Kızlar merhaba !
Öncelikle ALLAH tan bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı dilerim.Ben mayıs annesi olacağım ALLAH izin verirse.Hatta mayıs sonu.Şuanda 13+4 günlük hamileyim.İkili testim yapıldı.ense kalın çıktı.bu yüzden kan testi yapmadan direk bir profosöre yönlendirildim.Ve prof. de kalın ölçünve cvs yapıldı.12+5 günlükken.Şuanda sonucu bekliyoruz.48 saat içinde verilen sonuç normal çıktı.şimdi ise 3 hafta sonra verilecek olan sonucu bekliyoruz.2 hafta bir gün var.Size sorum.Benden daha öndesiniz aranızda böyle birşey yaşayan arkadaş oldumu.Olduysa bana anlatabilirmi ?Birde bebeğin kalbe giden damarlarının birinin yukarı akşamsı gerekirken aşağıya aktığını söyledi prof.Fakat bu düzelebillir dedi.Hatta ense kalınlığını oda yapabilir dedi.Bu gibi şeylede karşılan varmı ? Kızlar birde çok olmazsa ilk kıpırtıları hangi haftalarda hissettiniz?
eysancım bende öyleyim ya evde pişirdiğim eyemeklerden nefret emeye başladım başkasındada normal bi yemeğe gözüm düşüyo ya.aliyecim hazır yeme hastalığı hamilelikte bendede çıktı sanırım biz pişirmediğimizden öle tatlı geliyor ben baskasının evinde pişen şeylerede cok hevesleniyorum
Günaydın arkadaşlar.... Dün dr. gittik ve bebişimi gördüm, kocaman olmuş teyzeleri tam 220 gr. 22 cm. kendini bi o yana bi bu yana devire devire şovunu yaptı....ve dr. amcası artık %99 KIIIIIIZZZZZZ dedi, benim edepsiz açtı bacakları valla idrar kesesini bile net bir şekilde gördük. Herşey çok iyi hoştu da dr. bana kızdı 4 kilo almış 1,5 ayda benim biraz kilo problemim var...ve karaciğer enzimlerimde de düzensizlik haklı olarak yavaş sen ne yapıyon bebeğini düşünmüyon mu falan dedi tabi ben de moral sıfıır. Çünkü tüm hamileliğim boyunca en fazla 8 kilo almamı hedefliyoruz yani dr. öyle istiyor :çok üzgünüm:
Allahım sağ salim bi doğsaydı yavrum gün geçtikçe daha tedirgin oluyom....
Arkadaşlar herkese tünaydınlar. Pazartesi akşamından beri yokum yaılanları anca bitirdim.Pazar günü baya yorulmuştum.ÇOK sevgili kayınvalideme yufka açtım.E tabi pazar günden beri kasığımda tam ortada bi ağrı geçmedi bi türlü dün doktordaydım.Allahtan düşük tehlikesi falan yokmuş.Rahim açılmışmı diye baktı sorun yok dedi.Ama kendini çok yormuşsun dedi.Hala da var ağrı.Öğleye kadar çalışıcam bugün patronumla konuştum.Aman kızlar gözünüzü seviim sakın kendinizi yormayın benim gibi 3-4 gündür neler çektiğimi bir ben birde allah bilir.Geceleride uyuyamıyorum yan yatamıyorum.Çok kötüyüm inşallah en kısa zamanda geçer.
