2009 Nisan Anneleri buraya

urlacım canım takma kafana ya dediğim gibi doktorlar son adet tarihinden hesaplıyolar bide 4 hafta 28 gün ediyo biz ayı öle hesaplıyoz sonda kalan 2-3 günler var yani canım hem sen ilişkiye girdiğin tarihi biliyosan sorun yok canım,bide allah korusun öle bişe olsaydı şimdiye kadar ortaya çıkardı...........
-

selinay ama anestezi yide oyaptı adetım emen bıtıo yaptı acaba diyorum sakatta söylemiyormu doktorumu ok sevıyorrdum ama sevmıyorum

ben 6 temmuzda hastalandım 14 temmuza kadar ilişkimiz olmadı 14 temmuzda igiilerim yakıldı anestezıyle
25 temmuza kadar ilişki olmadı

ya ben hastalandıgımda hamileydim üzerime gördüm ve anestezi oldum bebegım sakat olucak yada 25 temmuzdan sonra hamile kaldım

delircem

tatlım sıkma canını.
sen kendinden eminsen gerisini boşver.
aklınada kötü şeyler getirme ama eğer doktorun artık sana güven vermiyorsa bir an önce başka bir doktor bul kendine..
bende hamile olduğumu bilmeden benim alerji haplarını kullanmaya devam etmiştim.
allaha çok şükür bir sorun gözükmüyor şuanda..
annem hep şunu der "allahın koruduğunu kimse hiç bişey zarar veremiyor"

urla sıkma canını arkadaşım iyi düşün,dr gerçekten bizim gibi hesaplamıyor bende ilişki tarihini verdim üstüne adet gördüm çünkü onların hesabına göre ve çok şiddetliydi hastanelik oluyordum nerdeyse,başka bir dr gitmeyi düşünmedinmi hiç,içinin rahat etmesi için en azından,moralini bozma kendi kendinin kurdu olma stres yaparsın çok yoksa

poseidon80 doğum günün tüm öğretmenlerin de öğretmenler günü kutlu olsun a.s.
Ben de aslında evde durunca sıkılıyorum acaba çalışsam mı 1 ay daha diye düşünüyorum ama şimdi bile hafif hafif ağırlaşmaya başladım o zamanlar daha zor olur herhalde. Zaten iş zor gelmiyor da işe gidip gelmek zor oluyor. Anadolu yakasında oturup Avrupa yakasında çalışıyorum da.

urlacım doktorun böyle bişey olsaydı kesinlikle saklayamazdı.Böyle bir şeyi saklama hakkı yok kesinlikle söylerdi.Bence kafana daha fazla takarak bebeğide sıkma..Hem kalbinde delik filan olsa görünürdü ultrasonda allah korusun.Ben en son gittiğimde kalbini incelediğinde bunun bilgisini verdi mesela doktorum.Kalbinde delik filan görünmüyor diyerek yani ultrasonda görülüyor.Allah herkesin bebeğini saklasın..Tarihi tam olarak tutmayan bir sürü gebelik biliyorum.Bazen geç döllenme oluyo ama biz adetin ilk gününden hesaplıyoruz sonuçta.Sen kafana takarak bebeğini de üzme sakın.Doktorun bişey olsa söylerdi emin ol.Hem aynı doktora gidiyormuşsun ..Eğer sakat olma riskini göz önünde bulundursaydı bu haftalara gelmeden erken dönemde bebeğini almaları gerektiğini söylerdi sana.Merak etme bence bişey yoktur.

benim doktorum bu bebeğin haftası ayı şeklinde şunu söyledi.
hesaplamalar son adet gördüğün tarihin ilk günü olarak alınır herzaman.
ultrasonda gördüğümüz hesaplama ise bebeğin gelişimine göre bir tahmin söyler.
zaten artık bu hesaplamalar senin için önemli olmamalı URLACIM
senin şuanda tek yapman gereken bebeğinin sağlığı ile ilgili kafandakişüpheleri yok etmek!!!

içimi rahatlatınız sagolun evet 1 aralıgı beklıyorum gidecegım doktora

allahım sag salim dogumlarımızı nasip etsin

günaydın nisan anneleri ve bebişleri umarım güzel bir hafta geçiririz hepimiz.

öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun.

poseidon80 bebeğinle nice güzel yaşlar yaşaman dileğiyle doğumgünün kutlu olsun.

urlacım ben de diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum. bu hesaplamaların hepsi birer tahmin ama sen ilişkiye girdiğin günü bilen kişisin yani emin ol bebeğin çok sağlıklı olmasa şimdiye kadar çok sorun çıkarırdı ve elbette doktorunda bunu saklamak gibi bi hakkı yok.ama için rahat etsin bi başka doktorada git bi kere. zaten ayrıntılı ultrasonda da herşey netleşir sıkma tatlı canını ve tatlı bebişini.

kızlar bende sabah doktora gittim 3 gündür çok sık tuvalete gitme ihtiyacı hissediyodum ve çıkarhen hala var gibi geliyodu çok hafif yanma vardı. idrar yolu iltahabı olmuşum doktor ilaç verdi. aman dikkat edin hamilelikte bu konuda çok korunmasızız.bol bol su içmeyide sakın ihmal etmeyin.

günaydın arkadaşlar. posiedon doğum günün kutla olsun. a.s.

geda ve diğer öğretmen arkadşalar öğretmenler gününüz kutlu olsun sizede bir a.s. öpücüklü çiçek gönderiyorum.

urlacım arkadşalara katılıyorum. lütfen kendini boş yere strese sokma. o rüyalara kafana çok taktığın için görüyorsundur. ben rüya uzmanıyım canım. allah korusun öyle bişey ollsa doktor bunu sala senden saklamaz, ne kadar zor olsada beni bilgilendiriri, neticede kararı verecek olan sensin doktro değil. başka bi doktora gitsen belki kafan daha da karışır. ama illa gidcem diyosan bi git. ama lütfen boşu boşuna bebeğini ve kendini üzme. bak gör çok sağlıklı olacak. a.s.

Günaydın nisan annaleri. Bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyor ve hepsine bol sabır diliyorum çok zor bi meslek bence.Küçük annaler nasılsınız bakalım artık yolun yarısı bitti çoğumuz için 5.ayımızı geride bıraktık.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunda biran önce bebeişlerimize kavuşalım.

canım ben hesapladım 23 haziranda evlendiysen sen 22 haftalık evlisin şuan e bebek de 20 haftalık. 6 temmuzda adet olduysan döllenme günü bundan 14 gün sonra başlar yani 20 temmuzda başlamış sen 20-21-21-23-24-25 o günlerde sen ilişkiye girdiysen hamile kalmışsındır yani hamile kaldığın gün siğiller yakıldıktan sonraya denk gelio ama hamilelik başlangıcı tıpta son adet tarihine göre hesaplanıo yani bir problem yok anesteziyi döllenmeden önce almışsın.

canım ilişkiye girdigim tarıhı bilmıyorum çünkü genelde her gün oluyordu çünkü yei evliyim............. of

doktor araştırıcam

Buarada urlacım benim gebeliğimde seninki gibi biraz karışık.benim son adet tarihim 24 hazirandı 3 gün falan sürdü.tam bittiği gün eşim hastaneye yattı ve 30 haziranda amaliyat oldu beyninden. yani reglimden sonra ilişkimiz en son 28 haziranda oldu hastaneye yatmadan.sonra eşim bir hafta hastanede kaldı bende yanında tabi.biz 13 temmuzda tekrar birlikte olmuştuk amaliyattan sonra ilk kez.Sonrada hamile olduğumu öğrendim ama ağustosun 15 inde falan çünkü haziranda da geç gelmişti adetim temmuzdada gelmeyince doktora gittim doktor küçük kistlerin var dedi ve hormon hapı verdi.hap bitince reglimin gelmesi gerekiyodu gelmeyince tekrar başka bi doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim.Şimdi doktorumun söylediği 20 hafta 1 günlüğüm ama bu şekilde ben hastanede hamile kalmışım gibi oluyo .Bebekler bir bazende iki hafta önde gidebiliyorlarmış.Bizimki tam bir hafta büyük.Eminim seninkide öyledir.

herkese günaydınlar kızlar geç kaldım sabahtan doktora gittik bazı tahlil istedi benim ufaklık kız minik prensesim olucak

ssengun tebrik ederim canım.Allah analı babalı büyütsün kızını.darısı bizim başımıza artık belirsizlik çok kötü ve bir ay beklicem daha.tabi bir ay sonra gösterirse küçük bıdığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…