2009 Nisan Anneleri buraya

bence 7 ayı beklemekle hata ediyorsun sonuçta hiçbirimizin erken doğum yapmayacağımızın garantisi yok eskiler öyle dermiş 6-7 aylık olmadan bişey alınmaz yapılmaz derlermiş ama şimdi bebekler için o kadar çok şey varki 2 ay içinde almaya kalkarsan hem maddi hem de sen çok zorlanırsın benden söylemesi yavaş yavaş almaya başla hazır bi köşede dursun derim ben.

Aliye takvimindeki bebek çok şeker
Kızın oluyodu di mi senin?

kısmetse bi kızım olcak canım. evet ben de bayıldım o bebişe. bilgisayarımın masaüstü görüntüsü olarak ayarladım. her gün bakıp seviyorum. bilgisayarı açıp onu ilk gördüğümde içimden bişeyler kopuyo sanki, hemen gülüyorum. Allah annesine babasına bağışlasın nazarlardan korusun o bebeği

Kızlar ayrıntılı ultrason için fiyat alan oldu mu?
merak ettim. iki fiyat aldım biri 80 ytl biri 240 ytl aralarındaki fiyat farkı biraz abartılı geldi de.

dozkancim ankaradasin sanirim canim ben ozel lokmana gidiyordum muayene icin tabi her gittigimde ssk sagolsun surekli birseyleri degistiriyor neyse soyle soyleyeyim muayene icin 10 ayrintili icin 50 ytl odedim ama randevulari onceden alman gerekiyor canim belki dusunursun

eysancım teşekkür ederim ilgine mecidiyeköyde oturuyorum ben valla araştıracam geçenlerde pazar sokağında gözüme çarpmıştı sanki profilo yolunda bakacam artık böle olmuoki ben mersinliyim biz düşkünüz bulgur işine felan offf

herkese iyi akşamlar. Hepiniz kendinize iyi bakın Allah a emanet olun

iyi akşamlar kızlar.19. haftam bitmek üzere sanırım 20. haftada tetanoz aşısı varmıs heralde
siz bu aşıyı vurdurmaı düşünüyormusunuz.iğneden nefret ediyorum ben ya.iğneyi yaptırmasam bi sorun olurmu acaba.yoksa önümüzdeki hafta kuzu kuzu gidicez iğne vurdurmaya.aranızda yaptırmayacak olan varmı kızlar ?

cankuskacım bende lokmana gidiyorum etlikte ama ayrıntılıya 80 dediler sen sincan dakine mi gidiyosun?

yazdıklarınızı anca okuyabildim bu arada dozkancım halen prensesime bişey almadım daha çok küçük teyzesi biraz daha büyüsün inşallah alacağım ama şimdi bile kendimi zor tutuyorum almamak için :=))

Kızlar ıyı geceler...ne zamandır giremiyorum,arada takip edıyorum yzılarınızı...herkes ıyıdır ınsallah,17+4 um,benımle aynı olan var mı?

ıyı aksamlar arkadaslar bana yardım edın 3lu test sonucum 352 cıkdı dr amnıyosentez onerdı acaba sızlerın 3lu testı nasıl kac yazarmısınız

ıyı aksamlar arkadaslar bana yardım edın 3lu test sonucum 352 cıkdı dr amnıyosentez onerdı acaba sızlerın 3lu testı nasıl kac yazarmısınız

Canım merhaba,benım ıkılı test sonucum cok dusuk rısklı cıkınca doktorum onermemıstı 3 lü testı,ıstersen baska bır doktora daha danıs..,yaş da önemli hem,panık yapma bence,Allah ın ıznıyle hersey yoluna gırer.

Yiyecekler konusunda bende titiz davranmaya çalışıyorum. Çiğ et kesinlikle yemiyorum toksoplazma testim negatif çıktı. İlk duyduğumda çok ağlamıştım bilmiyodum 10. haftada falandık. Sonradan içim rahatladı ama evde inanılmaz bi dezenfekte olayı söz konusu.2 hafta önce testi yine yaptı dr. çok şükürki hala negatif. Çiğ ete eldivensiz dokunmuyorum. Bıçakları iyi yıkıyorum. Sebze meyveyide neredeyse 5 su yıkıyorum:) Önceden kahvesiz gün geçirmezdim. Fakat hamileliğimde toplam 5-6 kez falan içmişimdir, o da 13. haftadan sonra ve artık dayanamaz halde olduğum zaman. Kolada içmiyorum kesinlikle. Sigara zaten kullanmıyorum, hamile olduğumu öğrendiğimden beri dumanından bile uzak duruyorum. Dr. özellikle tembihlemişti en başında:) Genelde su içmeye çalışıyorum

cankuskacım bende lokmana gidiyorum etlikte ama ayrıntılıya 80 dediler sen sincan dakine mi gidiyosun?
Merhaba dozkan evet ben sincan lokman hekime gidiyorum ilk aylardan beri ama artik gidemiyecegim cunku ankaradan tasinacagiz aralik basinda istanbula gidiyoruz onun icin biraz endiseliyim burada doktoruma alismistim fiyat olarakta cok uygun bir hastaneydi istanbulda boyle bir hastahane bulmak cok zor onun icin cok endiseliyim

günaydın nisan anneleri.......................

bebişim yıne merhaba dedi ama hissederek degıl koşturmaca lavaboya giderek.........

evet igne zamaları gelıyor tetanoz aşısı için

aşı yaptırcakmısınız

günaydın kızlar .. tetanoz aşısını bende yaptırmayı düşünmüyorum ama bildiğim kadarıyla sağlık ocaklarında mutlaka gel yapalım diye ısrar ediyorlarmış . aşının nedeni doğum anında hijyenik olmayan ortama karşı anneyi korumakmış fakat artık günümüz şartlarında hastanelerdeki hijyen yeterli geldiği için doktorlar isteğe bağlı yapıyorlar. ben hamilelik süresince dışardan çok fazla doğal olmayan şey almak istemiyorum. aşıyıda olmıycam isteğe bağlı olduğu için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…