2009 Nisan Anneleri buraya

ya hareket konusunda da cumartesi doktora özellikle sordum .benim karnımda resmen tekmeler dönüyor dedim .o da bu hafta mümkün değil kemikleri müsait değil dedi.onlar bağırsak hareketi bi çok hamile bunu tekme sanıyo diye güldü.ama bu haftalar dedi hani balık oltaya yavaş yavaş vurur ya o şekilde kıpırtılar hissedersin ancak dedi.3 hafta sonra artık net hissedeceksin dedi.koca profösör yalan söyleyecek yanılacak değilya.sabredelim arkadaşlar az kaldı.ama ben 2 haftadır o kırpıntıları hissediyorum.

canım şekerli bişiler ye çikolata falan 5 dakika sonra hareketlenir yumurcak

bak bu bendede oluyor yumuşak bir şeker var markasını yazmayayım ama tahmin etmişsinizdir ondan yiyince daha çok hareket ediyor böğürtlenlisini yiyorum çok yemek zararlı ama bende de çukulata gibi şeker yeme tutkusu var

dozkancım urlacım ne demek bizim gibi pimpirikli annecikleri ancak yine biz rahatlatırız.çünkü en iyi yaşayan anlıyor.

ya boşverin doktorları içinde hissettiğin doktor bizden dahamı iyi bilecek çok sıklıkla değil ama karnımın her köşesinde ara sıra pıt pıt bişeyler atıyor benim doktorumda dedi daha erken 22. haftada ne t olarak hissedersin dedi diğer hastalarımda hissettiğini sölüyor dedi

canm benim doktorum 17 haftada hissedeceğimi söylemişti bende 18 19da az az hissetmeye başladım ama bağırsak hareketinden çok farklı oluyor prof. yalan söylemez ama herkesin gebeliği çok farklı onuda bilemezler

haklısınız arkadaşlar ama hani çok belli hareketler şeklinde değil kıpırtılar şeklinde oluyormuş ve dedim ya ben de 2 haftadır yaşıyorum o duyguyu zaten.

ya bide kızlar ben ikili test yaptırdım doktor 3lü teste gerek olmadığını söyledi sizce yaptırmam gerekirmi ? bu arada 26 aralıkda da ayrıntılıya gireceğim nasıl bişey bana anlatırsanız çok sevinirim.... çünkü korkuyorum meleğime bebişime bişey olacak diye..... çünkü bende çift rahim vardı 1996 yılında ameliyat oldum şimdi ise hamileyim düşük riski çok yüksek dediler ama allahım bana o acıyı göstermedi ama şimdide erken doğum riski var diyorlar bu konuda da bilgisi olan varmı acaba bazen aklıma geliyorda bu kadar alışmışken meleğime onu kaybetmek ölüm gibi gelir bana :çok üzgünüm: allah kimseye yaşatmasın güzel meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :ecrin_bebek:

canım bende sadece 2li testi yaptırdım üçlüye gerek olmadığını düşünüyorum 5 aylık bebek sorun olsa test kötü çıksa bile bir tek tüyüne kıyamıyacağım için yaptırmadım,problemine gelince seniçok iyi anlıyorum ama korkma inan Allah ın esirgediğine kimse zarar veremez seninkinide Allah esirgesin iyi şeyler düşün kendinide bebeğinide üzme

urla bende yazdım sana 4 sayfa filan geride kaldı galiba

saol canım iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum meleğim üzülmesin diye a.s peki ayrıntılıda neler oluyor sen girdinmi tuğçe8 ????

saol canım iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum meleğim üzülmesin diye a.s peki ayrıntılıda neler oluyor sen girdinmi tuğçe8 ????

canım ayrıntılı derken ultrasonu diyorsun herhalde ikili test yapılırken girmedim ama sonra girmek durumunda kaldım malesef birşey göremedim alet biraz uzaktaydı sadece bebeğin hareketleriyle ilgili rapor verdiler:1hug:

anladım canım bu arada beni aydınlattığın içn sağola.s. ya ben netten baktım böle renkli fillan ...ayrıntılı ultrason o heralde diye düşünüyorum çünkü orda bebek resmen belli oluyor ben öyle görmek isityorum içimdeki mucizemi yaaaa hihoyyyt

evet benim girdiğimde öyleydi ya 3 yada 4 boyutlu oluyor az bişey başını gördüm bebeğimin okdar eyilip bakamadım, canım benim içinde kalmasın görmek istiyorsan git gör tadını çıkart hamileliğinin hiç birşeye canını sıkma

ben her gittiğimde bebişimi 3 boyutlu görüyorum bizim doktor hem siyah beyaz hemde 3 boyutlu gösteriyor öyleki beynini bile görebiliyorum o kadar gelişmiş bi makineki

bursasu
eleviinya hepsini okudum canlarım teşekkürler sag salim doguralımda........................

ya ben pazartesi günü gidicem ve 3 boyutlu cekılecek hastanede ücretlimi?

urlacım özel hastaneyse biraz fark alıyolar diye biliyorum...

bu arada kıslar ayrıntılı ultrasonda bebeğin bütün organlarına bakılıyo sağlıklımı diye,bide beynine bakılıyo zekasında bir problem varmı diye...

Kızlar merhaba !

Öncelikle ALLAH tan bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı dilerim.Ben mayıs annesi olacağım ALLAH izin verirse.Hatta mayıs sonu.Şuanda 13+4 günlük hamileyim.İkili testim yapıldı.ense kalın çıktı.bu yüzden kan testi yapmadan direk bir profosöre yönlendirildim.Ve prof. de kalın ölçünve cvs yapıldı.12+5 günlükken.Şuanda sonucu bekliyoruz.48 saat içinde verilen sonuç normal çıktı.şimdi ise 3 hafta sonra verilecek olan sonucu bekliyoruz.2 hafta bir gün var.Size sorum.Benden daha öndesiniz aranızda böyle birşey yaşayan arkadaş oldumu.Olduysa bana anlatabilirmi ?Birde bebeğin kalbe giden damarlarının birinin yukarı akşamsı gerekirken aşağıya aktığını söyledi prof.Fakat bu düzelebillir dedi.Hatta ense kalınlığını oda yapabilir dedi.Bu gibi şeylede karşılan varmı ? Kızlar birde çok olmazsa ilk kıpırtıları hangi haftalarda hissettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…