirdi hemde nasıl
oğlum olmasa 3.yüde yiyebilirdim neyse size bööö gelmeden konuyu noktalıyorum

kızlar ben normalde hiç kahve kola çay içmem zaten o yüzden rahatım. pasta çikolata ya dayanamazdım. şimdi canım hiç istemiyo. kilo açısından bu da avantajıma oldu. ama hamburger pizza patates kızartması için ölüyorum. çok yemedim yine de ama canım en çok onları istiyo. hep sebze yemeği sulu yemek yemeye çalışıyorum ama aklım hep hazır yiyeceklerde. napçam bilmiyorum.
doktorum çiğ köfte gibi çiğ etleri özellikle söyledi zaten. ama sakatat türü için güvenilir temiz bi yerden lıp iyi pişirirsen sorun yok demişti

kızlar bebiş hareketleri ile ilgili de şunu söyleyim. benim kızım son günlerde baya hareketlendi. hafif pıt pıt lar bazen çok şiddetli oluyo. dediğiniz gibi sabah uyandığımda yatakta ve gece yattığımda kesinlikle daha çok oluyo. gün içinde bilgisayar başında da oluyor bazen. laptop kullanıyorum ve kablosuz internet bağlantımız var. sürekli açık. çok pimpirikli olmamaya çalışıyorum ama aklıma takılıyo bebeğim rahatsız oluyomudur diye

aliyecim hazır yeme hastalığı hamilelikte bendede çıktı sanırım biz pişirmediğimizden öle tatlı geliyor ben baskasının evinde pişen şeylerede cok hevesleniyorum

valla arkadaşlar ben öyle çok bişeyden kısmadım kahvemi hala içiyorum çünkü kahve koliğim yani türk kahvesinden vazgeçemiyorum,hem bünyeyi fazla sarsmamakta lazım dimi,öyle çokta gözünü çıkarmıyorum tbi 1 türk kahvesi akşam kocamla karşılıklı gün içindede nescafe kocaman cuplarla değil tabiki,çiğden et türü tüketmiyorum dr uyarmıştı zaten ama etsiz çiğköfte duydum arada canım istesede bastırdım birşekilde ama onu deneyeceğim kafama koydum

Ben zaten kahveyi seven biri değildim
Bir kere içtim şimdiye kadar
Kahvaltıyı çaysız yapamıyorum
Çok açık şekersiz çay içiyorum
Bir kerede canım sucuk çekmişti bi kere yedim

aliyecim hazır yeme hastalığı hamilelikte bendede çıktı sanırım biz pişirmediğimizden öle tatlı geliyor ben baskasının evinde pişen şeylerede cok hevesleniyorum

olabilir eysancım. çünkü bazen hep sebze ev yemeği yapıp yemekten gerçekten sıkılıyorum galiba.hamilelikte hiç bulanmayan midem fena oluyo yine ne yicem diye düşününce. am bana çok lezzetli geliyo hamburger falan ya. bağımlılık yapıyo derlerdi doğrudur belki de.

kızlar bu arada benim kaşıntılarım arttı.napcam bilmiyorum.cumartesi doktora gidecem ama internette okuduğum şeyler çok canım sıktı.karaciğere bağlı kaşıntılar varmış ve bebek için tehlikeliymiş.çok korkuyorum ya kafayı yicem.

canım sıkma canını. bak diyorum sana karaciğere bağlı değildir bu dönemde. hamilelik ve hamilelik sonrasında oluyor böyle şeyler. geçen sene ve bu sene 5 kuzenim doğum yaptı onlardan biliyorum. doktora git tabi mutlaka. ama bazılarımızda duygusallık bazılarımızda sinirlilik bazılarımızda saç dökülmesi, diş problemi oluyor. hamileliğin bizde değiştirdikleri. sende de kaşıntı olmuş. umarım ciddi bişey değildir tabi haberini bekliyorum

benim bebeşimde kıpırdıyor.çok güzl bir duygu.ilerleyen zamanlarda daha da kuvvetlenecek hareketleri.o zaman ne yapcaz bakalım.ben daha hiçbirşey almadım.ne kıyafet ne diğer aksesuarlarını.erken olduğunu düşünüyorum.7 aylık olsun diyorum ama o zamana kadar bekliyebilir miyim bilmiyorum.

sağol aliyecim inşallah dediğin gibidir.ama elimde değil.çok korktum yazılanları okuyunca.gelişim geriliğinden falan bahsediyordu.sabah beri yiyorum kendimi.:çok üzgünüm:

Kızlar bişiy sorsam yaş 28 üçlü test sonucu 358 doktor sınırda demiş sizce nasıl sizin test sonuçlarınız nasıl çıkmıştı yardımcı olurmusunuz bende arkadaşıma yardımcı olucam

canım bakarsan özelden sana mesaj bıraktım

benim canım hamileyken tek çiğ köfte çekti. Sanırım adanalı olacağını belli etti. Babası Adanalı çünkü. Hazır etsiz yedim. Kayınvalidemler de evde yapmışlardı (etli) ondan da biraz yemiştim. Çalıştığım için de devamlı dışarıdan yemek yiyorum arada dondurulmuş gıdalar da oluyor. Bazen sütümün içine çok az türk kahvesi de atıyorum. Her gün en az 1 kez çay içiyorum. Ben tüm yasakları deliyorum galiba.

megucüm kendini ve bebeğini çok üzme Allah'a emanet et. umarım ciddi bişey yoktur.
ssengün ben 3 lü yaptırdım.25 yaşındayım. 25 yaşa göre 1300/1 olması gereken risk bende 5400/1 çıktı. Oldukça düşük yani. Ama bi çok değer var orda. Bu yaşa göre alan. Şunu da söyliyim ben bu testlere çok ta güvenmiyorum. Arkadaşın başka bir yerde daha yaptırsın isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…