2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar 2 gündür giremiyorum siteye umarı hepiniz iyisinizdir doğum günü olan arkadaşlarımın doğum günü kutlu olsun bu arada öğretmen olan arkadaşlarımında öğretmenler günü kutlu olsun a.s. güzel annelerin güzel bebişleri nasılmış bakimmmm hihoyyyt ayrıca bebişlerinin cinsiyeti belli olan arkadaşlarımada hayırlı olsun sağlıkla doğarlar inşallah minik kuzularımız :)

şirvan yazına üstüme alınarak teşekkür ediyorum bugün bi öğrencimin annesi bebek patikleri yollamış aldığım en güzel hediye idi teşekkür edrim canım saol seneye anne olarak kutlarız inşallah.

benim bebeğimde akşamları tekmeliyor maşallah,gündüz tık yok ama eşime bir türlü hissettiremedim bebişler bizi uyutmayacak herhalde:ecrin_bebek:
ya tuğçe8 nasıl bişey oluyor tam olarak bende bişeyler hissediyorum ama hareketlerimi yoksa başka bişeymi çözemiyorum nasıl oluyor anlatırmısınnnnn???:dance:

kızlar bvişey daha sorcam benim 2 gündür afedersiniz ama alt bölgemde ağrılar oluyo basınç var gibi yada ne biliyim kemikler gibi bu sizdede hiç oluyomu normalmi akşam dr.a gitcem ama bi sorıyim dedim

yaaaa bende istiyorum ya daha tam anlamıyorum oluyomu onuda bilmiyorum tarif etsene hasıl oluyo hep aynı yerdemi oluyo günde kaç kere oluyo elini koyuncamı hissediysun yatar pozisyondamı vs.... çok sordum yaaklava:

canım artık bende pek anlamıyorum ama bir dönem oluyor çok hareket ediyor sonra duraksıyor çok şükür şimdide azçok hissediyorum,hep aynı yerde olmuyor bebeklerimiz artık uzadı bazen solda elini oynatıyor sağda bacağını yani artık heryerde hissedeceğiz inşallah,gündüzleri hissedemiyorum gece yaklaşık 3-4dk hareket ediyor,en çok sola yan yaterken rahat ettiği için opozisyonda hareket ediyor.olsun sora sora ve inşallah yaşayarak öğreneceğiz.

kızlar merhaba ya nar konusunda ciddi olmamazsınız olursanız benim meleğimin yü<ü kıpkırmızı olur :bbo: çünkü ben narı çok severim ve halada şapur şupur yemekteyim :1no2:

yapmayın yaa . bende çok nar yiyorum.
ama ben elimi sürmüyorum. eşim sağolsun soyuyor, ben kaşıkla yiyorum.

şirvan sen elinle yemiyormuşsunki eşin ayıklıyormuş amaaaa ben elimle yiyorum tadı daha güsel çıkıyor diye lütfen nar konusunun şaka olduğunu söyleyinnn-tatlicadiarzu- çünkü ben nar yerken yüzüm gözüm hep nar oluyor naniknanik ve meleğim nar gibi doğacak :=)))

ya tuğçe8 nasıl bişey oluyor tam olarak bende bişeyler hissediyorum ama hareketlerimi yoksa başka bişeymi çözemiyorum nasıl oluyor anlatırmısınnnnn???:dance:

canım inşallah 2 haftasonra kendinde anlayacaksın nasıl olduğunu içinde kayıyormuş gibi oluyor tekmeler çok aşırı sert olmuyor yavaş yavaş artacak ama inşallah, anlatılmaz yaşanır a.sinşallah en kısa zamanda sizde yaşarsınız bende artık daha sert hareketlerinin hayalini kuruyorum Allah büyüko günlerde gelir inşallah

elavinya bende sırtüstü yatınca hissediyorum en çok. böyle hafif hafif vuruyo içerden. merak etme eli kulağındadır yakında başlarsın hissetmeye.

yani bu haftalarda hissetmezmiyim:çok üzgünüm: ama eminim çok güzeldir değmesinnnn allahım banada yaşatır inşallahhhhh daha doğrusu bütün minik meleklerini bekleyen annelerimize :CüvCüv:

kızlar benim bebiş bugün hiç oynamadı ya hiç bişey hissetmedim hergün hissederdim içime bi korku düştü

kardeşimin 5 alık kızı var hep nar yemiş kendi ayıtlamış maşşallah turp gibi ve güzel prenses yiğenim korkmayın bişey olmaz aklınıza getirmeyin öyle şeyler

Bizde de öyle akşamları çok oluyo tekmeler.Yemekten sonra uzanıyorum o zaman çok hareketli oluyo.Geçen akşam kızımda yanıma uzandı sanki onunla oyun oynuyo sürekli tekmeledi kızımda hoşuna gidiyo o tekme attıkça kıkır kıkır gülüyo.gündüzleride ben böyle klavyeye doğru eğilince sıkışıyo kıpır kıpır durmuyo.

kızlar benim bebiş bugün hiç oynamadı ya hiç bişey hissetmedim hergün hissederdim içime bi korku düştü

bursasu telaş yapma bişey yoktur eminmki a.s bu arada ben ne yapım ben daha hareket ettiğinden emin bile değilim yaaaa :çok üzgünüm:ebrartuba ne güzel ya sizler hissediyorrsunuz aman nazar değmesin amaaaaaa bende istiyorummmmm artıkkkkkkkk

Bebek hareketleri konusunda kızlar bende 20 hafta 2 gunlukken fılan hıssetmeye basladım.bende hiç kayma gibi bi his olmadı mesela direk ufak ufak vurmalarını hısseettim.Dün eşiminde elini koyduk o da hisseetti.zAten bende dışardan elimi koyunca hisssediyorum.gÜNDÜZLERİ DE OLUYO BENİM.boyle ufak ufak pıt pıt dıye ıcerden vuruyo hep aynı terde olmuyo bazen alt tarafta bazen ust bazen sagda bazen solda:):) bu arada doktorum bebek 300-350 gram oldugunda hıssedılmeye baslanıyo demıstı henuz hıssetmeyen anne adayları ıcın ..ben doktoragıttgımde 373 gram olmustu ama hıssedememıstım doktorda bugun yarın hıssedersın demıstı gercektenden doktora gıttgımın ertesı gunu hıssetmeye basladım:)

arkadaşlar bu nar konusunu boşverin ya.kimbilir kaç hamile hamileliği boyunca şapur şupru nar yedi.bu mantıkla gidersek çevemizdeki her 5 insandan birinin yüzünün leke içinde olamsı gerekirdi.ama ben hiç orası burası lekeli insan görmedim çevremde.belki hayatım boyunca 5 kişi anca görmüşümdür.yemenize bakın.valla şu anda benim canım da nasıl nar çekti evde de yok.akşama sipariş verecem.:))

AHAA BİR TANE DAHA BENDEN ;
PARONAYAK ANNELERİZ BİZ BUNA KARAR VERDİM.

OYNAMAYINCA NEDEN HİSSETMİYORUZ ; OYNADIĞINI HİSSEDİNCE BUGÜN NİYE OYNAMADI.
NE OLCAK BU HALİMİZ, SAĞLIKLA BEBİŞLERİMİZİ DOĞURALIM DA;

bende hafta sonu hissetmedim bebeşimi; bugün doktora gitmeye kafaya koymuştum.
ama öğlen yemekten sonra içinden kısa süreli bişeyler hissettim.

canım o yüzden sende sıkma o tatlı canını ; :1hug:

megul saol ya içimi rahatlattın inanki a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…