kızlar az önce ayrıntılıdan geldim çok şükür herşey yolunda çıktı... ve artık cinsiyetimizde belli oldu... kızım olacak inşallah.... harika bişey bu ayrıntılı... herşeyi o kadar net gösteriyorki akciğerlerinden kalp kapakçıklarına kadar aklınıza gelmeyen daha birçok şeyi... doktorumuz bir sürü de dört boyutlu resmini verdi... ve tabii cd sini de bakıp bakıp duruyorum... ay doğunca kimbilir nasıl sevicez onları...şimdiden bizi maymun ettiler valla :)kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar bu hafta ben pek düzenli uğrayamadım 5gündür yatılı misafirim vardı erkek ve 2 kişi ne yediğimden nede uykudan bişey anladım oda yetmedi dün geceden beri isalim bebeğin hareketleride yavasladı gece tuvaletten cıkaamadım delirecektim sizce doktora gitsemmi yoksa pimpirikleniyormuyum ama
Selam kızlar.Biliyosunuz dün üçlü test sonuçları için doktora gitmiştik.Sonuçlarımız gayet iyi çok düşük çıktı risk.cinsiyet olayına gelince Malesef bizimle dalga geçiyo galiba.Buseferde eli hep bacaklarının arasındaydı göremedi doktorumuz.Kıpır kıpır hareketli maşallah ama sanırım bizi böyle kıvrandırmak hoşuna gidiyo.Napalım sürpriz bebek olucak.Ayrıca ellerimde uyuşmalar oluyodu uzanınca onu sordum kalsiyum eksikliğin var galiba dedi suda eriyen vitaminlerdnen verdi birde kan hapımı demir hapımı anlamadım bişey daha yazdı henüz almadık.bir ay sonra kısmetse bebişimi tekrar görücem belki bize acırda gösterir cinsiyetini artık.
nar ile ilgili de böyle birşey duyan var mı?nerene damlarsa bebeğin aynı yerinde leke yaparmış.var mı böyle bişey yaaa.ben narı çok severim,sakır şukur suyu aka aka yiyodum,daha yeni öğrendim bunu:1no2:senağlama
beyzaak
2li test şüpheli çıktıysa 3lü teste bakılıyor o da diyelimki riskli sonuç çıktı amnionsentes yapılıyor
down sendromlu bebeklerde damarlarda sorun olduğunu duymuştum bebeğin damarlarını inceliyorlar ve burun kemiğini ölçüyorlar sende yapıldımı
ense kalınlığının düzeltilmesiyle ilgili benim bi bilgim yok hiç duymamıştım
kıpırtıları ben tam olarak 17.haftada hissetmeye başladım
inşallah hiçbirşey çıkmaz cnm umarım bebeğin sağlıklıdır
Kızlar merhaba !
Öncelikle ALLAH tan bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı dilerim.Ben mayıs annesi olacağım ALLAH izin verirse.Hatta mayıs sonu.Şuanda 13+4 günlük hamileyim.İkili testim yapıldı.ense kalın çıktı.bu yüzden kan testi yapmadan direk bir profosöre yönlendirildim.Ve prof. de kalın ölçünve cvs yapıldı.12+5 günlükken.Şuanda sonucu bekliyoruz.48 saat içinde verilen sonuç normal çıktı.şimdi ise 3 hafta sonra verilecek olan sonucu bekliyoruz.2 hafta bir gün var.Size sorum.Benden daha öndesiniz aranızda böyle birşey yaşayan arkadaş oldumu.Olduysa bana anlatabilirmi ?Birde bebeğin kalbe giden damarlarının birinin yukarı akşamsı gerekirken aşağıya aktığını söyledi prof.Fakat bu düzelebillir dedi.Hatta ense kalınlığını oda yapabilir dedi.Bu gibi şeylede karşılan varmı ? Kızlar birde çok olmazsa ilk kıpırtıları hangi haftalarda hissettiniz?
geçen perşembe günü 3lü test sonuçlarımızı aldık allaha şükür herşey yolunda..rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah..yaa benim de bi sorunum var..yatarken çok dikkat ediyorum sol tarafıma dönüp uyumaya çalışıyorum ama uyandıımda yine kendimi sırt üstü buluyorum...ve biliyorum ki böyle yatmaya devam edersem bebegime giden oksijen miktarı azalacak..bu sorunu nasıl çözüyorsunuz siz..
:teytey:mrb arkadaşlar..uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum..özellikle nisan annelerini..inşallah ben de 15 nisan da anne olacam..bi oğlumuz olacak inşallah..herkese slmlarımı söylüyorum..aynen ben de sizin gibi çok katgılı bi anne adayıyım..yani başınızın etini yiyceemmm hazırlıklı olun..:teytey:mesela şu sıralar bebişimin hareketerini kafaya takmış durumdayım..19+5 günlük hamileyim..çok üzülüyorum..günde en fazla 5 -6 defa hissediyorum...siz kaç defa hissediyonuz..hepiniz allaha emanet olun..hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?