2009 Nisan Anneleri buraya

tuğce çok gecmiş olsun...Allah bir daha yaşatmasın o sıkıntıları ve sağ salim bebeğini kucağına almak nasip olsun inşallah

tuğce çok gecmiş olsun...Allah bir daha yaşatmasın o sıkıntıları ve sağ salim bebeğini kucağına almak nasip olsun inşallah

canım benim sağol Allah razı olsun,inşallah benimde şuan tek arzum bebeğimi sağlıklı olarak 9 ay sonunda kucağıma almak,Allah herkesin bebeğini bağışlasın:1hug:

deniyorum ama uyandığımda kendimi sağa dönmüş şekilde buluyorum:)

kaydirigubbakcemile3dr sağa yatıyorsan bile tam sağa yat dedi tam olarak anlamadım ama anladığım kadarıyla uyguluyorum sırt üstü yatmada ne yapalım geceleri sağa yat:1hug:

kaydirigubbakcemile3dr sağa yatıyorsan bile tam sağa yat dedi tam olarak anlamadım ama anladığım kadarıyla uyguluyorum sırt üstü yatmada ne yapalım geceleri sağa yat:1hug:

valla bunu bildiğim iyi oldu sadece sola doğru 4 ay daha yatılır mı yaa valla sol tarafımız çöker en sonundalülülülülülü

günaydınnnnnnnnnnnn
iyi haftalar

yinebir pazartesi günü.......

çalışıyoruz
işteyizöffffffffffffffffffff

umarım hersey yolundadır..........

günaydın herkeseeeee..
benim gibi iş yerinde olanlara Allah kolaylık versin..Neyseki kurban bayrmaı yaklaşıyor ve kocamn bi tatilimiz var.Ben dört gözle o günü bekliyorum.
Canım kızım kıpır kıpır yine bugün...Sanırım anneciğim ben burdayım diyo sürekli bana.Nası mutlu ediyo beni nası mutlu bir bilseee...

sekiz nisan aynen bende o tatili beklıyorum............................................

işdeyiz yine

hava soguk yagmurlu

ebrucum erkenmiş seninki..Bizim haftamız aynı normalde 32. haftamız doldugunda izne ayrılmamız gerekiyorya buda 11 şubata denk geliyor ama ben çalışabilirsem mart başına kadar çalışmak istiyorum.Doğumdan sonra tatilim uzun olsun diye bakalım...

herkeze günaydın iyi haftalar arkadaşlar!!!
bugün 24 kasım öğretmenler günü
bideee benim doğum günüm
bebeğimle geçireceğim ilk doğum günü:)))

günaydın hamiş arkadaşlarım ve extradan öğretmen olan arkadaşlarımında bu özel ve anlamlı gününü içtenlikle kutluyorum öyle güzel bir meslektesinizki sizi kıskanmamak elde değil,benimde şükriye annem öğretmen onuda arayacağım,herkesi öpüyorum,güzel bir hafta olsun inşallah :)

poseidon benimde 10 agustostu dogum günüm

ve bende zaman hamileymişim

24 kasım ögretmenler günü. kutlu olsun....

kızlar isiznle bişey paylaşacagım delirmek üzereyim ve bunu bi kac kez yazdım......

bu gün24 kasım ve ben5.ayımı bitirdim çünkü 20 haftalıgım

benım düünüm zaten 23 hazırandaydı

yani 5.ay oldu

tam 5 aylık evliyim5 aylıkhamıleyım ne sacmalıktır bu ya

ben bide 6 temmuzda adet oldum
14 tennuzda anestezıyle sigillerim yakıldı
anestezi gören hamileler sakat cocuklar dogurularmış

sigillerimi yakanda şuanki doktorumda aynı doktor

rüyalarımdada bebegımınkalbi delik dıye görüyorum

anlayamıyorum yaaaaaaaaaaa

neden böyle sacmalık

benım 5 aylık hamıle olmamam gerekli

randevumda 1 aralıkta gercekten 2 güdür düşşünüyorum delircem

günaydın kızlar
izinden döndüm herşey çok güzeldi bugün işe başladım ve bayramı beklemeye başladım hemen tatil için :)
kızlar bu son 3 4 gündür artık ben ağırlaştım gibime geliyor eğilir kalkarken zorlanıyorum yatarken zorlanıyorum karnım bu hafta birden büyüdü

günaydın kızlar öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun

posiedon seninde doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara,

sola yatmak gerekiyo kıslar evet ama ben daha başlayamadım,bebeğe daha fazla oksijen gidiyo ve rahat ediyo sıpalar,zaten biraz daha büyüyünce sağa yatamıyosunuz tekmeleriyle uyandırıyo sizi sola dön diye heeheh.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…