benim bebeşimde kıpırdıyor.çok güzl bir duygu.ilerleyen zamanlarda daha da kuvvetlenecek hareketleri.o zaman ne yapcaz bakalım.ben daha hiçbirşey almadım.ne kıyafet ne diğer aksesuarlarını.erken olduğunu düşünüyorum.7 aylık olsun diyorum ama o zamana kadar bekliyebilir miyim bilmiyorum.
Aliye takvimindeki bebek çok şeker
Kızın oluyodu di mi senin?
Kızlar ayrıntılı ultrason için fiyat alan oldu mu?
merak ettim. iki fiyat aldım biri 80 ytl biri 240 ytl aralarındaki fiyat farkı biraz abartılı geldi de.
dozkancim ankaradasin sanirim canim ben ozel lokmana gidiyordum muayene icin tabi her gittigimde ssk sagolsun surekli birseyleri degistiriyor neyse soyle soyleyeyim muayene icin 10 ayrintili icin 50 ytl odedim ama randevulari onceden alman gerekiyor canim belki dusunursun
ıyı aksamlar arkadaslar bana yardım edın 3lu test sonucum 352 cıkdı dr amnıyosentez onerdı acaba sızlerın 3lu testı nasıl kac yazarmısınız
Merhaba dozkan evet ben sincan lokman hekime gidiyorum ilk aylardan beri ama artik gidemiyecegim cunku ankaradan tasinacagiz aralik basinda istanbula gidiyoruz onun icin biraz endiseliyim burada doktoruma alismistim fiyat olarakta cok uygun bir hastaneydi istanbulda boyle bir hastahane bulmak cok zor onun icin cok endiseliyimcankuskacım bende lokmana gidiyorum etlikte ama ayrıntılıya 80 dediler sen sincan dakine mi gidiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?