2009 Nisan Anneleri buraya

ssengün kızın hayırlı olsun; allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
benim prense - bir tane daha prenses ----
(bugün bir arkadaşımdan da kız haberi geldi)

artık seçeriz birini :))))
dünürler kızlarınıza iyi bakın ;

Kızlar 2 gündür girmiyordum.
Umarın herşey yolundadır.

şöyle bir göz attım, açıkcası hepsini okumadın.

öncelikle öğretmen arkadaşların - öğretmenler gününü kutlarım.

Doğum günü olan arkadaşıma da mutlu seneler diliyorum. (en büyük hediye bebişi)

urlacım sende takma kafana bu rüyaları - kafana çok taktığımız içinde abuk subuk rüyalar görüyoruz.
Sen o kadar test yaptırtıyosun. Hepsi normal çıkmadımı - bildiğim kadarıyla iyiyidi .
2-3 hafta sonrada ayrıntılı ultrasyona girecekssin. Orda daha detaylı incelenir . Iç organlara bakıyorlar. .
Bu yüzden sıkma canını . Allahın izniyle tüm bebeişlerimiz sağlıklı olur.

Şirvancım sana bi sorum var.Dün annemdeydim. dediki eğer bebeğin erkekse göğüs uçların simsiyah olurmuş kızsa kahve rengi olurmuş.Şimdi seninki erkek olduğuna göre söylermisin siyah mı yoksa koyu kahvemi.Banada ipucu olur :))

herkese günaydınlar kızlar geç kaldım sabahtan doktora gittik bazı tahlil istedi benim ufaklık kız minik prensesim olucak

bide urla ay olarak hesaplıyosun ya 5 aylık evliyim 5 aylık hamileyim her ay 28 gün çekmedği için aslında tam tamına 5 aylık hamile değilsin 28*5=140 yani bunuda aya vurduğun zaman ve 1 ayı 30 günden hesapladığında 30+30+30+30+20=140 anladınmı cnm 10 günlük bir gerilik var hamileliğinde ve mesela benimde doktorumm bana adetim den sonra döllenmen olmuş dedi yani hemileleğin geç oluşmuş böylede olabiliyor
sakatlık konusuna gelince Allah korusun doktorunun sana böylesine önemli birşeyi söylememe gibi bir lüksü yok kesinlikle bu bir suçtur
ama içini rahatlatmak istiyosan başka bir doktora git bakalım o ne diyecek:teselli:

Öğretmenlerimizin bu çok özel günlerini kutluyorum aklıma ilk okuldaki günlerim aklıma geldi :1rolleyes:

sengunn en sonunda öğrendin demek senin afacan kızmış bak pekte utangeç mış nerdeyse doğuma kadar öğrenemicektin cnm haırlı olsun kız bebişin

Urla canım sıkma canını
Doktor birşey olsa söylerdi
Sengün gözünaydın kızın olacakmış
Dozkan çok geçmiş olsun
Şirvan canım bayadır yoktun hoşgeldin :)))
Ebrartuba bilmiyodum kız y da erkekte öyle farkediyomuymuş göğüsler..

benim çok açık rnkti normalde göğüs uçalrım şuan kapkara şaka gibi. bende duydum göğüs uçları erkekte kararabiliomuş

benim çok açık rnkti normalde göğüs uçalrım şuan kapkara şaka gibi. bende duydum göğüs uçları erkekte kararabiliomuş

arkadaşlar aklınız karışacak ama bendede var aynı durum bebeğim kız,benim annemde öyle diyordu ama tam tersi bir durum söz konusu

bencede etkisi yok ama yinede istisnalar kaideyi bozmaya bilir hayırlısı olsun kızımızda oğlumuzda yok yani benim öyle ilk bebeğim bebeğiniz hareket ediyormu merak ettim

bencede etkisi yok ama yinede istisnalar kaideyi bozmaya bilir hayırlısı olsun kızımızda oğlumuzda yok yani benim öyle ilk bebeğim bebeğiniz hareket ediyormu merak ettim

canım benim bebek akşamcı sanırım akşamları tepinio resmen hatta eşim elini koydu geçen o da hissetti çocuk akşam oldu mu kendini kaybedio

vallahi öyleyse ayvayı yedim ben ilk 3 ay hergün nar ayıklayıp yedim inanın günde en az 2 nar hemde kafamçokkarıştı ne olacak şimdi neyse iyi düşünelim iyi olsun inşallah
kızlar merhaba ya nar konusunda ciddi olmamazsınız olursanız benim meleğimin yü<ü kıpkırmızı olur :bbo: çünkü ben narı çok severim ve halada şapur şupur yemekteyim :1no2:

urlacım anestezinin böyle bir etkisi olduğunu düşünmüyorum çünkü tüp bebekte transfer işlemini anestezi alarak yaptıranlar var.sıkıntı olsaydı yapmazdı doktorlar di mi?ilk gece hamile kalmış olabilirsin adet görmen yanıltmasın seni olabiliyor çünkü böyle şeyler.bebek hafta olarak önde de gidebilir bize doktor bi hafta önde diyor hep.:CüvCüv:
rüyana gelince kafaya neyi takarsak onu görüyoruz.keşke biraz daha rahat olabilsek ama olmuyor işte.ben de dün gece rüyamda düşük yaptığımı gördüm çok kötüyüm şu an bile.ama inşallah bebeklerimize sağ salıim kavuşacağımıza inanıyorum tüm kalbimle.:Saruboceq:

canım benim bebek akşamcı sanırım akşamları tepinio resmen hatta eşim elini koydu geçen o da hissetti çocuk akşam oldu mu kendini kaybedio

benim bebeğimde akşamları tekmeliyor maşallah,gündüz tık yok ama eşime bir türlü hissettiremedim bebişler bizi uyutmayacak herhalde:ecrin_bebek:

urlacım sen daha tam olarak 5 alık hamile değilsin şöyle açıklayabilirim 20 hafta çarpı yedi 140 gün eder 140 ı 30 a bölersek 4 ay 20 günlük hamilesin yani daha 10 gün var 5 ay olmasına hafta ve ay takibi bu şekilde inş anlatabilmişimdir.

benim bebeğimde akşamları tekmeliyor maşallah,gündüz tık yok ama eşime bir türlü hissettiremedim bebişler bizi uyutmayacak herhalde:ecrin_bebek:

yaaaa bende istiyorum ya daha tam anlamıyorum oluyomu onuda bilmiyorum tarif etsene hasıl oluyo hep aynı yerdemi oluyo günde kaç kere oluyo elini koyuncamı hissediysun yatar pozisyondamı vs.... çok sordum yaaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…