ebrartuba oy senınkıde karışık.....
ssengün kızın hayırlı olsun; allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
benim prense - bir tane daha prenses ----
(bugün bir arkadaşımdan da kız haberi geldi)
artık seçeriz birini :))))
dünürler kızlarınıza iyi bakın ;
kızlar isiznle bişey paylaşacagım delirmek üzereyim ve bunu bi kac kez yazdım......
bu gün24 kasım ve ben5.ayımı bitirdim çünkü 20 haftalıgım
benım düünüm zaten 23 hazırandaydı
yani 5.ay oldu
tam 5 aylık evliyim5 aylıkhamıleyım ne sacmalıktır bu ya
ben bide 6 temmuzda adet oldum
14 tennuzda anestezıyle sigillerim yakıldı
anestezi gören hamileler sakat cocuklar dogurularmış
sigillerimi yakanda şuanki doktorumda aynı doktor
rüyalarımdada bebegımınkalbi delik dıye görüyorum
anlayamıyorum yaaaaaaaaaaa
neden böyle sacmalık
benım 5 aylık hamıle olmamam gerekli
randevumda 1 aralıkta gercekten 2 güdür düşşünüyorum delircem
herkese günaydınlar kızlar geç kaldım sabahtan doktora gittik bazı tahlil istedi benim ufaklık kız minik prensesim olucak
Şirvancım sana bi sorum var.Dün annemdeydim. dediki eğer bebeğin erkekse göğüs uçların simsiyah olurmuş kızsa kahve rengi olurmuş.Şimdi seninki erkek olduğuna göre söylermisin siyah mı yoksa koyu kahvemi.Banada ipucu olur :))
benim çok açık rnkti normalde göğüs uçalrım şuan kapkara şaka gibi. bende duydum göğüs uçları erkekte kararabiliomuş
Şirvancım sana bi sorum var.Dün annemdeydim. dediki eğer bebeğin erkekse göğüs uçların simsiyah olurmuş kızsa kahve rengi olurmuş.Şimdi seninki erkek olduğuna göre söylermisin siyah mı yoksa koyu kahvemi.Banada ipucu olur :))[/QUOT
benim uçlar koyu kahve :))
annenin dediğine göre ters;
gerçi benim herşey ters oldu.
çin takvimi, urla , hepsinde kız çıkmıştı, ama oğlum oluyor. :teytey:
bencede etkisi yok ama yinede istisnalar kaideyi bozmaya bilir hayırlısı olsun kızımızda oğlumuzda yok yani benim öyle ilk bebeğim bebeğiniz hareket ediyormu merak ettim
kızlar merhaba ya nar konusunda ciddi olmamazsınız olursanız benim meleğimin yü<ü kıpkırmızı olur :bbo: çünkü ben narı çok severim ve halada şapur şupur yemekteyim :1no2:vallahi öyleyse ayvayı yedim ben ilk 3 ay hergün nar ayıklayıp yedim inanın günde en az 2 nar hemde kafamçokkarıştı ne olacak şimdi neyse iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Şirvancım sana bi sorum var.Dün annemdeydim. dediki eğer bebeğin erkekse göğüs uçların simsiyah olurmuş kızsa kahve rengi olurmuş.Şimdi seninki erkek olduğuna göre söylermisin siyah mı yoksa koyu kahvemi.Banada ipucu olur :))[/QUOT
benim uçlar koyu kahve :))
annenin dediğine göre ters;
gerçi benim herşey ters oldu.
çin takvimi, urla , hepsinde kız çıkmıştı, ama oğlum oluyor. :teytey:
benimkide koyu kahve ayrıca etrafıda kahve olmaya başladı.Ne bilim annem kızın olacak dedi ama ben hala ilk günde olduğu gibi oğluşum olacağını hissediyorum hayırlısı olasun artık.Benimde urla gibi korkularım var tek dileğim sağlıklı olması.
kızlar isiznle bişey paylaşacagım delirmek üzereyim ve bunu bi kac kez yazdım......
bu gün24 kasım ve ben5.ayımı bitirdim çünkü 20 haftalıgım
benım düünüm zaten 23 hazırandaydı
yani 5.ay oldu
tam 5 aylık evliyim5 aylıkhamıleyım ne sacmalıktır bu ya
ben bide 6 temmuzda adet oldum
14 tennuzda anestezıyle sigillerim yakıldı
anestezi gören hamileler sakat cocuklar dogurularmış
sigillerimi yakanda şuanki doktorumda aynı doktor
rüyalarımdada bebegımınkalbi delik dıye görüyorum
anlayamıyorum yaaaaaaaaaaa
neden böyle sacmalık
benım 5 aylık hamıle olmamam gerekli
randevumda 1 aralıkta gercekten 2 güdür düşşünüyorum delircem
canım benim bebek akşamcı sanırım akşamları tepinio resmen hatta eşim elini koydu geçen o da hissetti çocuk akşam oldu mu kendini kaybedio
benim bebeğimde akşamları tekmeliyor maşallah,gündüz tık yok ama eşime bir türlü hissettiremedim bebişler bizi uyutmayacak herhalde:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?