Kızlar 2 gündür girmiyordum.
Umarın herşey yolundadır.
şöyle bir göz attım, açıkcası hepsini okumadın.
öncelikle öğretmen arkadaşların - öğretmenler gününü kutlarım.
Doğum günü olan arkadaşıma da mutlu seneler diliyorum. (en büyük hediye bebişi)
urlacım sende takma kafana bu rüyaları - kafana çok taktığımız içinde abuk subuk rüyalar görüyoruz.
Sen o kadar test yaptırtıyosun. Hepsi normal çıkmadımı - bildiğim kadarıyla iyiyidi .
2-3 hafta sonrada ayrıntılı ultrasyona girecekssin. Orda daha detaylı incelenir . Iç organlara bakıyorlar. .
Bu yüzden sıkma canını . Allahın izniyle tüm bebeişlerimiz sağlıklı olur.
ya tuğçe8 nasıl bişey oluyor tam olarak bende bişeyler hissediyorum ama hareketlerimi yoksa başka bişeymi çözemiyorum nasıl oluyor anlatırmısınnnnn???:dance:benim bebeğimde akşamları tekmeliyor maşallah,gündüz tık yok ama eşime bir türlü hissettiremedim bebişler bizi uyutmayacak herhalde:ecrin_bebek:
yaaaa bende istiyorum ya daha tam anlamıyorum oluyomu onuda bilmiyorum tarif etsene hasıl oluyo hep aynı yerdemi oluyo günde kaç kere oluyo elini koyuncamı hissediysun yatar pozisyondamı vs.... çok sordum yaaklava:
kızlar merhaba ya nar konusunda ciddi olmamazsınız olursanız benim meleğimin yü<ü kıpkırmızı olur :bbo: çünkü ben narı çok severim ve halada şapur şupur yemekteyim :1no2:
şirvan sen elinle yemiyormuşsunki eşin ayıklıyormuş amaaaa ben elimle yiyorum tadı daha güsel çıkıyor diye lütfen nar konusunun şaka olduğunu söyleyinnn-tatlicadiarzu- çünkü ben nar yerken yüzüm gözüm hep nar oluyor naniknanik ve meleğim nar gibi doğacak :=)))yapmayın yaa . bende çok nar yiyorum.
ama ben elimi sürmüyorum. eşim sağolsun soyuyor, ben kaşıkla yiyorum.
ya tuğçe8 nasıl bişey oluyor tam olarak bende bişeyler hissediyorum ama hareketlerimi yoksa başka bişeymi çözemiyorum nasıl oluyor anlatırmısınnnnn???:dance:
canım artık bende pek anlamıyorum ama bir dönem oluyor çok hareket ediyor sonra duraksıyor çok şükür şimdide azçok hissediyorum,hep aynı yerde olmuyor bebeklerimiz artık uzadı bazen solda elini oynatıyor sağda bacağını yani artık heryerde hissedeceğiz inşallah,gündüzleri hissedemiyorum gece yaklaşık 3-4dk hareket ediyor,en çok sola yan yaterken rahat ettiği için opozisyonda hareket ediyor.olsun sora sora ve inşallah yaşayarak öğreneceğiz.
canım inşallah 2 haftasonra kendinde anlayacaksın nasıl olduğunu içinde kayıyormuş gibi oluyor tekmeler çok aşırı sert olmuyor yavaş yavaş artacak ama inşallah, anlatılmaz yaşanır a.sinşallah en kısa zamanda sizde yaşarsınız bende artık daha sert hareketlerinin hayalini kuruyorum Allah büyüko günlerde gelir inşallah
yapmayın yaa . bende çok nar yiyorum.
ama ben elimi sürmüyorum. eşim sağolsun soyuyor, ben kaşıkla yiyorum.
kızlar benim bebiş bugün hiç oynamadı ya hiç bişey hissetmedim hergün hissederdim içime bi korku düştü
kızlar benim bebiş bugün hiç oynamadı ya hiç bişey hissetmedim hergün hissederdim içime bi korku düştü
megul saol ya içimi rahatlattın inanki a.s.arkadaşlar bu nar konusunu boşverin ya.kimbilir kaç hamile hamileliği boyunca şapur şupru nar yedi.bu mantıkla gidersek çevemizdeki her 5 insandan birinin yüzünün leke içinde olamsı gerekirdi.ama ben hiç orası burası lekeli insan görmedim çevremde.belki hayatım boyunca 5 kişi anca görmüşümdür.yemenize bakın.valla şu anda benim canım da nasıl nar çekti evde de yok.akşama sipariş verecem.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?